dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 ya karalama karalama ama nası yapsın abi adamlar!!! olmaz bu ya! kadrolaşma mı var evinizde!! ev arkadaşının başı bağlı mı??
Norak Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 akp dışındaki bi partiye oy verince kagıttaki kimyasalların mühür şeysindekilerle temas etmesi sonucu ortaya çıkan gazlardan dolayıdır o normal, bitek akp kısmında yoktu o kimyasallar, hatta akp kısmına basınca bi gül kokusu sarıyomuş etrafı
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 sözlerimi geri alıyorum kardeşim.. adam yargıladı vallahi. hepsi kimyasalmış meğer!
aquila Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 bi de copten 5 tane oy pusulasi cikti, onlari hic anlamadim.
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 OHA YA OH YA!! sen karalama kampanyası yapıyorsun bariz arkadaşım!
losstghost Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 dediğimi anlamamışsınız anlamakta istemiyorsunuz ysk nın seçsis sistemi uzaktan müdahale edilir yani sandık görevlileri oyları sayar sonra makineye yazar makine ysk merkezine yollar orda ana bilgisayrda toplanır işte asıl iş burda ana bilgisayara müdahale ediliyor ayrıntılı bilgi için: http://www.toplumsalbilinc.org/forum/index.php?topic=3952.0 bu site 22 temmuz seçimlerinde yazmış bu yazıyı okuyunca daha net anlarsınız. bu arada pkknın dağ kadrosundakiler meclise girdi sesiniz soluğunuz çıkmadı dert etmediniz de osman pamukoğlu yıllar boyunca vatan için kahramanca savaşan adam meclise giremeyince afedersiniz diliniz şey gibi çıkmış ne istiyorsunuz bu adamdan hileli seçim var anlayın işte sitedeki yazıları okuyun 22 temmuz seçimlerinin sonucu 1 hafta önceden amerikanın bir gazetesinde yayınlanmıştı bir düşünün...
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Abi hepar için çıldırma başlığı derken yanlış anladın sen..
losstghost Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 mevlana cahille konuşmak bilgeye işkencedir der.hiç kimse bir gaziye hakaret edemez 92 93 yıllarında pkk ile mücadele etmiş 7000 teröristi öldürmüş bir kişiye davranışlarınızı kınıyorum ayrıca hiç kimse bir partiye oy verildi diye küçük düşürülemez yada hakaret edilemez derdiniz ne anlamadım ama siz gidin küçük beyinlerinizle %50 lik %25 lik %10 luk gruplarda olun ben aydınlanmış vatanseverlerle %0.30 luk yerde olmayı tercih ederim.nemrut dünyanın en büyük ateşini yakp içine hz.ibrahim peygamberi attığında bir karınca ağzında su damlası ateşe koşuyordu.bunu gören diğer karıncalar gülüp o ateş bir damla suyla sönmez nereye gidiyorsun diye sordu.oda safımı belli etmeye diye cevap verdi.bizde safımzı belli ettik sizde.kimin safı doğru elinizi vicdanınıza koyun ve düşünün. not:bu sitenin yöneticisi kimse derhal bu konuyu kitlemeli ve silmeli.anlaşılan bazıları parti liderlerine özenip ona buna hakaret etmeye özenmiş.pkklılar meclise girdi bir gazi meclise giremedi bu bizim ayıbımızdır siz gidinde bdp meclise girdi diye çıldırın yada ot gibi yaşayın beni artık ilgilendirmez ALLAH size akıl fikir verirde doğru yolu bulursunuz inşallah...
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Hz. ibrahim değil hz.davud ,karınca değil fil, nemrut değil ağrı.
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 konu dışında olsaydı bişiler derdim de.. garbage lan.. masamın üstünde yatan üzgün muz kabuğunu çöpe atmayı tercih ederim. evet gidip atayım hatta.
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Gitmişken şu boşlarıda götürüver bi zahmet.
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 losstghost said: mevlana cahille konuşmak bilgeye işkencedir der.hiç kimse bir gaziye hakaret edemez 92 93 yıllarında pkk ile mücadele etmiş 7000 teröristi öldürmüş bir kişiye davranışlarınızı kınıyorum ayrıca hiç kimse bir partiye oy verildi diye küçük düşürülemez yada hakaret edilemez derdiniz ne anlamadım ama siz gidin küçük beyinlerinizle %50 lik %25 lik %10 luk gruplarda olun ben aydınlanmış vatanseverlerle %0.30 luk yerde olmayı tercih ederim.nemrut dünyanın en büyük ateşini yakp içine hz.ibrahim peygamberi attığında bir karınca ağzında su damlası ateşe koşuyordu.bunu gören diğer karıncalar gülüp o ateş bir damla suyla sönmez nereye gidiyorsun diye sordu.oda safımı belli etmeye diye cevap verdi.bizde safımzı belli ettik sizde.kimin safı doğru elinizi vicdanınıza koyun ve düşünün. not:bu sitenin yöneticisi kimse derhal bu konuyu kitlemeli ve silmeli.anlaşılan bazıları parti liderlerine özenip ona buna hakaret etmeye özenmiş.pkklılar meclise girdi bir gazi meclise giremedi bu bizim ayıbımızdır siz gidinde bdp meclise girdi diye çıldırın yada ot gibi yaşayın beni artık ilgilendirmez ALLAH size akıl fikir verirde doğru yolu bulursunuz inşallah... aydinlanmissinda lise terk filan sanirim, paragraf diye birsey ogretiyorlar turkce derslerinde cok sahaneymis.
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 18 yaş altı bütün insanlar ya komunist ya faşist ya da eşcinsel olmuş galiba; normal kalmamış
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 bence yazarken nokta kullandığına şükretmeliyiz.
kermit Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 losstghost said: mevlana cahille konuşmak bilgeye işkencedir der.hiç kimse bir gaziye hakaret edemez 92 93 yıllarında pkk ile mücadele etmiş 7000 teröristi öldürmüş bir kişiye davranışlarınızı kınıyorum ayrıca hiç kimse bir partiye oy verildi diye küçük düşürülemez yada hakaret edilemez derdiniz ne anlamadım ama siz gidin küçük beyinlerinizle %50 lik %25 lik %10 luk gruplarda olun ben aydınlanmış vatanseverlerle %0.30 luk yerde olmayı tercih ederim.nemrut dünyanın en büyük ateşini yakp içine hz.ibrahim peygamberi attığında bir karınca ağzında su damlası ateşe koşuyordu.bunu gören diğer karıncalar gülüp o ateş bir damla suyla sönmez nereye gidiyorsun diye sordu.oda safımı belli etmeye diye cevap verdi.bizde safımzı belli ettik sizde.kimin safı doğru elinizi vicdanınıza koyun ve düşünün. not:bu sitenin yöneticisi kimse derhal bu konuyu kitlemeli ve silmeli.anlaşılan bazıları parti liderlerine özenip ona buna hakaret etmeye özenmiş.pkklılar meclise girdi bir gazi meclise giremedi bu bizim ayıbımızdır siz gidinde bdp meclise girdi diye çıldırın yada ot gibi yaşayın beni artık ilgilendirmez ALLAH size akıl fikir verirde doğru yolu bulursunuz inşallah... yoo
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 BİTMEZ TÜKENMEZ AŞKIMIZ! KALBİMİZDE YAŞIYORUZ! HAYDİ BASTIR PAMUKOĞLU! BAŞBAKANLIK İSTİYORUZ!
Öne çıkan mesajlar