Bella Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Pasta said: utanç verici lan bu kadar üni okumuş insanın burca inanması. ben ascendantımı yeni öğrendim.. düşün.. türkçesini unuttum bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 terazilerin hepsi ölebilir. dengesizler. kova > all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 dasaaa said: Pasta said: utanç verici lan bu kadar üni okumuş insanın burca inanması. ben ascendantımı yeni öğrendim.. düşün.. türkçesini unuttum bu arada. yükselen türkçesi ama ascendant daha iyi çok erotik yükselen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Absolut said: Yengeci seviyorum çünkü yengecim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 peki neden alçalan burç konuşulmuyor arkadaşım!!! onun suçu ne? etkisi yok mu hiç ha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 bu ayki burcumu okudum aşk kapım açılıyomuş satürn karı bulcak bana yihu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 abi istersen saturn diye üyemiz var. onunla konuşalım.. belki bi tanıdığı vardır ha? ne dersin? gezegen olanı voyager'a bile bişi ayarlayamadı ya, ben güvenmem ona ne zamandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 23 ağustos başak+aslan/2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 vivavale said: said: BOĞA : Ben acıktım,pizza söyleyelim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 OBEZ: Ben acıktım,pizza söyleyelim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 dasaaa said: abi istersen saturn diye üyemiz var. onunla konuşalım.. belki bi tanıdığı vardır ha? ne dersin? gezegen olanı voyager'a bile bişi ayarlayamadı ya, ben güvenmem ona ne zamandır. halkası olan gezegenden ne hayır gelir abi haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 abi bi düşünsene dünyada yaşayan insanların 1/12 sinin aynı gün bişeyinin çalınacağına inanıyolar. bi de x burcu çok iyi diye geziyolar muhaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 doğru ya... bi de halkası var. sooooo gay! bu arada saturn neden saturn almış nicki be? hmmm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 dasaaa said: OBEZ: Ben acıktım,pizza söyleyelim... ahahaha geleceğimi öyle görüyorum evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Patide burclara bu kadar inanan olmasi garipmis ya. Unlu astrolog... sigh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 http://forum.paticik.com/thumbnails/d7b/a3d/f6c/069/91e/6ed/d1b/0cb/f90/20b/83_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teknoson Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 dasaaa said: peki neden alçalan burç konuşulmuyor arkadaşım!!! onun suçu ne? etkisi yok mu hiç ha! Genel olarak yükselen burç davranış şeklimiz maskemiz,alçalan burç ihtiyaç duyduğumuz eş profili.Tabi bunu harita göre detaylı incelemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Detaya girmeyin yüzeysel geçin kıytırık bir konuda o kadar teferuatı kim ne yapacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Deacon said: Patide burclara bu kadar inanan olmasi garipmis ya. Unlu astrolog... sigh. bi yerde daha yazmıstın burc meselesini unuttum cevap vericektim dünyada herkesin inanmasada öyle böyle muabbetini yaptıgı birşey niye garipsiyosun merak ettim.gerçekliğ tartışılır.kahve falı gibi birşey işte.burç fanatikliği yapan var mıdır bilemem ama.bazen tutuyor hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tooyun Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 geçenlerde bir arkadaş zorladı yükselen falan hepsini öğrendim. Normalde sallamayan biri olarak burcum terazi yükselende terazi çıktı. Arkadaşıma göre kesinlikle tüm terazi özelliklerini falan taşıyormuşum falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Estel_Anorien said: terazilerin hepsi ölebilir. dengesizler. kova > all Çözemediğini çekemeyen insan modeli^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 başak burcuyum. bütün kıllıklar ve uyuzluklara sahibim ve bu durumdan mutsuzum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 ^ this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar