Saeros Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 kariii yaniyom kariiii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 ben bisi kitlemedim ya genel yazdim =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Saeros said: kariii yaniyom kariiii. terbiyesiz herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 @kuheylan demeyi unutmusum kermit, sana degildi o :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 haaaaaaaaaaaaa ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 ben aramıyorum sonra ararım diye, ama sonra da aramıyorum. patlıyor iş. karşı taraf ararsa anca işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 e karsi taraf da o aramazsa ben de aramam diyo. kisir döngü sfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 ha bide su olay var. cool gozukmeye calisip aramamak falan. birakin o isleri. bokunu cşkarmayin yeterli iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 boyle boyle soyumuz tukenicek ins Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 hello ladies diyip kız kaldıran arkadaşım var diyorum ya.. http://www.youtube.com/watch?v=32TZSXG2y7E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 eed abi, karsi taraf hoslanmissa yeterince farketmio ne zaman aradigin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 vaniLLe said: e karsi taraf da o aramazsa ben de aramam diyo. kisir döngü sfd. iste o tarz dusunen insanlara gerizekalı demek cok dogru oluyo. yok o mesaj atmazsa atmam yok aramazsa aramam bi dene aramayi yada mesaj atmayi ? belki isi gucu var o anda yapamiyo ama aklindasin bi sekilde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 ben yapmiyom öle, bi gaz geliyo atabiliyorum. riske girmek lazim bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 vaniLLe said: eed abi, karsi taraf hoslanmissa yeterince farketmio ne zaman aradigin. ne zaman aradigin degil zamanini bilmekte bitiyo is arayidign zaman yani darlamamak kisacasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 bir süreç izlemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 gökalp bi sus ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 sen sus asil özgün. oha özgün diyince ne garip oluyo. ekmek.... özgün ekmek.. hmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 *oyuncak minibüs verir* al git bunla oyna hadi sen köşede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 "tanışmam, onlar beni tanır" seçeneği istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Pasta said: *oyuncak minibüs verir* al git bunla oyna hadi sen köşede *barbiesini uzatir* sen de anca bunla oynarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 vaniLLe said: ben yapmiyom öle, bi gaz geliyo atabiliyorum. riske girmek lazim bazen. ya neyin riskine girmek icin gaza gelmeye calisiyosunki ? uygun zamani dusundugun zaman aradigin yada iletisime gectigini dusundugun zaman zaten uygundur. gazlik falan bisi degil bu. risklik bisi yok. karsidakiyle bi sekilde iletisime gectiysen zaten olay onu senden sogutmamaya calisip, bi sekilde ona bi seyler gosterip elinde tutmaya calismak olay. bi risk falan goremiyorum ben bunda. elinde tutmaktan kastim olabildigince dusunceli ve kibar olabilemkte biter olay. karsidakine ona karsi hisettiklerini bi sekilde ve soylediklerinle ifade etmektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 ya nie bi tek beni alintilion ya. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Pasta said: gökalp bi sus ya kanka az alkol aldim ama kafam bi garip oldu ondan boyle =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 bitek sen cevap veriyon bana ve yanlis dusunuyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 riskten kasit, reddedilme ihtimali gökalpcim. ters de tepebilir sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar