Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Civ 5 Steam key 25 TL! Nasıl oluyor bu?

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
http://urun.gittigidiyor.com/Sid-Meier-039-s-Civilization-5-PC-STEAM-CD-KEY_W0QQidZZ40177830

Bunu alayım dedim ama oyun Steam'de 50$. Nasıl oluyor bu? "262 işlemde %99 olumlu puan almıştır" diyor bir de.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Alamadım, kradi kartına cep telefonu onayı gelmiş, bana gelmiyor o onay numarası şu an, yeni telefon kaydettirmem lazım.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Çalışıyordur zaten de nasıl satıyorlar bu fiyata? Onu merak ediyorum ben. Korsan bakayım ben bir Civ5'e tekrar, seversem yarın gider bankaya, karta tel no ekler, alırım.
Mesaj tarihi:
rus keyidir
oyun rusça açılırsa üzülme
ben il-2 stumorvik: cliffs over dover almıştım o da rus keyi çıktı ve tamamen rusça çıktı
patchle ingilizceye çeviriliyo ama oyunu bozuyo patch, oynanmaz hale geliyo
satıcıya mesaj at rus mu diye
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Steam'de öyle bir kısıtlama yok diye biliyorum ben. Ayarlardan oyunları istediğin dilde oynayabiliyorsun.
Mesaj tarihi:
her oyunda değil
homefront da almıştum rus keyi, o oynanıyo istediğin dilde
account ayarlarında, licenses + subscriptions kısmında
IL-2: Sturmovik: Cliffs of Dover Russian Retail
Homefront Retail (RU)
yazıyo ayrıca, diğer oyunlar gibi değil
Mesaj tarihi:
ucuz steam cd keyler çok uzun süredir çeşitli platformlarda mevcut. Şaşıralacak pek bir şey yok gittigidiyordan da rahatlıkla alabilirsiniz oyunda oynanabilirliği etkileyecek sorunlar olmaz en fazla dil problemleri olur.
Mesaj tarihi:
rus key = rusça oyun onunda dil dosyalarını değiştiriyorsun %100 olmasa da %80-90 civarında İngilizce oluyor. Steamden alınmış 100 orjinal oyun sahibiyim hepsini normal steam indirimleri ile aldım hiç birini ruskeyle almadım almayı da düşünmüyorum. Rus key satışlarını etik bulmasam da orjinal oyun satışlarına artısı bir gerçek.

Rus key aldığınız sürece oyun yapımcılarının asla Türkiye'ye destek vermeyeceğini ve rus key satanların kayıt dışı ekonomiye katkıda bulunduğunu unutmayın yeter.
Mesaj tarihi:
Aluriel said:

farklı accounta ekleyin rus key alırsanız da

geçen sene mw2 alan arkadaşlarıma hep bunu önermiştim şimdi hatırladım kesinlikle rus keylerinizi farklı accounta koyun
Mesaj tarihi:
ucuz steam keyleri illa rus olacak diye bir şey yok, başka yerlerden uk retail'lerinin içnideki keyleri de alıp satıyorlar. ama ben olsam böyle keyleri dolu bir hesabımla kullanmazdım, ilerde toplu ban falan çekerlerse tüm oyunlar gg
  • Yeni Oluştur...