kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 kullanan var mı merak ettim? gayrettepe'de yeni telekom santralinin/rtük'ün en fazla 50 metre yanına taşınıcam da, en iyi alternatifim fibernet gibi şu an için... adil kullanım zırvası uygulanıyor mu mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 50mbit var bende, şimdilik problem yok adil kullanım üzerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 bana ilk 10 mbit geldiğinde sanki ucuruyorum interneti hissine kapılmıştım.hala da cok memnunum.heralde bu hızlardan birisini alsam şu anda 3 ay önceki his tekrardan geri gelecek :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 32fiber değilde VDSLi kullandım 1 ay fln, tek kelime muhteşemdi. Santrale yakın fln değiliz, artık nasıl bir güçlendirici taktılarsa, tam gaz indiriyordu. Hiç bir yavaşlık fln olmuyordu baya memnundum. Şimdi ise 16lık VDSL deyiz, bundan da çok memnunum. 1.7-1.9mb/sn indiriyorum, TTnet beni çok şaşırtıyor. Bu yüzdene fiberi de güzel olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Telekomda fiber diye satılan şey vdsl2 idi en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Abi ben tellcom 20mbit'e geçtim 5 mb upload'lu. 49 liraya sınırsız güzel oluyor. Tabi fırsatı olana. Yoksa ha ttnet ha ggnet. Adil kullanım her zaman var, hala insanların sormaması lazım bunu. Uygulamıyorlar genelde ama her bağlantıda var adil kullanım şartı. 2 sene önce neyse şimdi de o. Ayda 4-5 tb. indirmiyorsan uygulanmıyor gibi bir durum var. Yoksa ben her ay 250 gb dl, 80-100 gb upload yapıyorum, limit falan gelmiyor. Özetler satın alacağınız bağlantıda " aman bundan adil kullanım var vs. vs." gibi bir bakış açısı asla kullanmayın, kaçarı yok çünkü + gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 yanlış düşünüyorsun mathias ben 100 gb downloadla takıldım adil kullanıma 2 kere ve ertesi ay da geçerli oldu. bir sonraki ay sınırsız bağlantıya geçip tekrar netlimitsize geçince, adil kullanımdan çıktım vs. boşu boşuna sormuyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 valla superonline'da takılan yok şu ana kadar. ttnet = ggnet dedim zaten. Bizde hızı düşen yok, istersen forum.donanimhaber'de internet/superonline altında bak. Adil kullanım var ama uygulama yok. Zaten bir de kablonet var, geri kalan herkes ttnet olarak sayılabilir. Metroneti falan saymazsak. Adil kullanım olmayan yok ki, Gene diyorum adil kullanım koşulu var-yok bağlantı seçiminde kriter olamaz çünkü hepsinde var. gidip 10mbit internete aylık 100 lira verirsen adil kullanım limiti de kalkıyor superonline'da onu bağlantıdan saymıyorum yaratık gibi fiyatı yüzünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 oha fibernet iyiymiş şu an 4mbit sınırsıza ödedigim parayla 32mbit sınırsız alabiliyorum bakalım bi sorayım santrale yakınsa başvururum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 geçen ay 667 gb ondan önceki ay 489 gb download yaptım superonline da daha adil kullanım adı altında hız düşmesi yaşamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 100mbit kullanıyorum. torrent 24/7 acık. pc basındayken upload lımıt 350kb cıvarı kıtlıyorum, yatarken full acık bırakıyorum... kaç TB upload/download yaptığımı ayda sen düşün.. bir kere bile adıl kullanım kota vb bı nedenle hızım azaltılmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 bi tanıdık 100mbit aldı 8mb/s indiriyo, uploadu bilmiyroum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 500 700 arası upload oluyor ortalama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 55 lira para ödüyorum 8mbit ttnet'e fiberde bu fiyata ne kullanabilir acaba nerden öğreneceğizzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 o fiyata ne kullanılabilirden önce oturduğun yerde kullanılabiliyormuymuş fiber ilk onu öğren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 bu fibernetin modemlerini illa turk telekomdan mi almak gerekiyor? exper marka modeme falan 250 lira cekiyolar. kendimiz almaya kalksak nasi bi modem alcaz, bilgilendircek yagiz delikanlilar var mi? ilk defa adsl'e gecicem, cok nuubum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 vdsl yannız fibernet. gidip adsl2 modemi alırsan olmaz muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 bende oyle biliyordum ama ek$i'de biri ttnet fiber internet basligi altina şu modemi verdiklerini soylemis. ozelliklerine baktim adsl2 modemi diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 o zaman kullanan biri söylesin bize de bilelim? bone ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 bi şubeye falan git fiberinternet olan bölgelerden birinde. ellerinde vardır örnek modem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 ellerinde exper var zaten bana wi-fi'sız 6-8 ethernet portlu bir modem lazım mesela, adsl2 modemleri uyuyor mu gibi sorularıma muhattap bulamıyorum ttnet'te? verdikleri bu: Exper EWM-04V ve Huawei HG655D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 fibernet bağlatıyorum yarın da: modem ne alıcam ? kontrat yapmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 fibernet = vdsl2 sanırım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaussian Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 uydu net 20 Mb var paraya kıyıp 5 Mb fibere geçsem çok fark olur mu sadece upload hızına mı veriliyo o kadar para anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Bu fibernet dediğiniz superonline/Tcell in fiberi gibi mi sitelerde olan , yoksa bildiğimiz vdsl mi ? Her semmte 16-32 mbps falan kullanılabiliyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar