Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 http://urun.gittigidiyor.com/Sid-Meier-039-s-Civilization-5-PC-STEAM-CD-KEY_W0QQidZZ40177830 Bunu alayım dedim ama oyun Steam'de 50$. Nasıl oluyor bu? "262 işlemde %99 olumlu puan almıştır" diyor bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Aalrak test ediyorum ben. Buradan bildiririm sonucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Alamadım, kradi kartına cep telefonu onayı gelmiş, bana gelmiyor o onay numarası şu an, yeni telefon kaydettirmem lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Ben buna benzeyen cod : modern warfare2 yi almıştım gg den. Steamde 49 dolar iken 30 liraya almıştım çalışmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 aynı şekilde arkadaşım daha ilk çıktığı zamanlarda AC Brotherhood key almıştı 30 liraya mı ne,çalışmıştı gayet. gittigidiyor üzerinde bi ters olmaz zaten ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Çalışıyordur zaten de nasıl satıyorlar bu fiyata? Onu merak ediyorum ben. Korsan bakayım ben bir Civ5'e tekrar, seversem yarın gider bankaya, karta tel no ekler, alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 rus keyidir oyun rusça açılırsa üzülme ben il-2 stumorvik: cliffs over dover almıştım o da rus keyi çıktı ve tamamen rusça çıktı patchle ingilizceye çeviriliyo ama oyunu bozuyo patch, oynanmaz hale geliyo satıcıya mesaj at rus mu diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Steam'de öyle bir kısıtlama yok diye biliyorum ben. Ayarlardan oyunları istediğin dilde oynayabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 her oyunda değil homefront da almıştum rus keyi, o oynanıyo istediğin dilde account ayarlarında, licenses + subscriptions kısmında IL-2: Sturmovik: Cliffs of Dover Russian Retail Homefront Retail (RU) yazıyo ayrıca, diğer oyunlar gibi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 ucuz steam cd keyler çok uzun süredir çeşitli platformlarda mevcut. Şaşıralacak pek bir şey yok gittigidiyordan da rahatlıkla alabilirsiniz oyunda oynanabilirliği etkileyecek sorunlar olmaz en fazla dil problemleri olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Peki biz bu oyunu alip Steam`e ekleyince Civ 5 ciktigindan beri ona gelen patchler matchler de iniyor mu otomatik surekli guncel kaliyor mu oyunum ? Steam noobuyum da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 rus keyi yazıyo sadece infosunda, başka bir eksisi yok ve patchliyor normal şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Rus Key`i olmasinin bana ne etkisi var peki ? Urun bilgilerinde ingilizce mingilizce demis cocuk ben oyunu bildigim dilde okuyup single ve steam uzerinden oynayabileceksem nps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Nereden buluyorlar pek bu keyleri? Illegal olaylar varsa o 2$'lık Windows gibi bulaşmam hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 rus key = rusça oyun onunda dil dosyalarını değiştiriyorsun %100 olmasa da %80-90 civarında İngilizce oluyor. Steamden alınmış 100 orjinal oyun sahibiyim hepsini normal steam indirimleri ile aldım hiç birini ruskeyle almadım almayı da düşünmüyorum. Rus key satışlarını etik bulmasam da orjinal oyun satışlarına artısı bir gerçek. Rus key aldığınız sürece oyun yapımcılarının asla Türkiye'ye destek vermeyeceğini ve rus key satanların kayıt dışı ekonomiye katkıda bulunduğunu unutmayın yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Madem Gerge denememis, ben deniyorum aldim gitti.Varligim paticik varligina armagan olsun,sonucu aciklicam size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 farklı accounta ekleyin rus key alırsanız da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Aluriel said: farklı accounta ekleyin rus key alırsanız da geçen sene mw2 alan arkadaşlarıma hep bunu önermiştim şimdi hatırladım kesinlikle rus keylerinizi farklı accounta koyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 yahu steame mail at sor sorun olur mu diye verirler kesin bi cevap. ne olur ne olmaz demeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Cd key`in rus oldugunu nerden anliyoruz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 sorun falan olmuyor, bende gerçek hesabımda rus keyli oyun ve bi problem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Bu arada Gerge`nin linkindeki alicinin diger sattigi steam cdkey ilanlarina baktim adam israrla Rus keylerle isim olmaz demis,bakalim bana cdkeyi gondersin gorucez artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 ucuz steam keyleri illa rus olacak diye bir şey yok, başka yerlerden uk retail'lerinin içnideki keyleri de alıp satıyorlar. ama ben olsam böyle keyleri dolu bir hesabımla kullanmazdım, ilerde toplu ban falan çekerlerse tüm oyunlar gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 yok tatar verdi onun garantisini bişey olmıcakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 o zaman alabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar