vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 senin kuzendi o di mi lawl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 bu wow forumlarında anasına yakalanan çocuk geyiği ney? onun da linki varsa:( arda bey??h ahfhksdjghjshgjkh ahahhahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 evet kuzenim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 çok iyi bunlar ya önce insan olacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 heracles1986 said: gerizekalı angut senin yüzünden 6 yaşındaki kuzenim masadan düştü hey allahım ne hanzo adamlar var ya. ve bir klasik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Aabi daha yeni okudum o 30 sayfayı... Arda bey? Hı hıı... Böyle birşey bir daha gelmez, gelemez, yaşanamaz ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 PowerfulDarkness said: Arkadaşlar size günlerdir dayanmaya çalıştım. Ama artık YETER!!! Herşeyimle dalga geçilmesinden bıktım. Kuzenim diyor ben saçmalıyormuşum o yüzden Konu Dışı'nda 311313 tane konu varken sadece benimle dalga geçiliyormuş. Yeter artık ya. Olgun davranalım dedik içine ettiniz. Yüz verdik dur az daha dalga geçicem deyip astarını istediniz. Sizin hayattaki amacınız nedir arkadaşlar. Herkesle dalga geçip gününüzü gün etmek mi? Yeter ama artık gerçekten yeter. Şu anda sinirden elim ayağım titriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 fake adam postları sayılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 http://4.bp.blogspot.com/_Km_bNbTLzCk/RaPSfCpKYLI/AAAAAAAAAJg/pDd5Rs4UodU/s400/post.JPG daha iyisini atana kadar en iyisi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 abov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 alin bu arkadasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 bu post değil ama buda efsane http://forum.paticik.com/read.php?71,3366379,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 oha 2. postda baya imzalık şeyler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 reyou said: http://4.bp.blogspot.com/_Km_bNbTLzCk/RaPSfCpKYLI/AAAAAAAAAJg/pDd5Rs4UodU/s400/post.JPG daha iyisini atana kadar en iyisi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 vaniLLe said: Thalion said: Aykancım, staj dosyanı alıp odama gelebilirimisin lütfen, biraz konuşalım... http://forum.paticik.com/read.php?13,1654954,page=2#msg-1654971 audufdsufdsh cok iyi. ne olaylar varmış ya burda :D:D asdfasdgdfghdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 SeaGle said: Gres ile iyi gitmeyen ne olabilir ki, mmh.. orjinal post gizlenmiş büyük ihtimalle ama kalıntılar duruyor rulman topiğinde falan asdafas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 su dursun burada bundan sonra butun karikaturu yayinlamak zorunda kalmazsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 vaniLLe said: Thalion said: Aykancım, staj dosyanı alıp odama gelebilirimisin lütfen, biraz konuşalım... http://forum.paticik.com/read.php?13,1654954,page=2#msg-1654971 audufdsufdsh cok iyi. oyum buna :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Ren said: PowerfulDarkness said: Arkadaşlar size günlerdir dayanmaya çalıştım. Ama artık YETER!!! Herşeyimle dalga geçilmesinden bıktım. Kuzenim diyor ben saçmalıyormuşum o yüzden Konu Dışı'nda 311313 tane konu varken sadece benimle dalga geçiliyormuş. Yeter artık ya. Olgun davranalım dedik içine ettiniz. Yüz verdik dur az daha dalga geçicem deyip astarını istediniz. Sizin hayattaki amacınız nedir arkadaşlar. Herkesle dalga geçip gününüzü gün etmek mi? Yeter ama artık gerçekten yeter. Şu anda sinirden elim ayağım titriyor. Normal bir insanın burada barınamayacak olmasının en büyük işareti bu ahahahaha. Kara delik gibi. Gün geçtikçe daha boktan bir hayata yol alıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 benjani said: http://forum.paticik.com/read.php?20,3411316,page=1 intihar eden çocuk ahahahhahahaa abi gelen mesajlara bak ahahhahahah adam intihar edecek, pyro said: /drama killer said: u z a Baluu said: Gule Gule. said: Acısız intihar olmaz. Paticik. full of normal guyz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 of güçlü karanlık hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 heracles1986 said: ben 6 yıldır hollandadayım 1 oda 1 salon stüdyo dairede kireda kalıyorum altımda bi adet 94 model bmw 3.16 var evme plazma televizyon aldım şu an makro adlı markette reyon şefliği yapmaktayım harika bi sevgilim var isveçli burada büyük zorluklar yaşadım asla üstümdeki adam aman dizel olsun demedim sadece yakışanı giydim şu anda hatırısayılır bi param bankamda ve aylık 3500 euro geliri olan birisiyim nisanda türkiyeye geliceğim arkadaşlar benim babamın sadece bi marketi var ve asla ben babamın malına güvenipte iş yapmadım babamlar zorluktayken bile para gönderdim:.. neese bu emrah modelini geçelimm... bu kadar eindhoven da yaşıyorum hayat boktan ama grafikleri güzel neese hadi k.i.b sorular olursa özelden yada buradan yanıtlarım alakanız için tşk aynen devam bakalaım 200. yanıta ulaşıcakmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 dasaaa said: şunun başlığı en çok sevdiğim başlık direk ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 heracles fdsfsdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar