Nomak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Red Faction Armageddon çıktı oldukça güzel gameplayi var kısa gibi duruyor detayları veririm ilerliyen saatlerde. Şuan için çoğu şeyi kırıp parçalayabiliyoruz,atomlara bile ayırıyoruz :D Buyrun gameplay video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 video yu izledim bende ama konusu ne bunun birşey anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Gears of War gibi bir konusu var zaten serinin 3. oyunu yanılmıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 multisi cok zevkli guerilla'nın. acaba bu yeni oyunun nasıl olacak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 ilk oyunda da aynı hata yok muydu ? videoda 2.20 ye bakarsanız koca binayı parça parça olmuş merdivenlerin havada tuttuğunu görebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 bugün başladım bitirdim. sürükleyici oyun. guerilla gibi gezmece yok. zaten guerilla sıkıyordu. 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Böyle fizikli başka oyunlarda yapılmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 xbox'ta split screen vs oluyor mu oyun ? bir de cok mu kisa yahu, kac saat gameplay ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 ilk iki oyunu oynamadan direk buna girilebiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 RF: Guerilla'nın senaryosuna Wikipedia'dan bak, gir. Ama Guerilla eğlenceli&free roam var, o yüzden oyna derim. Senaryosundan değil de =P 1 ve 2'ye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar