Cons Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 düğünlere terminatörlük yapılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 en sevdigim burc orcun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 cevab veremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 senin canın sıkkın gibi biraz. bişey mi oldu abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 oha soru loş bar ve 70lik kokuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Cons said: önce benimkini yorumla ildeniz said: ...çünkü orçun (c.c) tektir ne doğar ne doğurur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 boş bar ve 70 lik dambıl okudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 dogurtturur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 dasaaa said: yaw neyini yorumlayacaksın ki, "sıkıcı ve berbat bi yaşam geçireceksin. bi şekilde işe girdikten sonra average maaşa çalışıp 2çocuk yapıcaksın. pek vasat bi ailen olacak ve 64yaşında kalp krizinden ölene kadar sadece yazlığa gidip eşini, çocukları evde bırakıp benzinciye gittiğin sırada deniz kenarında araba sürerken huzur bulacaksın" gibi bişi çıkması lazım ki ben bunu tahmin edebiliyorum yani. yok gelecek yorumu değil.. kimsin nesin kapasiten sınırın nedir hangi konuda yeteneklisin hangi konularda eksiğni var yetemiyorsun gibi yorular.. ha işin ehli olanlar gelecek tahmini de yapabiliyor daha doğrusu yorumluyor rezzanın kocası işte anneme biz şimdiki eve taşınmadan önce "5 yılda bir büyük bir üzüntü bekliyor ama bu geçici" demişti akabinde 1992 ocak ayında babası öldü, 1997 ocağında annesi öldü 2002 matrtında da büyük dayısı öldü.. açıkcası 2007 yılında küük dayının öleceğini düşünüyordum ama maşallahı var yaşıyor şu anda eheh 2007 de öyle büyük sayılabileck bir olay da olamdı serin hikaye değilse nedir bu birader? şu "yorumlama" zıkkımı da pratik yapa yapa kazanılıyor ileride şirketim olursa insan kaynakları bölümüne usta bir astrolog almayı bile düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 DALGA GEÇMEYİN LAN BİR YERE KADAR DOĞRU BU ama tamamen değil malesef.. adı üstünde, "yorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 AHAHAHAHHAAHHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 eyvah, ildeniz orta yasli evli 3 cocuklu teyzeymis. sedanin programa gidelim yarin, kurtlarimiz dokeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 seda bacımız bize kurban olur hayatım bir de yılmaz morgl gelirse o programa mutluluktan ölürüm ehrhalde hahayt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 akrep, aslan ve ikizler burcu neşelidir diye bilirim severimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 sex sonrası burclar :P said: KOÇ : Hadi, bi daha... BOĞA : Ben acıktım,pizza söyleyelim... İKİZLER : Kumanda nerde? YENGEÇ : Ne zaman evlenecez? ASLAN : İtiraf et,harikaydım değil mi...Evet,harikaydım !!!!! BAŞAK : Kalk kalk! Hemen çarşafları yıkamam lazım.. TERAZİ : Sen mutlu olduysan ben de mutlu oldum hayatım.... AKREP : Hadi şimdi de çatıda yapalım.. YAY : Ben seni ararım.SEN SAKIN BENİ ARAMA!!.. OĞLAK : Telefon numaranı vermeyi unutmayacaksın değil mi? KOVA : Artık ellerini çözeyim mi? BALIK : Ay aşık mı oldum ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 KOÇ : Hadi, bi daha... sabaha kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 kermit said: akrep, aslan ve ikizler burcu neşelidir diye bilirim severimde Ben de seni seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 yay diye burç varmış lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 kendi burcum diye demiyorum ama terazi>all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 babacum başak burcu erkeği nasıl oluyor? yorumlar mısın lütfen ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Frantic said: kendi burcum diye demiyorum ama terazi>all +1 Çok net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Yengeç en kral burç. Keşke herkes yengeç olsa; savaş, açlık, sefalet kalmaz dünyada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 utanç verici lan bu kadar üni okumuş insanın burca inanması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 en iyi koç. en asil koç. yine doğsam yine koç olmak isterim. koç. koç.koç. koç.koç.koç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar