uyurgezer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 az önce kapıya iki tane manken gibi kız geldi, sarı saç mavi göz falan, mini etek giyiyorlardı.. ellerinde güller vardı ve imzalı RTE fotoğrafları. aşırı sırıtarak "başbakanımızın selamını ve gülünü getirdik." dediler. mavi ekran verdim bi süreliğine. var mı böyle kapısına akp kızı gönderilen? edit: imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 bize ninja gönderiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Detaylarıyla anlat detay ver az allahsız.Canlandıramıyorum böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 nerde yaşıyorsun kardeş sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 BUYUR ETSEYDİN !1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 allah yar ve yardımcınız olsun diyip, içeri kave içmeye davet edeydin ya saftirik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 istanbul, üsküdar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 abi adam liseyi güney afrikada okudu, avustralyada üniye gidecek. şanslı işte. şaşırmayın o kadar. size gelmezler. ümitlenmeyin boşu boşuna yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Topluca istanbul üsküdara en yakın semtlere taşınıyoruz :D bu arada olaya insaf denir sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 İyi de niye bana yok diye ağlamıyorum ki azıcık detay versin istiyorum çok mu şey istiyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 caps yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 valla benim kapima gelselerdi. "AKP yalan söylemiyormus Allah varmis" derdim kizlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 pics or didnt happen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 pics or didn't happen. ow shit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Püüü o ed ne orda sil onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 uyurgezer said: "başbakanımızın selamını ve gülünü getirdik." uyurgezer said: "selamını ve gülünü getirdik." uyurgezer said: "gülünü getirdik." uyurgezer said: "gülünü." gül, sarı, mavi ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Oce4n said: pics or didnt happen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 geçen bana 3 tane ninja geldi, birşeyler saçmaladılar, üstüne ücretsiz yasin kitabı dağıtıyoruz, birazda para çıksan fena olmaz hacı çektiler. lokasyon farkı tabii, sanayi mahallesi her akşam yürüyüşlerin eksik olmadığı, rte padişahımıza atılan sloganların eksilmediği bir yer olduğu içindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Bu büyükşehirlerde yapılmıyordu sadece. Yoksa diğer şehirlerde kapı kapı dolaşan kızlar var. Birisi bizimkilere gitmiş. Babam anlattı ama mini etekli ve güllü selam getirdiklerini söyleyemeyeceğim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 trol? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 tits or gtfo cekseydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Lan hemen basaydın ikisinede imam nikahını sonra akp ye telefon açıp "Hacı 2 tane eksik göndermişsiniz gerisinide yollayında 4 tamamlayak" deseydin. Bir daha gelirlerse benim adreside ver banada ugrasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 bize de gelmişler, lakin ben evde değildim o sıra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 aman panpa oyuna gelme,parmak kamera var onlarda iceri alırsan her an kayıt :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 milf versiyonunu gorduk gecen kutahya hilton onunde oturuyorduk arkadasla bi tane kadin geldi eskort sandik ilk sonra bik bik ben kutahya milletvekili adayi bilmem ne dedi oy istedi asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar