DeathWarrioR Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Mithat said: HighSelf said: http://www.ayyildiz.org/ayyildiztim/ burda yayınlanan listede IP adresim yazıyo lan... tek yaptığım mIRC kanalına girip etrafı trollemekti abi kapıya polisler dayanıcak OKUYOM BEN YAA diye bağırıcam yemin ediyorum şundan bahsedıyodum işte adamlar harbiden harbiden ip buluyormuş demek ki direk taglicekler kapıya polis gelmese bile kimin kim oldugu adamların direk elinde olucak. Bir de kendimi düşündügümden yazdıgım sanılmasın benim ip adresim yok orda. Abi söylediğin gerçekse git suç duyurusunda bulun. Bu veletler kendini ne zannediyor ki? Yargıda bile suçluluk ispat edilmediği sürece herkes suçsuzdur. Bunlar kafalarına göre insanları afişe edip direk vatan hainliği ile damgalamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 2 gün kaldı işte, seçimleri bekliyorum. Yüzsüz yüzsüz hemen biter bitmez gidip suç duyurusunda bulunabilirim pazartesi eğer seçimden istediğim parti kazanarak çıkarsa sdfks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 DeathWarrioR said: Abi söylediğin gerçekse git suç duyurusunda bulun. Bu veletler kendini ne zannediyor ki? Yargıda bile suçluluk ispat edilmediği sürece herkes suçsuzdur. sen turkiyede yasamiyosun heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Ben anonun yerinde olsam ayyıldız timi evrenden silerdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 nah silerler onlar bi kere Osmanlı torunu taam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Marty said: DeathWarrioR said: Abi söylediğin gerçekse git suç duyurusunda bulun. Bu veletler kendini ne zannediyor ki? Yargıda bile suçluluk ispat edilmediği sürece herkes suçsuzdur. sen turkiyede yasamiyosun heralde olsun bu ufak bi dava. büyük boyutta siyasallığa dönmiyceği için doğru sonuçlanma ihtimali var. sonuçta herkes satılmış olacak değil ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 amaan. sadrazamın sol pilates topu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 HighSelf said: 2 gün kaldı işte, seçimleri bekliyorum. Yüzsüz yüzsüz hemen biter bitmez gidip suç duyurusunda bulunabilirim pazartesi eğer seçimden istediğim parti kazanarak çıkarsa sdfks Abi AoE oynamıyoruz burda, parti kazandığı gibi wololololo diyip bütün kadroları kendinden yapsın. Başa doğru düzgün bi parti gelse bile o imam kadroları temizlenene kadar ohoooo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Bütün bu yasaklamaların arkasında atatürkçü düşünce derneği yokmudur yada öyle bir dernek şikayet ediyorlar paso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 abi adam de yi da yı ayırmayı hâlâ öğrenemedi ya, ben ona yanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 atatürkçü düşünce derneğinin yaptırım gücü var mı ? dava açmak başka onu uygulamak, o kararı almak başka. ortada 9 yıldır tek başına iktidar olan bir parti var. İstediği yasayı çıkarabiliyor, askerleri görevlerinden aldım, astım kestim diyebiliyor ama sansüre karşı, akıl mantık dışı engelleme kararlarına karşı önlem alamıyor mu ? Zaten mahkemeler de engellemiyor şuanda bukadar siteyi. Katalog suç diye birşey var. TİB kafasına göre kataloglayıp "hmm bu şu suç kapsamına giriyor, önceden benzer karar alınmış ben bunu da torbaya atayım en iyisi" diyip engelliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 sitelerin büyük bir kısmı ne olduğu haber verilmeden kapatılıyor bu arada. kafasına göre kapatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Forex said: Bütün bu yasaklamaların arkasında atatürkçü düşünce derneği yokmudur yada öyle bir dernek şikayet ediyorlar paso napolyonn benim de ve kurtul artık. bu yükle yaşanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 sen kimsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 MelvinUdall said: Forex said: Bütün bu yasaklamaların arkasında atatürkçü düşünce derneği yokmudur yada öyle bir dernek şikayet ediyorlar paso napolyonn benim de ve kurtul artık. bu yükle yaşanmaz. Belli ki içinde napolyona karşı hisler var ama üzgünüm ben napolyon değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Forex said: Bütün bu yasaklamaların arkasında atatürkçü düşünce derneği yokmudur yada öyle bir dernek şikayet ediyorlar paso http://www.swfcabin.com/swf-files/1269236582.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Forex said: Belli ki içinde napolyona karşı hisler var ama üzgünüm ben napolyon değilim. ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Forex said: Bütün bu yasaklamaların arkasında atatürkçü düşünce derneği yokmudur yada öyle bir dernek şikayet ediyorlar paso ahahahha nasıl bir kafa yaşıyor bu arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 minyon kafası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 fede said: sen kimsin asıl sen kimsin olm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Bi dernek twitterı kapattırırım akıllı olun der diğeri youtube u kapattırır. Ne bu derneklerden çektiğimiz arkadaş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 ben fede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 ibo'nun klibinde bu kadar balon yok nereden peydahlandiniz bir anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 ahahah bende farkettim ne bu herkes balonlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Genç istilacılar gelmiş Patiye. Umarım kısa süreli kalmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar