Ryan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 ne kadar arasamda Pi ve Requiem for a dream filmlerini bulamıyorum delirmek üzereyim varmı acaba aranızdan satan yada olan çekip gönderebilicek olan ? hiç olmadı bildiğiniz bi yer varmı bu filmlerin satıldığı ?[signature][hline][i]Did I punish you for dreaming? Did I break your heart and leave you crying? Don't you ever dream of escaping...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 istanbulda mısın ? ve divx mi arıyorsun?[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Pi /Ideefixe Pi /Baskuda Pi /Weblebi[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 İstanbul'da isen Kadıköy civarlarında aradığın neredeyse bütün filmleri bulabileceğin bir yer tavsiye edebilirim..[signature][hline]Try not! Do ... or do not Hey you Don't tell me there's no hope at all Together we stand divided we fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Blackrose The Search Engine =)[signature][hline]Game experience may change during online play... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 iyi de ben de şimdi requiem i bulamadım halbuki ben bu dvd'yi aldım ki? hiçbir yerde yok ama şimdi sadece Pi var[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 ya antalyadayım burda bişey bulmak imkansız istanbulda nerde var tam eminseniz açık adres filan verme imkanınız olursa birine aldırırım yada ne biliyim belki aranızdan süper bi insan çıkarda alıp bana yollar (GAZIMIDA VERİRİM)[signature][hline][i]Did I punish you for dreaming? Did I break your heart and leave you crying? Don't you ever dream of escaping...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 ha bide vcd olsa olur dvd olsada olur hatta divx bile olur anasını satiyim[signature][hline][i]Did I punish you for dreaming? Did I break your heart and leave you crying? Don't you ever dream of escaping...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Yarın gidip bakarım var mı filmler orada diye :) *Gazı alır* :P[signature][hline]Try not! Do ... or do not Hey you Don't tell me there's no hope at all Together we stand divided we fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 oha bilmiyorum ciddimisin değilmisinde parası problem değil direk gönderirim (çok zenginimde ondan dedim) HOHOHOREAY[signature][hline][i]Did I punish you for dreaming? Did I break your heart and leave you crying? Don't you ever dream of escaping...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 diğer konudada sordum ama araya kaynasin burdada 58 dk mi req for a dream? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 yok değil 102 dakka olması lazım[signature][hline][i]Did I punish you for dreaming? Did I break your heart and leave you crying? Don't you ever dream of escaping...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 said: Spidee, 17 Eylül 2004 19:06 tarihinde demiş ki: İstanbul'da isen Kadıköy civarlarında aradığın neredeyse bütün filmleri bulabileceğin bir yer tavsiye edebilirim.. tavsiye et de biz de öğrenelim şu yeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Bahariye Caddesinden Moda'ya doğru devam ettiğinizde Süreyya sinemasını geçtikten 100 metre kadar solda Alaca vardır, onun sokağında hemen sağda The End diye bir yer var, üst katta son derece geniş bir VCD arşivi bulabilirsiniz..[signature][hline]Try not! Do ... or do not Hey you Don't tell me there's no hope at all Together we stand divided we fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Bende iki film de mevcut.. istanbuldaysan verebilirim.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 antalyadayım ya tüh neyse sağol yinede[signature][hline][i]Did I punish you for dreaming? Did I break your heart and leave you crying? Don't you ever dream of escaping...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 )^[[#(^]8?) ben boyle memleketin. Ben de antalyadayım. shining'i 50 yere sordum hiçbiyerde yok. Getirtin diom. Eski filmler bulunmaz diolar. Sinir oldum ya. Antalya'da olup elinde shining olan varsa bi zahmet ozelden ulaşsın bana. Çok minnetar kalıcim.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 requiem for a dream türkiyede gösterim yasaklı bandrollü dvdsini bulamazsınız, netten almanız lazım.[signature][hline]Do you mind if i always love you? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar