Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Cons said: http://images.encyclopediadramatica.com/images/e/e0/OrigCash.jpg Hey Faggots, My name is John, and I hate every single one of you. All of you are fat, retarded, no-lifes who spend every second of their day looking at stupid ass pictures. You are everything bad in the world. Honestly, have any of you ever gotten any pussy? I mean, I guess it's fun making fun of people because of your own insecurities, but you all take to a whole new level. This is even worse than jerking off to pictures on facebook. Don't be a stranger. Just hit me with your best shot. I'm pretty much perfect. I was captain of the football team, and starter on my basketball team. What sports do you play, other than "jack off to naked drawn Japanese people"? I also get straight A's, and have a banging hot girlfriend (She just blew me; Shit was SO cash). You are all faggots who should just kill yourselves. Thanks for listening. Pic Related: It's me and my bitch Ahaha patiye atılmamış ama bu da iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 bejnce glat haklı eline ağzına saglık cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 patinin en iyisi benim de postu bilemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 http://forum.paticik.com/read.php?20,4362670,page=1#msg-4362693 bu da ayrı efnsae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Cons said: http://images.encyclopediadramatica.com/images/e/e0/OrigCash.jpg Hey Faggots, My name is John, and I hate every single one of you. All of you are fat, retarded, no-lifes who spend every second of their day looking at stupid ass pictures. You are everything bad in the world. Honestly, have any of you ever gotten any pussy? I mean, I guess it's fun making fun of people because of your own insecurities, but you all take to a whole new level. This is even worse than jerking off to pictures on facebook. Don't be a stranger. Just hit me with your best shot. I'm pretty much perfect. I was captain of the football team, and starter on my basketball team. What sports do you play, other than "jack off to naked drawn Japanese people"? I also get straight A's, and have a banging hot girlfriend (She just blew me; Shit was SO cash). You are all faggots who should just kill yourselves. Thanks for listening. Pic Related: It's me and my bitch Hey Faggots, Benim adım John ve ben seni her biri nefret ediyorum. Hepiniz, aptal eşek fotoğraflara bakarken her onların günün ikinci harcamak no-can, engelli yağ vardır. Her şeyi dünyada kötü. Dürüst, herhangi hiç bir kedi aldık? Ben, ben kendi güvensizlikleri nedeniyle insanların alay eğlenceli tahmin demek ancak tüm yepyeni bir seviyeye çekmek. Bu hatta kapalı facebook resimleri mastürbasyon daha kötüdür. bir yabancı olmayın. Sadece en iyi atış ile bana çarptı. Ben çok fazla mükemmelim. Ben, futbol takımının kaptanı ve benim basketbol takım marş. spor yapmak ne öteki "çıplak çekilmiş Japon halkına otuzbir" daha çal? Ben de, düz A olsun ve (O sadece beni uçurdu; Shit SO nakit olarak) bir beceriyor sıcak kız arkadaşı var. Sadece kendinizi öldürün gereken tüm ibneler vardır. Dinlediğiniz için teşekkürler. Pic Related: Bu benim ve bitch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 bunu sen mi çevirdin birisi çevirmiş onu mu kopyaladın şimdi asıl soru bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 e abi google translate işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 ^^ :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 said: arkadaşım kulağıma eğildi lafı söyle dedi bende asla aptallarla kavga etme seni kendi seviyelerine çekerler sonra da yenerler dedim sonra herşey birbirine girdi öyle anlar oldu ki hatırlamıorm bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 said: (O sadece beni uçurdu; Shit SO nakit olarak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Phyx said: http://forum.paticik.com/read.php?20,4362670,page=1#msg-4362693 bu da ayrı efnsae son 2 sayfa iyiymis sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 hamsilipilav said: said: arkadaşım kulağıma eğildi lafı söyle dedi bende asla aptallarla kavga etme seni kendi seviyelerine çekerler sonra da yenerler dedim sonra herşey birbirine girdi öyle anlar oldu ki hatırlamıorm bile bombaymış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 1 2 sayfa okudum topici bi de son sayfaya baktim tam kapatiyordum konu dısındaymış post atayim bari hesaba yazsın dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 http://forum.paticik.com/thumbnails/def/b3f/f02/f36/647/2c6/7ce/23f/078/d24/11_450xNULL.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 arenda_duwcal said: bence zaten ya avrupada yada amerikada bi laboratuarda ışık hızıyla gitme yöntemi yada ışınlanma gibi bişiler saklıdır...ben buna inanıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Masticore said: Gamespot cıkması uzun yıllar alan ve otomatik seriye bağlanan oyunlara antipatik demiş cıkmış işin içinden. Gamespot gibi bir sitenin boyle saçma birşey yazması.......ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Wispy said: Ciddiyet ve tespitler olarak ikisi de iyiymiş. Ancak yine de tartışmasız birinciyi unutmayalım, unutturmayalım http://forum.paticik.com/read.php?71,3366379,3366520#msg-3366379 http://forum.paticik.com/thumbnails/e3b/3cd/774/11f/e6e/a6f/66d/cb8/4ed/8d9/99_450xNULL.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 http://forum.paticik.com/read.php?20,1794834,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmarit02 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 tl;dr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 delanin helikopteri de iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 YEAA BIZ TESTIS GECIODUK HERIFI NE TROLLEDIK BEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 ahaha evet ya. cok eylenmistik aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 deniz de o mesajı çok ciddi yazmamış zaten sonradan söylemişti bana. karşılıklı trolleştik bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar