Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Operation Turkey - Fighting the censorship taking place in Turkey

Drall

Öne çıkan mesajlar

Mithat said:

HighSelf said:

http://www.ayyildiz.org/ayyildiztim/

burda yayınlanan listede IP adresim yazıyo lan... tek yaptığım mIRC kanalına girip etrafı trollemekti

abi kapıya polisler dayanıcak OKUYOM BEN YAA diye bağırıcam yemin ediyorum

şundan bahsedıyodum işte adamlar harbiden harbiden ip buluyormuş demek ki direk taglicekler kapıya polis gelmese bile kimin kim oldugu adamların direk elinde olucak.

Bir de kendimi düşündügümden yazdıgım sanılmasın benim ip adresim yok orda.

Abi söylediğin gerçekse git suç duyurusunda bulun.

Bu veletler kendini ne zannediyor ki? Yargıda bile suçluluk ispat edilmediği sürece herkes suçsuzdur. Bunlar kafalarına göre insanları afişe edip direk vatan hainliği ile damgalamışlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Marty said:

DeathWarrioR said:

Abi söylediğin gerçekse git suç duyurusunda bulun.

Bu veletler kendini ne zannediyor ki? Yargıda bile suçluluk ispat edilmediği sürece herkes suçsuzdur.

sen turkiyede yasamiyosun heralde

olsun bu ufak bi dava. büyük boyutta siyasallığa dönmiyceği için doğru sonuçlanma ihtimali var. sonuçta herkes satılmış olacak değil ya.
Sosyal ağlarda paylaş

HighSelf said:

2 gün kaldı işte, seçimleri bekliyorum. Yüzsüz yüzsüz hemen biter bitmez gidip suç duyurusunda bulunabilirim pazartesi eğer seçimden istediğim parti kazanarak çıkarsa sdfks

Abi AoE oynamıyoruz burda, parti kazandığı gibi wololololo diyip bütün kadroları kendinden yapsın.
Başa doğru düzgün bi parti gelse bile o imam kadroları temizlenene kadar ohoooo...
Sosyal ağlarda paylaş

atatürkçü düşünce derneğinin yaptırım gücü var mı ?

dava açmak başka onu uygulamak, o kararı almak başka. ortada 9 yıldır tek başına iktidar olan bir parti var. İstediği yasayı çıkarabiliyor, askerleri görevlerinden aldım, astım kestim diyebiliyor ama sansüre karşı, akıl mantık dışı engelleme kararlarına karşı önlem alamıyor mu ?

Zaten mahkemeler de engellemiyor şuanda bukadar siteyi. Katalog suç diye birşey var. TİB kafasına göre kataloglayıp "hmm bu şu suç kapsamına giriyor, önceden benzer karar alınmış ben bunu da torbaya atayım en iyisi" diyip engelliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

MelvinUdall said:

Forex said:

Bütün bu yasaklamaların arkasında atatürkçü düşünce derneği yokmudur yada öyle bir dernek şikayet ediyorlar paso

napolyonn benim de ve kurtul artık. bu yükle yaşanmaz.

Belli ki içinde napolyona karşı hisler var ama üzgünüm ben napolyon değilim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...