di Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Esh said: bedava kredi veriliyor artık. 25 lirayı masaya vurup alacak adam kaldı mı ki? onun yerine girsıfıra taksitle. Bedava derken ? %0.8 faizle bile 60 ay sonunda dunya kadar fark oduyorsun 20-30bin lira paraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Yenerk85 said: git başka bayiden al kapak olsun :) fiat bayii her semtte vardır zaten. Ya alıcağımdan değil, bakmaya gittim. Ama alıcakmış gib iyapıyorum hani ilgilensinler falan diye. Ama yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 di said: Esh said: bedava kredi veriliyor artık. 25 lirayı masaya vurup alacak adam kaldı mı ki? onun yerine girsıfıra taksitle. Bedava derken ? %0.8 faizle bile 60 ay sonunda dunya kadar fark oduyorsun 20-30bin lira paraya. cebinden para çıkmıyo ama trink olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 saturn said: adres:bursa araba pazarı saturn said: bursa araba pazarı saturn said: bursa araba saturn said: bursa saturn said: bursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 "roket adam" said: bi de bu bekleme süresi olayı var. bi scirocco'da 7 küsür aylık beklemeden bahsediliyor mesela, 2. nin daha pahalı olması normal bence.ötv indirimi döneminde 54bine almıştım, şimdi satsam 50nin altı zor eder. 2 senede 4k tl ye rocco kiralamak profit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 navyamphs said: 55 liraya klimasız golf aldı bizim insanımız. Bunun üstüne konuşmamız bile gereksiz. Bu vergiler oldukça,insanımız mecburen otomobili bir yatırım aracı olarak görecek. 3 e aldığını da 5 e satmak isteyecek. Klimasız Golf? Dijital değildir kliması sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 klimasız araba alınabilir abi karadenizde falan yaşıyosan. bunu tartışmıştık daha önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 karanedizin iç kısımları için diyelim. sahilde nemden kurtulmak için klima şart. yoksa eriyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 2011 senesinde klimasız araba alınmaz, istersen kutupta ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Yenerk'e katılıyorum kesinlikle o ayrı da, Golf'ün en düşük paketi bile klimalı uzun yıllardır, onu demek istemiştim ben. Ellerinde kalan İsveç için falan üretilmiş stoğu Türkiye'ye çakmadılarsa Trendline bile klimalı, sadece bilgisayarlı değil de manuel çevirmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 norveç stoğu çakmışlar, ama yani şu ücra forumda bile rezil oldular nasıl bir marketingdir bu 3 kuruş için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Bildiğin klimasızdı abi arabalar, patide de konusu vardı hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 99 hilux 2. el piyasası 14k lira 2010 hilux sıfırı 50k civarı Yarın babamı arıyorum arabayı satış çıkarsın sddgsdgasfgadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Yenerk85 said: norveç stoğu çakmışlar, ama yani şu ücra forumda bile rezil oldular nasıl bir marketingdir bu 3 kuruş için.alan razı satan razı ise fazlasıyla iyi bi marketing demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Konuyla alakasiz olucak biraz gene ama burda da hazir bu muhabbet baslamisken belirteyim kendi dusuncelerimi. Buyuk otomobil ureticilerinin tr distributorlerinin standart donanim diye 50-60k lik araclarla plastik jant kapagi vermesi, klimasinin digital olmamasi, sis fari olmamasi bunlar kabul edilemez ayiplar. Inanilmaz birsey yani. Tabi alanin cogunun da umrunda olmadigi icin bu boyle devam ediyor. Alicilarin cogunlugu karsi ciksa bu duruma almasalar 0 arac gidip 2. Elinin dolusunu alsalar bakin nasil o standart donanimlara bi suru sey eklenecek. Tabi cat diye olmaz hemen 1 senede. Ben sahsen su durumda asla 1. El araba almam. Neden alayim? 65k ya 2011 bos mini s var 0 60kya 2009 2010 en dolusunu alirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 mini efsane zaten boşluk konusunda. alfayla yarışır o derece. cooper s doldurdum 85 liraya çıktı, ben de "biz sizi ararız" diye kapıdan çıktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 alfanın opsiyonlar abartı pahalı değil ya, normal bence, sonuçta opel astrayla vw golfle karşılaştırma fiyatları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Baggio said: navyamphs said: 55 liraya klimasız golf aldı bizim insanımız. Bunun üstüne konuşmamız bile gereksiz. Bu vergiler oldukça,insanımız mecburen otomobili bir yatırım aracı olarak görecek. 3 e aldığını da 5 e satmak isteyecek. Klimasız Golf? Dijital değildir kliması sadece. Norveç in stok fazlası klimasız golflerini baya, bildiğin 55k türk lirasına sattı doğuş. yazın 30+ derece olan memleketim insanıda sırf vw diye aldı. "Eşeğin arkasına vw yazsak satılır" diye boşuna demiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Selam, Abi klima sadece soğutmak için değil ki taktınız bir Norveç stoğuna. Oranın iklimine göre ayar çekerlerse kışın araç içindeki buğulanmayı da önleyerek sürüş konforunu arttırıyor. Bariz bir şekilde Doğuş rekabet etmek için özel sipariş ile getirmiştir araçları. Doğuş'dan herşey beklenir. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 http://en.wikipedia.org/wiki/Endowment_effect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 chem mühürlemiş gene konuyu tekel büfelerine çekirdek atan ak parti belediyesi gibisin chem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 fdsf wikipediadan tek linkle konu bitirmece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Aha, adam 2005 Focus'u 2,5 yıl kullanmadan İzmir güneşinin altında bırakmış. Şimdi de 54000km'de diye 23750TL istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Selam, LOL :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 izmir abi. emekli öğretmen vakalarının olduğu yegane il. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar