uyurgezer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 az önce kapıya iki tane manken gibi kız geldi, sarı saç mavi göz falan, mini etek giyiyorlardı.. ellerinde güller vardı ve imzalı RTE fotoğrafları. aşırı sırıtarak "başbakanımızın selamını ve gülünü getirdik." dediler. mavi ekran verdim bi süreliğine. var mı böyle kapısına akp kızı gönderilen? edit: imla
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Detaylarıyla anlat detay ver az allahsız.Canlandıramıyorum böyle.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 allah yar ve yardımcınız olsun diyip, içeri kave içmeye davet edeydin ya saftirik
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 abi adam liseyi güney afrikada okudu, avustralyada üniye gidecek. şanslı işte. şaşırmayın o kadar. size gelmezler. ümitlenmeyin boşu boşuna yani.
Qualance Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Topluca istanbul üsküdara en yakın semtlere taşınıyoruz :D bu arada olaya insaf denir sadece.
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 İyi de niye bana yok diye ağlamıyorum ki azıcık detay versin istiyorum çok mu şey istiyorum ?
Seele Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 valla benim kapima gelselerdi. "AKP yalan söylemiyormus Allah varmis" derdim kizlara.
Qualance Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 uyurgezer said: "başbakanımızın selamını ve gülünü getirdik." uyurgezer said: "selamını ve gülünü getirdik." uyurgezer said: "gülünü getirdik." uyurgezer said: "gülünü." gül, sarı, mavi .....
Delyyyy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 geçen bana 3 tane ninja geldi, birşeyler saçmaladılar, üstüne ücretsiz yasin kitabı dağıtıyoruz, birazda para çıksan fena olmaz hacı çektiler. lokasyon farkı tabii, sanayi mahallesi her akşam yürüyüşlerin eksik olmadığı, rte padişahımıza atılan sloganların eksilmediği bir yer olduğu içindir.
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Bu büyükşehirlerde yapılmıyordu sadece. Yoksa diğer şehirlerde kapı kapı dolaşan kızlar var. Birisi bizimkilere gitmiş. Babam anlattı ama mini etekli ve güllü selam getirdiklerini söyleyemeyeceğim. :D
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Lan hemen basaydın ikisinede imam nikahını sonra akp ye telefon açıp "Hacı 2 tane eksik göndermişsiniz gerisinide yollayında 4 tamamlayak" deseydin. Bir daha gelirlerse benim adreside ver banada ugrasınlar.
Tron Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 bize de gelmişler, lakin ben evde değildim o sıra...
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 aman panpa oyuna gelme,parmak kamera var onlarda iceri alırsan her an kayıt :D
Fin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 milf versiyonunu gorduk gecen kutahya hilton onunde oturuyorduk arkadasla bi tane kadin geldi eskort sandik ilk sonra bik bik ben kutahya milletvekili adayi bilmem ne dedi oy istedi asdf.
Öne çıkan mesajlar