Marty Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Olayı da bilmiyorum.ortasından atladım malak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Marty adama laf ettirmeme durumu yok , bi yukarı mesaja bakarsan , rte topçu olsa laf edilsin ama bu adam başbakan , eset kalkıp türk başbakana laf edemez , bu rte bile olsa :D gibi bi durum var o kadar. Yözdil yardırsın ya , izmirli olması dışında herşeyi mükemmel adamın ben enter olayını bile severim yeter ki 3kg billurlu yazmaya devam etsin korkmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 aman tanrım biri birşey demiş. hemen bana yakın olan tarafı seçip diğerine bok atmalıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 "Bizim burda göte göt denir" mevzusu değil ki bu. Ben ülkem içinde eleştiririm başbakanı da makamınıda ama dışardan dallamanın biri gelip sayıp sövemez demiş. Aslında gelen tepkilerden iki tarafın da çok farklı olmadığı belli oluyor ya. Memleket insanımın yüzü batıya da dönse doğuya da sonuç hep aynı anasını satim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 video da diyork i bide,abd kanalında obamaya gıg diyemeyip nasıl türk kanalında türkiye başbakanına hakaret ediyor? falan diyo. adam çok haklı vay anasını yılmaz ozdil haklı dedim asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=XlPZRC0SbWA yılmaz haksız çünkü esat türkiye cumhuriyeti başbakanı'na bir şey demiyor konuşurken tayyip erdoğan diyor. esat kendisi türk halkı ayrı, erdoğan ve ekibi ayrı düşünüyor diyor biz türk halkına karşı asla düşmanlık beslemiyoruz diyor. çıkışı aşırı saçmaydı. izleyin daha iyi anlayacaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 cetintas said: (tu) Yılmaz Özdil 10 numara adamdır. Beğenmeyenler gidip Engin Ardıç okusun. bu adam böyle demiş de...yözdil konusunda yanılmış yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muaddib Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Bence gayet haklı bir tepki vermiş. Tayyipi ne kadar sevmesemde sonuçta Türkiye cumhuriyeti başbakanı adam. Ben kötülerim ama dışardaki adam kötüleyemez. Kişiliğine bişey diyebilir ama TC Başbakanı çok reröre diyemez arkadaş. Cumhuriyetin başbakanına atılan her laf Türkiyeye atılmıştır çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 ne alakası var ya. obama çok reröre, putin çok reröre diyoruz. çifte standardın başkentiyiz resmen ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 aynen..."TC'nin başbakanları ahlaksızdır" derse allah olsa karşısındayım. Ama "Başbakan Erdoğan ahlaksız" derse; kendi aralarındaki olay, bana ne yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 iyide rte kasaplar odası başkanımı?Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlığı görevini yürüttüğü sırada kendisine deniyor.Yani başbakanlık vazifesine laf söylenmiş oluyor.Ne zaman başbakanlık görevi biter ozaman şahsına söylenmiş olur.Şuan yaptığı her şey T.C başbakanlığı adı ile yapıyor. bunu ayırt edemiyormusunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 abi ne komiksiniz ya ahah tayyip erdoğan şu andaki tc başbakanı. tayyip erdoğan'a söylenen laflar başbakana söylenmiştir tabi. başbakanlık koltuğunu silkeyim diyecek hali yok kimsenin. ben başbakanı bilmem ne yapayım diye sövseniz, tayyip'i kast etmedim başbakanlık makamını kast ettim diye mi savunma yapacaksınız? yılmaz özdil'in midesi bile esad yalakalağını kaldırmamış hala konuşuyorsunuz. adam içeride en ağır eleştirileri yapan bir adam ama esad gibi tiplerin ülkenin başbakanına bik bik etmesine de laf demiş işte. chp de maşallah her örgütüyle şam'dan çıkmıyor. esad'ın en birinci kankası adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2012/10/facepalm-shame.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 ahmedinejad said: abi ne komiksiniz ya ahah tayyip erdoğan şu andaki tc başbakanı. tayyip erdoğan'a söylenen laflar başbakana söylenmiştir tabi. başbakanlık koltuğunu silkeyim diyecek hali yok kimsenin. ben başbakanı bilmem ne yapayım diye sövseniz, tayyip'i kast etmedim başbakanlık makamını kast ettim diye mi savunma yapacaksınız? yılmaz özdil'in midesi bile esad yalakalağını kaldırmamış hala konuşuyorsunuz. adam içeride en ağır eleştirileri yapan bir adam ama esad gibi tiplerin ülkenin başbakanına bik bik etmesine de laf demiş işte. chp de maşallah her örgütüyle şam'dan çıkmıyor. esad'ın en birinci kankası adamlar. Zoruna mi gitti? Islamist terroristlere kamp mi acacakti CHP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 bak hepsi terörist http://www.youtube.com/watch?v=3rKoEXZsAas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 blackhavvk said: iyide rte kasaplar odası başkanımı?Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlığı görevini yürüttüğü sırada kendisine deniyor.Yani başbakanlık vazifesine laf söylenmiş oluyor.Ne zaman başbakanlık görevi biter ozaman şahsına söylenmiş olur.Şuan yaptığı her şey T.C başbakanlığı adı ile yapıyor. bunu ayırt edemiyormusunuz? Sen çok ayırdediyorsun da ne oluyor? DİRENİŞ boyunca Taksim'in her yanında duvarlara,binalara,kepenklere,kapılara,yerlere,direklere tayyiple ilgili yazılan küfürün haddi hesabı yok...DİRENİŞ boyunca defalarca kez küfür edildi başbakana. Küfredenler onun TC Başbakanı olduğunu bilmiyorlar mıydı? Bir insanın bulunduğu konumdaki yetkilerini kötüye kullanması ona yapılacak eleştiriyi haklı kılar.Heee...yapılan eleştiri de ölçü kaçmış,kaçmamış....o benim sorunum değil... Makama hakaret varsa doğrudan, YANLIŞ. Ama o makamda oturan ve yanlış işler yaptığı konusunda kendi ülkesinin bile yarısından fazlası hem fikir ise, elbette eleştirilecek,yeri geldi mi belki hakaretten de nasip alacak.Nedeni de yine o koltukta oturan kişinin hakaretamiz üslubu. edit: ayrıca Esad'a bizim başbakanın söylediği sözleri bir hatırlayın. derdim esadı savunmak falan değil ama sen 2 senedir ağzını suriye konusunda her açtığında adama söylemediğini bırakırsan, o adam da sana karşılık verir.verme hakkına da sahiptir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 çetin abi bana makama hakaret olup da orada oturan insana hakaret olmayan bir örnek gösterir misin? veya bir başbakan'ın başbakan olduğundna dolayı yaptığı işten hoşnut olmayıp ona hakaret ederken makamını nasıl soyutladığını anlatır mısın? hatta başbakana etme. ben senin amirinim ve senin hayatını zorlaştırıyorum. bana küfredebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Esad ne demiş bilmiyorum gerçi ama hani kalkıp birisi 'putin çok yaramaz yaee' falan gibi şakalaşır gibi bişi derse sıkıntı yok 'putinin gelmişini geçmişini' durumuna girerse sıkıntı var , bu kadar basit. Putinden örnek verdim , yoksa semih cumhuriyeti başbakanına laf ettiğinin farkındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 soru ters. orada oturan insana hakaret var ama bir genelleme yok; yani "x ülkesinin başbakanları ahlaksızdır" denirse bütün bir ülke buna tepki göstermeli. fakat "x ülkesinin başbakanı falanca ahlaksızdır" derse söylediği kişiyi bağlar. ve hele x ülkesinin başbakanı daha önce; kendisine bu şekilde hakaret eden adamın ne katilliğini, ne faşistliğini bırakmamışsa,uluslararası kamuoyunun gözleri önünde yaptığı konuşmalarda defalarca aşağılamışsa,2 sene önce adına ahmet derken iki sene sonra (sırf küçük gördüğünü göstermek için arapça harf oyunu yaparak)ehmet diyorsa... son derece haklı bulurum tepki gösteren devlet başkanını. bu benim hakareti onayladığım anlamına gelmez ama huyum kurusun, haksızlığın hep karşısındayım. o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Az bile gorusuo chp esadla. Hayirlisila islamistleri yenince dusmanimiz mi olsun adam? Turkiyedeki herkesin tayyip gibi terrorist sevici olmadigini bilsin dunya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 adamın ülkesini işgal etmeye çalışan teröristlere destek veriyoruz, sınırımızda ösolar, el-kaideler geziniyor adam ne dese haklı. kombolu küfürler söylese bile adama kimse bişey diyemez. türkiye başbakanıysa o makama saygı duyulacak işler yapsın utandırmasın bizi. atatürk zamanına bakıyosun ingilizlerin, fransızların kıçını tekmelemişiz ama o ülkelerin başbakanı atatürk'ü bir deha olarak sayıyor. kimse tayyibi sallamıyor birisi elinde sopayla foto çektiriyor, öbürü sayıyor sövüyor. adam bizi küçük düşürüyor, makamı zedeliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 certhas kardeş. daha sık yorum yaz. şu forumda senin gibi arkadaşlara daha fazla ihtiyaç var. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 gezideki insanlarla esadı kıyaslaman çok yanlış.100bin kişyi katletmiş bir ülke lideri ile sokaktaki insan bir dğeil bu bir.ikincisi birisi küfür yada hakaret ederse şayet rte ye, uyruğu zartı zurtu ne olursa olsun neticede yanlış bir iş.ha burda yılmaz özdil ozaman gezidekilere niye tepki vermedi dersen ozaman eyvallah derim.ama gezide küfür edildi?ozaman esad dilediğini diyebilir? demekte saçma.kendi vatandaşı erdoğana kızar eleştirir,ama gerçekten kukla bir adam türkiye den istanbul esnaf odası başkanına bile laf söleyecek çapta adam değil.hatta dünyada şuan kimseye laf söyleyecek çapta bir adam değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Certhas said: http://www.youtube.com/watch?v=XlPZRC0SbWA yılmaz haksız çünkü esat türkiye cumhuriyeti başbakanı'na bir şey demiyor konuşurken tayyip erdoğan diyor. esat kendisi türk halkı ayrı, erdoğan ve ekibi ayrı düşünüyor diyor biz türk halkına karşı asla düşmanlık beslemiyoruz diyor. çıkışı aşırı saçmaydı. izleyin daha iyi anlayacaksınız. 10:06 - 10:08 arasındaki konuşması kesilmiş atlanmış telrar izleyin dediğim yerleri altyazıyı takip edin bir saniyede kesmişler görüntüleri arada nedediyse artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 tayyip esada laf edebiliyosa esad da tayyibe eder. ayrica su padisah kafasindan da kurtulun artik TC BASBAKANINA KIMSE LAF EDEMEZ kafasi cahillik baska birsey degil. adamin iktidardan inmesini mi bekliycez laf etmek icin? adam basbakan kabile lideri degil. hizmet etsin diye seciliyo. angutluk yaparsa angutluk yapiyo diye soylenir. adam olsun kendine laf soyletmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar