Norak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 konmuştur kesin ama buda iyimiş lol Bilişim Suçları Mücadele Derneği Başkanı, 'sorunları çözmezlerse' Youtube, Twitter gibi sitelerin kapatılması için girişimde bulunacaklarını açıkladı. http://www.ntvmsnbc.com/id/25221472/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 o ezgi incisözlük.orgdan biri muhtemelen. bu laikist, reformist, atatürkist geyiklerini o sitede ezqi diye bir account yapıyordu, güzel troll. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Ch4r said: Ulan deve bir defa ben ülkücü değilim ha bir boktan anlamıyorsunuz bu saldırı başlı başına bir denemeydi anasını satim Anonymous`çuların işi gücü kalmadı senin filtreni protesto edecekler ulan gerizekalılar yeni dünya düzeninde abd syber saldırıların karşılığında nükler ile cevap vereceğini dünyaya ilan ediyor siz bu işleri çocuk oyuncağı sanıyorsunuz. ve bu saldırı sadece tib.gov.tr`ye yapılmayacaktı.. Kocalindeki Bilişim suçları üssü Tib`e bağlıdır. Tib çökmüş olsaydı akabinde başka kurumlara saldırıların devamı yapılacaktı çünkü Devletin Syberde savunma gücü kocaelindeki Bilişim üssünden resmi olarak bertaraf ediliyor, savunmasız kalan bir ülkeye syber saldırı yapacak bir çok düşmanımız var. ufak beyninizden çıkarmayın bunu.. sen varsın ya korursun bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Ch4r said: AtlaraFisildayan said: Ch4r said: Anonymous bir çok sitesi özellikle irclerinde tarafımdan lag çukuruna gönderilmiştir bir kaç saat sonra tasmalarını serbest bırakırız o zaman rahatca girersiniz :) Dipnot: Ayyıldız denen grubla alakamız yok ki hiç bir gruba dahil değilim kendi başıma bir bireyim :) yaptığın şeyin amacı ne, amacını biliyormusun. kaslarınımı gösterdiğini sanyon millete bu nasıl bir mastürbasyon çeşidi lan. abi sizin düşünme yetiniz yokmu, hayvandan farkınızı kanıtlayın lan bana. ülkü ocağında 365 gün an ve an kavgaya hazır gençler gibi davranmayın lan. Ulan deve bir defa ben ülkücü değilim ha bir boktan anlamıyorsunuz bu saldırı başlı başına bir denemeydi anasını satim Anonymous`çuların işi gücü kalmadı senin filtreni protesto edecekler ulan gerizekalılar yeni dünya düzeninde abd syber saldırıların karşılığında nükler ile cevap vereceğini dünyaya ilan ediyor siz bu işleri çocuk oyuncağı sanıyorsunuz. ve bu saldırı sadece tib.gov.tr`ye yapılmayacaktı.. Kocalindeki Bilişim suçları üssü Tib`e bağlıdır. Tib çökmüş olsaydı akabinde başka kurumlara saldırıların devamı yapılacaktı çünkü Devletin Syberde savunma gücü kocaelindeki Bilişim üssünden resmi olarak bertaraf ediliyor, savunmasız kalan bir ülkeye syber saldırı yapacak bir çok düşmanımız var. ufak beyninizden çıkarmayın bunu.. yalaka köle sus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Ch4r said: AtlaraFisildayan said: Ch4r said: Anonymous bir çok sitesi özellikle irclerinde tarafımdan lag çukuruna gönderilmiştir bir kaç saat sonra tasmalarını serbest bırakırız o zaman rahatca girersiniz :) Dipnot: Ayyıldız denen grubla alakamız yok ki hiç bir gruba dahil değilim kendi başıma bir bireyim :) yaptığın şeyin amacı ne, amacını biliyormusun. kaslarınımı gösterdiğini sanyon millete bu nasıl bir mastürbasyon çeşidi lan. abi sizin düşünme yetiniz yokmu, hayvandan farkınızı kanıtlayın lan bana. ülkü ocağında 365 gün an ve an kavgaya hazır gençler gibi davranmayın lan. Ulan deve bir defa ben ülkücü değilim ha bir boktan anlamıyorsunuz bu saldırı başlı başına bir denemeydi anasını satim Anonymous`çuların işi gücü kalmadı senin filtreni protesto edecekler ulan gerizekalılar yeni dünya düzeninde abd syber saldırıların karşılığında nükler ile cevap vereceğini dünyaya ilan ediyor siz bu işleri çocuk oyuncağı sanıyorsunuz. ve bu saldırı sadece tib.gov.tr`ye yapılmayacaktı.. Kocalindeki Bilişim suçları üssü Tib`e bağlıdır. Tib çökmüş olsaydı akabinde başka kurumlara saldırıların devamı yapılacaktı çünkü Devletin Syberde savunma gücü kocaelindeki Bilişim üssünden resmi olarak bertaraf ediliyor, savunmasız kalan bir ülkeye syber saldırı yapacak bir çok düşmanımız var. ufak beyninizden çıkarmayın bunu.. tengri türkü korusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Beyler anonim tibe girip oradan mavi planları calıcaktı . Kurtlar vadisinin yan etkileri hep mi derin devlet hep mi illuminati oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Mithat said: Beyler anonim tibe girip oradan mavi planları calıcaktı . Kurtlar vadisinin yan etkileri hep mi derin devlet hep mi illuminati oluyor? aga kurtlar vadisi türkiyedeki gerçekleri anlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 ddos attackla bütün bilgilerimizi çalacaklardı beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 ABD'nin Turkiye'yi siber saldiri icin denemesi ise Anonymous saldirilari neden Anonymous ABD kurumu olan Mastercard'i tonla $ zarara soktu saldirarak? ABD hukumeti ekonomimiz abarti iyi az kotulestirelim istegi ile mi yapti bunu? Sony'nin ABD ofisi neden saldiri aldi Anonymous tarafindan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 abi allahın lamerı işte bırakın uymayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 said: Ch4r Ulan deve bir defa ben ülkücü değilim ha bir boktan anlamıyorsunuz bu saldırı başlı başına bir denemeydi anasını satim Anonymous`çuların işi gücü kalmadı senin filtreni protesto edecekler ulan gerizekalılar yeni dünya düzeninde abd syber saldırıların karşılığında nükler ile cevap vereceğini dünyaya ilan ediyor siz bu işleri çocuk oyuncağı sanıyorsunuz. ve bu saldırı sadece tib.gov.tr`ye yapılmayacaktı.. Kocalindeki Bilişim suçları üssü Tib`e bağlıdır. Tib çökmüş olsaydı akabinde başka kurumlara saldırıların devamı yapılacaktı çünkü Devletin Syberde savunma gücü kocaelindeki Bilişim üssünden resmi olarak bertaraf ediliyor, savunmasız kalan bir ülkeye syber saldırı yapacak bir çok düşmanımız var. ufak beyninizden çıkarmayın bunu.. cCc Ch4r r31s cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 abd bi nuke atsada kurtulsak yaw valla billa artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 ya allahın lamer moronuyla oturdunuz tartışıyorsunuz. bırakın zaten gider bir süre sonra sıkılıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ittoryu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 beyler. anon amerikandır, ve bu bir savaş nedenidir. nükleer savaşla kazanamayacağını anlayan amerikanın türkiyeyi içten çökertme planıdır. kanmayın bunlara. ben de birey olarak hax0rluyorum onları. türkün gücünü dünyaya gösterelim. bu arada benim modemden komşu da bağlanıyor, yani bana bir şey olursa komşunun da net gider. o yüzden beni korumalıyız. bu konuda ayyıldız time ve değerli üyeleri "rüzgarın efendisi", "the bekir" gibi ankara krew'den dostlarımıza güveniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Aluriel said: abi allahın lamerı işte bırakın uymayın irc de 10 kisi ile chatlesirken soylese sorun degil de forumda yazinca cevap vermek gerek bazen. bu elemanla ayni fikirde olan bir suru kisi var bu ulkede. ne kadar cok kisi okursa iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Ch4r said: AtlaraFisildayan said: Ch4r said: Anonymous bir çok sitesi özellikle irclerinde tarafımdan lag çukuruna gönderilmiştir bir kaç saat sonra tasmalarını serbest bırakırız o zaman rahatca girersiniz :) Dipnot: Ayyıldız denen grubla alakamız yok ki hiç bir gruba dahil değilim kendi başıma bir bireyim :) yaptığın şeyin amacı ne, amacını biliyormusun. kaslarınımı gösterdiğini sanyon millete bu nasıl bir mastürbasyon çeşidi lan. abi sizin düşünme yetiniz yokmu, hayvandan farkınızı kanıtlayın lan bana. ülkü ocağında 365 gün an ve an kavgaya hazır gençler gibi davranmayın lan. Ulan deve bir defa ben ülkücü değilim ha bir boktan anlamıyorsunuz bu saldırı başlı başına bir denemeydi anasını satim Anonymous`çuların işi gücü kalmadı senin filtreni protesto edecekler ulan gerizekalılar yeni dünya düzeninde abd syber saldırıların karşılığında nükler ile cevap vereceğini dünyaya ilan ediyor siz bu işleri çocuk oyuncağı sanıyorsunuz. ve bu saldırı sadece tib.gov.tr`ye yapılmayacaktı.. Kocalindeki Bilişim suçları üssü Tib`e bağlıdır. Tib çökmüş olsaydı akabinde başka kurumlara saldırıların devamı yapılacaktı çünkü Devletin Syberde savunma gücü kocaelindeki Bilişim üssünden resmi olarak bertaraf ediliyor, savunmasız kalan bir ülkeye syber saldırı yapacak bir çok düşmanımız var. ufak beyninizden çıkarmayın bunu.. ilk gününden 11 senelik forumun en aptal postunu atmayı başarmışsın tebrik ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Baya baya ip vermiş ayyıldız. Hadi rastgele vermiştir bişi becerebileceklerinden degil ama o ipler illa birilerine aittir ve yaptırım yapılırsa bu işi yapan yapmayan birilerine gidicek sonuçta o iplerin ucu. Ip sallarken bile şunu düşünememişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 ulan eskiden Tamer Şahin vardı bukadar rezil değildi be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Ch4r said: Ulan deve bir defa ben ülkücü değilim ha bir boktan anlamıyorsunuz bu saldırı başlı başına bir denemeydi anasını satim Anonymous`çuların işi gücü kalmadı senin filtreni protesto edecekler ulan gerizekalılar yeni dünya düzeninde abd syber saldırıların karşılığında nükler ile cevap vereceğini dünyaya ilan ediyor siz bu işleri çocuk oyuncağı sanıyorsunuz. ve bu saldırı sadece tib.gov.tr`ye yapılmayacaktı.. Kocalindeki Bilişim suçları üssü Tib`e bağlıdır. Tib çökmüş olsaydı akabinde başka kurumlara saldırıların devamı yapılacaktı çünkü Devletin Syberde savunma gücü kocaelindeki Bilişim üssünden resmi olarak bertaraf ediliyor, savunmasız kalan bir ülkeye syber saldırı yapacak bir çok düşmanımız var. ufak beyninizden çıkarmayın bunu.. Olm ne kafalar var ya hahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 ANON ISRALI YORDOM YOPOYOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Ch4r said: Ulan deve bir defa ben ülkücü değilim ha bir boktan anlamıyorsunuz bu saldırı başlı başına bir denemeydi anasını satim Anonymous`çuların işi gücü kalmadı senin filtreni protesto edecekler ulan gerizekalılar yeni dünya düzeninde abd syber saldırıların karşılığında nükler ile cevap vereceğini dünyaya ilan ediyor siz bu işleri çocuk oyuncağı sanıyorsunuz. ve bu saldırı sadece tib.gov.tr`ye yapılmayacaktı.. Kocalindeki Bilişim suçları üssü Tib`e bağlıdır. Tib çökmüş olsaydı akabinde başka kurumlara saldırıların devamı yapılacaktı çünkü Devletin Syberde savunma gücü kocaelindeki Bilişim üssünden resmi olarak bertaraf ediliyor, savunmasız kalan bir ülkeye syber saldırı yapacak bir çok düşmanımız var. ufak beyninizden çıkarmayın bunu.. hahahahah adam git gide komikleşiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 onların verdiği ipden ne olacak, ben de vereyim al 192.168.0.1 her işin başı bundan geldi. asın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ittoryu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 ittoryu said: beyler. anon amerikandır, ve bu bir savaş nedenidir. nükleer savaşla kazanamayacağını anlayan amerikanın türkiyeyi içten çökertme planıdır. kanmayın bunlara. ben de birey olarak hax0rluyorum onları. türkün gücünü dünyaya gösterelim. bu arada benim modemden komşu da bağlanıyor, yani bana bir şey olursa komşunun da net gider. o yüzden beni korumalıyız. bu konuda ayyıldız time ve değerli üyeleri "rüzgarın efendisi", "the bekir" gibi ankara krew'den dostlarımıza güveniyorum. küçük beyninize sokun'u eklemeyi unutmuşum, o yüzden mi ciddiye alınmadım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 ittoryu dur allahız seversen, ortalık karışık zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Ch4r said: Ulan deve bir defa ben ülkücü değilim ha bir boktan anlamıyorsunuz bu saldırı başlı başına bir denemeydi anasını satim Anonymous`çuların işi gücü kalmadı senin filtreni protesto edecekler ulan gerizekalılar yeni dünya düzeninde abd syber saldırıların karşılığında nükler ile cevap vereceğini dünyaya ilan ediyor siz bu işleri çocuk oyuncağı sanıyorsunuz. ve bu saldırı sadece tib.gov.tr`ye yapılmayacaktı.. Kocalindeki Bilişim suçları üssü Tib`e bağlıdır. Tib çökmüş olsaydı akabinde başka kurumlara saldırıların devamı yapılacaktı çünkü Devletin Syberde savunma gücü kocaelindeki Bilişim üssünden resmi olarak bertaraf ediliyor, savunmasız kalan bir ülkeye syber saldırı yapacak bir çok düşmanımız var. ufak beyninizden çıkarmayın bunu.. balon said: Abi çoğunuz no-lifersınız, buradan başka arkadaşlarınız yok derecek kadar az. Her aktiviteyi buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. Gezme kültürünüz yok. Türkiye'yi tanıma kültürünüz yok. İnsanını tanıma kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, insan çeşitliliğine hazır değilsiniz. Geziyorum diyeniz de tatava. Türkiye'nin her yerini gezdim diyo, ara sokakta bir esnaf lokantasına uğramamıştır mesela. Duyulmuş yerlerini görmüştür. Yani iskenderin İstanbul'daki leşliğinden dem vurdum ben, bir iki yerde ağza alınır. Bursa için de öyle. Diğerleri iğrenç. Benim damak tadım böyle, kültürüm böyle. başkası beğenmeyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar