Forex Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Ve lütfen artık bana napolyonn demeyi bırak ben o bahsettiğin kişi değilim rahatsız edici olmaya başlıyor artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Forex said: Ve lütfen artık bana napolyonn demeyi bırak ben o bahsettiğin kişi değilim rahatsız edici olmaya başlıyor artık napolyonn (baş şakirt kumandanı) has arrived (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 balonlular basmış forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 http://www.ntvmsnbc.com/id/25222003/ ahahah şu habere çok güldüm lan. hayır cidden inanarak mı söylüyor bunu söyleyen adam çok merak ediyorum yani. tacticalfacepalm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 e site açılmaya devam etti adam bir bakıma haklı. tamamen çökertemediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Cacik said: tibini sevdiklerim - ntvmsnbc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 said: ülke içinden gelen saldıranların da tespit edilmeleri için çalışmalar başlatılmıştır. Elde edilen veriler, adli ve idari birimlerle paylaşılacaktır.'' biz noluyor diye bakmaya geldiydik bizi de götürmesin bunlar vatana hıyanetten dsagyvskdbdsaılg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Loic kullananlarda belirli bir TCP Message mi ne gidiyor sanırım hedefe, senin f5 lerinden farklı olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 alsınlar ya f5 tuşu takılı kalmış dersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 ahmedinejad said: e site açılmaya devam etti adam bir bakıma haklı. tamamen çökertemediler açılmaya falan devam etmedi. sana bana açıldı anca. vpnle giremedik, yutr dışından giremediler, girebilenler index.server1337.html den girdi, duyurualra girip indirmeye çalışıyorum yok hiçbişey öyle bakıyor boş boş. sırf bilmeyen anlamayan insanı kandırmak adına böyle söyleniyor. diğer topiğede yazmıştım da buraya da yazayım. adamlar sana ne zaman, nereye ve neyle saldıracağını söylemiş. senin de elinde sınırsız kaynak mevcut. ona rağmen sonuçlar ortada. saldırı habersiz olsa, bütün ttnet seferber olmasa ne olcaktı? burdan acımadıki ehe ehe demenin anlamı yok boş yere. yüzsüz gibi bi de şu açıklamayı yapıyorlar. yurtiçi internetin bi değişik versiyonunu görmüş olduk işte dün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 http://www.downforeveryoneorjustme.com/www.tib.gov.tr Hala kapalı ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 şuan denedim server700 server100 server 500 diye deniyor, kendini refresh ede ede anca giriyor şans eseri o da. girse bile zaten fake index. menüler hariç bir şey çalışmıyor yani anonymous win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 gel de bunu anlat işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 tibin sitesine yurtdışından girseler ne girmeseler ne abi. elin gavuru nabacak tibi. site türk vatandaşları için işlevini yerine getirmeye devam etti. yurtdışına adamlar kapatmış zaten ki gurur yapıp açık mı tutacaklardı. önlem işte. yasaktan tibden tiksiniyorum ama bildiğin fail oldu bu saldırı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Flassh said: şuan denedim server700 server100 server 500 diye deniyor, kendini refresh ede ede anca giriyor şans eseri o da. girse bile zaten fake index. menüler hariç bir şey çalışmıyor yani anonymous win. sitede nerdeyse herşeye baktım şu anda çalışıyor herşey. ayrıca gayet hızlı girdi bende sıkıntı olmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 neyi devam etti abi. açamadım diyorum sana istanbuldan hem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 ben de açıyorum o zaman da açtım abi. sorunsuz açtım hem de. metronetin kendi dns ve ipsini kullandığımdan olabilir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 ahmedinejad said: tibin sitesine yurtdışından girseler ne girmeseler ne abi. elin gavuru nabacak tibi. site türk vatandaşları için işlevini yerine getirmeye devam etti. yurtdışına adamlar kapatmış zaten ki gurur yapıp açık mı tutacaklardı. önlem işte. yasaktan tibden tiksiniyorum ama bildiğin fail oldu bu saldırı. abi asdasdasfasfda yurtiçi internet ftw diyosun yani. dışarıdan da girmeyiversinler yauuu napıcaklar girip de. e başka biri tarafından başka siteye yapılınca aynısı ne olacak? ona da yurtdışından girmeyiversinler mi diyeceksin? temizlik yaparken tozları halının altına süpürmek gibi bişey bu. bişey olmamışmış. bi de trollface.jpg koyaydın tam olaydı. acayip kafalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 ama asıl ben cetintas ne düşünüyor bu konuda onu merak ediyorum :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Sen Turkiye icinde ne amacla kullaniyorsun mesela TIB sitesini? Kac kere siteye girip bir seyler okumak ya da isini gormek icin kullandin? Yurt disinda yasayan Turk yok mu? Yurt disindan girmek sacma ve gereksiz ise neden acik ki peki bu siteler yurt disina? Neden acikti da kapandi suan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 nefesini boşa tüketme. anlamadığından değil aslında. bal gibi anlıyor da işine gelmiyor anlamak. boşver sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 ya olay tibin ne kadar sure iptal olmasi falan degil, olay bu saldirinin ses getirmesi. turkiye icinde olayi "yabancilar turkiyeye saldiriyolar" a cevirdiler hic bir etkisi olmiycak belki ama yurtdisinda haberlerde falan cikarsa tayyip e bir -1 daha yazilir en azindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 abi ddos zaten sembolik. site hacklemekle alakası yok ddosun. amelelik bi nevi, kaba kuvvet. bunu anlayamıyor insanlar ne başta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 abi herhalde normal bir günde yurtdışından da açık olması normaldir. ama dynamick mesela patiye yurtdışından bir saldırı tehlikesi hem de ağır bir saldırı tehlikesi olsa hepsiyle tek tek uğraşmaktansa bir süreliğine yurtdışından ulaşımı kısıtlamaz mısın? ki bu sana hem kolaylık hem de diğer türlü çözümlerden daha da güvenli bir yol sunarken? ayrıca tib'e hayatım boyunca hiç girmedim daha önce ne işim olur tible. yurtdışında yaşıyan türk vatandaşlarının da türkiye devleti sınırları içindeki bir şeyi düzenleyen kurumla ne işi olabilir ki? hayır dediğiniz ideal şartlarda doğru olabilir, ama dün yapılan gayet doğru bir şeydi. herhangi biriniz o görevde olsanız ve siteyi korumak zorunda olsanız siz de aynı şeyi yapabilirdiniz. tamam tibi sevmiyoruz ölsünler ama eğri oturup doğru konuşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Oyle deme TCP based bir DDoS atağın hazırlanması çok uzun bir süreç. Gönüllü bulacaksın, gönüllülerin zombieleri olacak. Olmadı kendin zombie yaratacaksın. O zombieler şansına UP olacak atak esnasında v.s v.s. Hakkaten öyle basit değil yani. Organizasyonel problemleri var direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar