Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Operation Turkey - Fighting the censorship taking place in Turkey

Drall

Öne çıkan mesajlar

ahmedinejad said:

e site açılmaya devam etti adam bir bakıma haklı. tamamen çökertemediler

açılmaya falan devam etmedi. sana bana açıldı anca. vpnle giremedik, yutr dışından giremediler, girebilenler index.server1337.html den girdi, duyurualra girip indirmeye çalışıyorum yok hiçbişey öyle bakıyor boş boş. sırf bilmeyen anlamayan insanı kandırmak adına böyle söyleniyor.

diğer topiğede yazmıştım da buraya da yazayım. adamlar sana ne zaman, nereye ve neyle saldıracağını söylemiş. senin de elinde sınırsız kaynak mevcut. ona rağmen sonuçlar ortada. saldırı habersiz olsa, bütün ttnet seferber olmasa ne olcaktı? burdan acımadıki ehe ehe demenin anlamı yok boş yere. yüzsüz gibi bi de şu açıklamayı yapıyorlar.

yurtiçi internetin bi değişik versiyonunu görmüş olduk işte dün.
Sosyal ağlarda paylaş

tibin sitesine yurtdışından girseler ne girmeseler ne abi. elin gavuru nabacak tibi. site türk vatandaşları için işlevini yerine getirmeye devam etti. yurtdışına adamlar kapatmış zaten ki gurur yapıp açık mı tutacaklardı. önlem işte.

yasaktan tibden tiksiniyorum ama bildiğin fail oldu bu saldırı.
Sosyal ağlarda paylaş

Flassh said:

şuan denedim server700 server100 server 500 diye deniyor, kendini refresh ede ede anca giriyor şans eseri o da. girse bile zaten fake index. menüler hariç bir şey çalışmıyor

yani anonymous win.

sitede nerdeyse herşeye baktım şu anda çalışıyor herşey.

ayrıca gayet hızlı girdi bende sıkıntı olmadan.
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

tibin sitesine yurtdışından girseler ne girmeseler ne abi. elin gavuru nabacak tibi. site türk vatandaşları için işlevini yerine getirmeye devam etti. yurtdışına adamlar kapatmış zaten ki gurur yapıp açık mı tutacaklardı. önlem işte.

yasaktan tibden tiksiniyorum ama bildiğin fail oldu bu saldırı.

abi asdasdasfasfda

yurtiçi internet ftw diyosun yani. dışarıdan da girmeyiversinler yauuu napıcaklar girip de. e başka biri tarafından başka siteye yapılınca aynısı ne olacak? ona da yurtdışından girmeyiversinler mi diyeceksin?

temizlik yaparken tozları halının altına süpürmek gibi bişey bu.

bişey olmamışmış. bi de trollface.jpg koyaydın tam olaydı. acayip kafalar
Sosyal ağlarda paylaş

abi herhalde normal bir günde yurtdışından da açık olması normaldir. ama dynamick mesela patiye yurtdışından bir saldırı tehlikesi hem de ağır bir saldırı tehlikesi olsa hepsiyle tek tek uğraşmaktansa bir süreliğine yurtdışından ulaşımı kısıtlamaz mısın? ki bu sana hem kolaylık hem de diğer türlü çözümlerden daha da güvenli bir yol sunarken?

ayrıca tib'e hayatım boyunca hiç girmedim daha önce ne işim olur tible. yurtdışında yaşıyan türk vatandaşlarının da türkiye devleti sınırları içindeki bir şeyi düzenleyen kurumla ne işi olabilir ki?

hayır dediğiniz ideal şartlarda doğru olabilir, ama dün yapılan gayet doğru bir şeydi. herhangi biriniz o görevde olsanız ve siteyi korumak zorunda olsanız siz de aynı şeyi yapabilirdiniz.

tamam tibi sevmiyoruz ölsünler ama eğri oturup doğru konuşalım.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyle deme TCP based bir DDoS atağın hazırlanması çok uzun bir süreç. Gönüllü bulacaksın, gönüllülerin zombieleri olacak. Olmadı kendin zombie yaratacaksın. O zombieler şansına UP olacak atak esnasında v.s v.s.

Hakkaten öyle basit değil yani. Organizasyonel problemleri var direk.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...