Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Super Lig - 2011 / 2012

küheylan

Öne çıkan mesajlar

Kendimi Anadolu futbolunun neferi seçtim. Lig tv full pakete geçirmiş peder ne varsa izledim dünden beri.

Trabzon - Geçen seneki Bursaspor olur CL falan hep aynı senaryo. Slovak ve Polonya hastalığı anlamsız. Adrian dışında yeni transferleri beğenmedim. Takımın asli forveti kim belirlensin. Burak'ın sırtına bu kadar binilmez.

Manisaspor - Pek bir numara yok, forvetleri takımın kalitesinin çok üstünde o sayede kümede kalabilirler

Ankaragücü - Küme düşer

Mersin İdmanyurdu - Eh. İç saha maçlarını görmek lazım. Ankaragücü çok kötüydü

Beşiktaş - Sahada organizasyon adına HİÇ mi birşey olmaz. Allah sabır versin durum buysa

Eskişehirspor - Kadro güzel, taraftar güzel, Skibbe resmen challange accepted diye döndü Türkiye'ye. Kendini kanıtlama çabası bariz, dün ilk golden sonra şampiyonluk golü gibi sevindi. Samimi. Batuhan-Kris Boyd-Mehmet Yıldız 3 farklı tipte üst düzey golcü. Dede dünkü gibi oynarsa banko play-off.

Kayserispor - Maçın başında iyilerdi ama Bursa kolay goller buldu 2-0 şu an. Direk heyecan verici takım. Amrabat Galatasaray'a gider. Takımda lider eksiği var, Ziani'yi ararlar.

Bursaspor - Net şu ana kadar izlediğim ilk maçlar itibariyle en iyi ve hazır takım. İbrahim - Serdar Aziz stoper ikilisi çok iyi, Carson'la da uyumlular. Asıl geçen sene yapmaları gelen transferleri CL için, bu sene yapmaları ironik. Takım çok kaliteli ve kondisyonlu. Galatasaray ile birlikte en büyük şampiyonluk adayı
Sosyal ağlarda paylaş

Evet beyler.
Aziz Yıldırım Manisa'ya, Eskişehrspor'a ve İBB'ye teşvik primi göndermiş.
Bu sene de şampiyon Fener olacakmış ama sene sonunda savcının biri çıkıp, "biz taa en başından beri izliyorduk, bu fenerbahçe hem şike yaptı ve hem de teşvik primi dağıttı leblebi gibi" diye ortaya çıkacakmış. Geriye kalan Fener yönetmini içeri alacaklarmış. Şampiyonlar Ligi'ne yine gidemeyecekmiş Fener. Federasyon yine iki arada bir derede kalacakmış. Bu sene Fener'in aldığı yabancılar satılacakmış ve bu sene satılan yabancılar geri alınacakmış.
B)-

Ne diyordu LİG TV kaç gündür reklamlarda? Herkes futbol konuşacak.
Hadi bakayım, iyi sezonlar cümleten.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet rewendor, bak o faslı unutmuştum, sen tamamladın.

Sahi ya; stadında en fazla seyirci ortalaması ile oynayan Fenerbahçe'nin taraftarı, stadyumu doldururken asıl fantazileri yanlarında götürdükleri diz üstü bilgisayarlar ve ceplerinden çıkardıkları vınn'ları ile gs-bjk-ts'nin yedikleri golleri izliyorlar yıllardır. Yoksa Fenerbahçe taraftarı kendi takımının başarısını neden istesin? Laf olsun diye fenerium'a dev gibi hasılat yaptırıyor. Fenerbahçe TV milyonlarca Liralık reklamı kendisini GS-BJK-TS taraftarları izlediği için alıyor(aslında bu doğru galiba).
Sosyal ağlarda paylaş

cetintas said:

Evet rewendor, bak o faslı unutmuştum, sen tamamladın.

Sahi ya; stadında en fazla seyirci ortalaması ile oynayan Fenerbahçe'nin taraftarı, stadyumu doldururken asıl fantazileri yanlarında götürdükleri diz üstü bilgisayarlar ve ceplerinden çıkardıkları vınn'ları ile gs-bjk-ts'nin yedikleri golleri izliyorlar yıllardır. Yoksa Fenerbahçe taraftarı kendi takımının başarısını neden istesin? Laf olsun diye fenerium'a dev gibi hasılat yaptırıyor. Fenerbahçe TV milyonlarca Liralık reklamı kendisini GS-BJK-TS taraftarları izlediği için alıyor(aslında bu doğru galiba).

konuyla alakası nedir fenerbahçe taraftarının para kazandırıyor olmasının?

fener taraftarı para kazandırıyosa şike yapılmamıştır mı demek istiyosun? yoksa "şike parasını taraftar cebinden veriyo arkadaşım size ne" mi demek istiyorsun? :)

espiriyle fenerin şike şaibe yapmadığını vurgulamaya çalıştın, aynı şekilde "yapmadığı için uefa banledi" dedik, bi anda konudan sapıp paraya çevirmişsin olayı? şikeyle alakası ne, fenerin yayın ürün gelirleri falan ne alaka?

nasıl bir kafayla yaşıyorsunuz yahu, konudan konuya atlayıp, bir konuda cevap veremeyince rastgele alakasız saçam bir konu açıp durmanın mantığı nedir? zaten 6-0 da gelmiş, iyice kahvehane ağzına dönmüşsün tebrikler :)-D
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

konuyla alakası nedir fenerbahçe taraftarının para kazandırıyor olmasının?

demişsin ya...

Bak adam ne demiş?

DoruK said:

verir tabii primi. ne de olsa fener taraftarı kendi takımının başarısından çok rakiplerinin başarısızlığından tatmin olan bir profile sahip. e adam niye başarılı olmak için kassın? he arada şike de yapıp şampiyon da oluyor işte ayıp olmasın diye.

Anladın mı neden yazdığımı, yoksa daha ayrıntılı açıklayayım mı?
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

cetintas sen baya bi geride kalmışsın bu konularda

çağdaş fenerliler daha etkili gerilla taktiklerine sahip takımlarını savunmak için, senin biraz çalışman lazım. her lafı yediğinde 6-0'ı koymak 3-4 sene öncesinde kaldı.

He kurban, yanlış şampiyonluk anonsunun ekmeğini biz 2-3 sene daha yiyelim diyorsun yani :)))

Ben kabul ediyorum zaten, yiyeceksiniz tabi o ekmeği. Kaç kez olur böyle bir olay? Tıpkı 6-0 gibi, ya kaç kez fener cimbomu 6-0 yenebilir ki şu alemde? Bunlar zor rastlanan olaylar.
>:D<
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

o zaman oraya "bak rewendor" değil "bak doruk" diye başlayacaksın. mesaja "bak rewendor" diye başlayıp bana hitap ediyorsan, sonra da başkasının mesajını cevaplıyorsan biraz eline yüzüne bulaştırmışsın demektir :)

ya rewendor, senin bu akşam canın mı sıkkın yoksa içkili misin?

İlk yazdığım cümle senin hemen yukarıda yazdığın cümleyi onaylamak için sana hitaben yazılmış bir cümle idi.

Bir satır ara vererek ayrı paragrafta yazdığım yazı ise tabii ki doruk'a hitaben yazılmış bir yazı idi. Ama beni yordun şimdi akşam akşam kardeşim ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Pahahahaha evet aquila doğru diyor, ne başarısı var fenerin avrupada? Zahahaha

Aaa bi dakka dur. Mançesteri "40 yıl sonra sahasında ilk yenen takım" olmuştu fener dimi? Boliçin inanılmaz bir hespalamayla attığı golüyle avrupa futbol tarihi değişmişti...

http://ragecomics.memebase.com/wp-content/themes/vip/cheezcommon2/ragecomic/packs/laugh/images/Pfftch.png
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...