Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fibernet 32/50/100 mbit

kertenkel

Öne çıkan mesajlar

32fiber değilde VDSLi kullandım 1 ay fln, tek kelime muhteşemdi. Santrale yakın fln değiliz, artık nasıl bir güçlendirici taktılarsa, tam gaz indiriyordu. Hiç bir yavaşlık fln olmuyordu baya memnundum.
Şimdi ise 16lık VDSL deyiz, bundan da çok memnunum. 1.7-1.9mb/sn indiriyorum, TTnet beni çok şaşırtıyor.
Bu yüzdene fiberi de güzel olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi ben tellcom 20mbit'e geçtim 5 mb upload'lu.

49 liraya sınırsız güzel oluyor. Tabi fırsatı olana. Yoksa ha ttnet ha ggnet.

Adil kullanım her zaman var, hala insanların sormaması lazım bunu. Uygulamıyorlar genelde ama her bağlantıda var adil kullanım şartı. 2 sene önce neyse şimdi de o.

Ayda 4-5 tb. indirmiyorsan uygulanmıyor gibi bir durum var. Yoksa ben her ay 250 gb dl, 80-100 gb upload yapıyorum, limit falan gelmiyor.

Özetler satın alacağınız bağlantıda " aman bundan adil kullanım var vs. vs." gibi bir bakış açısı asla kullanmayın, kaçarı yok çünkü + gereksiz.
Sosyal ağlarda paylaş

valla superonline'da takılan yok şu ana kadar. ttnet = ggnet dedim zaten.

Bizde hızı düşen yok, istersen forum.donanimhaber'de internet/superonline altında bak.

Adil kullanım var ama uygulama yok.

Zaten bir de kablonet var, geri kalan herkes ttnet olarak sayılabilir. Metroneti falan saymazsak. Adil kullanım olmayan yok ki,

Gene diyorum adil kullanım koşulu var-yok bağlantı seçiminde kriter olamaz çünkü hepsinde var.

gidip 10mbit internete aylık 100 lira verirsen adil kullanım limiti de kalkıyor superonline'da onu bağlantıdan saymıyorum yaratık gibi fiyatı yüzünde.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...