Pasta Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 evet söyleyecek bişeyi olmayan salak müslüman argumanlarından ilki geldi. ha gayret.
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Napolyonn said: pasta şu atayist fikirlerini sokaktada sölesene bu kadar eminsen kendinden http://www.swfcabin.com/swf-files/1269236582.swf
Napolyonn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 sokakta salak müslümanlarla ne konuşucam desen o salak diyen ağzınla popişinin yeri deişir bence sen bundan korkuyorsun.
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 forumda daha önce bu kadar bitik bi tip görmemiştim ha. acıyorum yavastan koruma altına alabilirim.
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 ama bu söylediklerimi yanlış yapmaz. sokaktakileri aptal yapar.
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 lafi popisinden anlamissin biraz sanki?? adam muslumanlara salak demems.. salak müsülman argumanlari. zincirleme isim tamlamasi.. daha cumleyi anlamadan burda siyaset tartisiosn mehh
Polyushka Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 abi bi söz bu kadar da doğru çıkmaz ki ya, ignorance is bliss sonuna kadar. daha sokağa çıkmayan, toz pembe yaşayan eleman, nasıl da mutlu.
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 kafasıyla popişinin yerini değiştirmişler anlamıyo pek hehehe
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Aluriel said: hangi kafa? popis kafasi bunlar
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 minyon napolyonn balon çok uyumlu lan
Napolyonn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 layik deyince aluriel de summonlanmış kemik atınca geliolar işte.
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 yok sen varsın diye geldim ben sırf. he bu arada şimdi aynı şeyi ben sana yazsam gidip ezik ezik ağlarsın hemen şikayet edip
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 nerdeyse 1 yıldır aptal rp si yapmaktan sıkılmadın mı lan nası bi can sıkıntısı bu hiç mi kimsen yok
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Napolyonn said: aptalca bir hata ama art niyet yok. sonuçta kimin nerede arandığının kayıtları telekomda tutuluyor eğer telefonuna önceden kayıtlıysa arama kaydını bulurlar "burada aha yakaladık ahauhua" havası estirmeyin boşuna yani. en sevdiğim napolyonn postu şunu da koyayım tekrar http://www.swfcabin.com/swf-files/1269236582.swf
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Napolyonn said: layik deyince aluriel de summonlanmış kemik atınca geliolar işte. sende ilgi barin bosalinca geliyorsun babs.. attention
Napolyonn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 ne şikayet edicem cevap veremeyince yasaklayan adamların sitesindemi şikayet edicem. bu kadar faşikin arasında şikayet tuşu sadece göstermelik bişi aluriel sen günlük kemik hakkını doldurdun şimdi sen git diğer arkadaşlarını tanklıycam.
hedehodohop Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 olum sıkılmadınız mı lan yıllardır bu forumda tez-antitez-sentez olmaktan , biriniz chpye biriniz tkpye biriniz de akpye üye olsun gidin orda çıkartın bütün hıncınızı
Polyushka Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 ahahahahhahahdhsahahah napolyondan hep aynı taktik ya, materazzi rolü bürünme artık sadece gülüyoruz biz sana hahaha http://www.youtube.com/watch?v=SBaBrcBLbqw&feature=related
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 ağlama lan açılır 1 aya lafının arkasında durabil diye banlemişlerdir belki.
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Napolyonn said: pasta şu atayist fikirlerini sokaktada sölesene bu kadar eminsen kendinden benim evimde sen konuşsan senide herkes döver hacı rahat ol
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Garbage klasik troll yeri adam demiş madem onlar burda birbiriyle dalga geçiyor bende gidip 'atayist' 'kemik' falan dersem banada kimse hiç bişi diyemez çünkü garbage. Senin şakirt fikirlerine laf etmıyoruz elbette türkiyenin yarısı malum böyle. Şakirt fikirlerini okuma düzeyi bu kadar yüksek alanda söylemen yanlış sadece. Hepimizin net bir şekilde gördügü bir gerçek var ki '2002 yılından önce üniversite bitirmiş insanlar' tarafından oylanan bir seçimde chp %98 ile falan başa gelecektir (2002 önce çünkü ondan sonra bunlar şifre falan ile adamlarını universiteye bile soktular onu bıle yapamayanı fatih universitesine alıyolar zaten) Bu kadar net ve düz bir şekilde okumuş egitim almış bilgi birikimi olan tayfanın CHP tarafında olması ve senin 'napsın kız mı karı mı belli degil' laflarınla artık degil kızmak dalga gecmesi gayet dogal bence. Bekledıgımden uzun yazmışım.
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 bide simdi bu erifin kemik memik fln diye ima yolyla da olsa ettigi hakarete izin varsa.. bizde direk duz girelim o zman.. ayni seyin laciverti yani.. ya kemit atiym sana gel demissin ha .. demissin yani
Napolyonn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 dasaa burnundan kıl aldırmıyo diye hesabı kitlediler ama türkiye de size kitliyo 9 yıldır o yüzden benim icim raat.
Öne çıkan mesajlar