reyou Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 yillardan beri kahveme fazla sut koyuyomusum 1- kahve fazla ilidigi icin cabucak bitiyodu 2- tadi daha kotu oluyomus az once suyunu fazla kacirinca az sut koymak zorunda kaldim tadi cok daha guzel oldu. buda boyle bi anektoddur.
S-H Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 en güzeli filtre kahve abi şekersiz sütsüz
yav Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 zenci dudağı payından azcık daha fazla süt ekliyorum ben kaynar suya soğuk olacak şekilde doğruca içmeye hazır oluyor böylece.
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Abi çoğunuz no-lifersınız, buradan başka arkadaşlarınız yok derecek kadar az. Her aktiviteyi buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. Kahve kültürünüz yok. Türkiye'de kahve nasıl içilir bunun kültürü yok sizde. İnsanımızın yaptığı kahveyi anlama kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, kahve çeşitliliğine hazır değilsiniz. En iyi kahveyi biliyorum yapıyorum sonra içiyorum diyeniz de tatava. Türkiye'de olan her tür kahveyi içtim diyo, arada bir esnaf lokantasında türk kahvesi içmiştir en fazla. Duyulmuş bilinen kahveleri içmiştir.
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 yaahauhsauhauhua her bişiye uyuyor abi bu. best atar ever
yav Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 ben onu goldbaren yazdı sandım ama o da böyle bir atıf mıydı acaba :D kim yazdı bunu ilk? çetintaş abi stiline de benziyor hehe
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 balon.. dürüm döner fiyatları mı ne konu. konu dışında var.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Laorx said: Abi çoğunuz no-lifersınız, buradan başka arkadaşlarınız yok derecek kadar az. Her aktiviteyi buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. Kahve kültürünüz yok. Türkiye'de kahve nasıl içilir bunun kültürü yok sizde. İnsanımızın yaptığı kahveyi anlama kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, kahve çeşitliliğine hazır değilsiniz. En iyi kahveyi biliyorum yapıyorum sonra içiyorum diyeniz de tatava. Türkiye'de olan her tür kahveyi içtim diyo, arada bir esnaf lokantasında türk kahvesi içmiştir en fazla. Duyulmuş bilinen kahveleri içmiştir.hhahahhaahahhhaah
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 dasaaa said: yaahauhsauhauhua her bişiye uyuyor abi bu. best atar ever lük diye oturuyo cidden, konu farketmez ahdsahf
HighSelf Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 bu ne yo dawg gibi bi konseptin editlenip postlanmış hali mi ? değilse baya epic
MelvinUdall Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 yav said: ben onu goldbaren yazdı sandım ama o da böyle bir atıf mıydı acaba :D kim yazdı bunu ilk? çetintaş abi stiline de benziyor hehe http://forum.paticik.com/read.php?13,5659332,page=6#msg-5659653
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Laorx said: Abi çoğunuz no-lifersınız, buradan başka arkadaşlarınız yok derecek kadar az. Her aktiviteyi buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. Kahve kültürünüz yok. Türkiye'de kahve nasıl içilir bunun kültürü yok sizde. İnsanımızın yaptığı kahveyi anlama kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, kahve çeşitliliğine hazır değilsiniz. En iyi kahveyi biliyorum yapıyorum sonra içiyorum diyeniz de tatava. Türkiye'de olan her tür kahveyi içtim diyo, arada bir esnaf lokantasında türk kahvesi içmiştir en fazla. Duyulmuş bilinen kahveleri içmiştir. saygılar.
kermit Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 farkına varamamak bazı şeylerin hohohoho ay bi forçen resmim yokki
Öne çıkan mesajlar