Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 bu fakir insanlar nasıl yaşıyorlar anlayamıyorum ya, fakir olsaydım intihar ederdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 ben tosta 20lira versem kendimi döverim büyük ihtimalle.. 20liraya neredeyse adamların o gün satacakları adette tost yapabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Tosta 20 lira vermek ayrı şeeeey tosta 20 lira vermeyi sıradanmış göstermek apayrı şey. Trilyoner birine git sor tost 20 lira eder mi diye o bile etmez der. Ne 20 lira eder? tosta 20 lira verdim bakın ve bu bana o kadar koymuyor ki ben yaptıgım hareketi herkes yapıyor çok sıradan sanıyorum diyebilecek kadar görgüsüz davranabilme lüksü gerçekten 20 lira etse gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 ya tosta ya da çok hani detay bir şeye 20 lira verilir de. Tosta o para verilmesi lüzumsuz neden lüzumsuz ? Tost olması değil. Hiç bir tostun ona değmeyecek olması. ekmek arası herhangi bir şeyin buna değmeyeceği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Myshkin said: bu fakir insanlar nasıl yaşıyorlar anlayamıyorum ya, fakir olsaydım intahar ederdim. günah abi.. günah olmasa kolay yoksa. neyse ben gideyim de akşam yemeği için bi karga falan yakalayım hava kararmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 narın kilosu kaça sen biliyon mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 nar sevmem, bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 nar yediğimiz mi var? zaten mevsimi de geçti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Pasta said: narın kilosu kaça sen biliyon mu? narın kilosunun kaç lira olduguna göre tostun 20 lira olmasını mı meşru kılacaksın onu merak edıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 tosta genelde para vermiyorum, yiyip bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 tost 1 lira nar suyu 19 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 ahahaha olum üstüne gitmeyin adamın verebilir 20 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 oha rasmon'un sugar daddy'si var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 meşru kılmaya ihtiyacım yok onu siz kendi aranızda tartışıp kimsenin umrunda olmayan bir sonuca varabilirsiniz. Ama verdiğim fiyat tost+meyvesuyu fiyatı ve içinde nar var meyvesuyunun evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 ankaya yukarı ayrancı güzel dönerci söylemek zorundasınız bu kadar konuşmadan sonra öff açım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 baskasının gözünde tost 20 lira etmeyebilir. O onun yoksulluğudur bana göre. Ayrıca verilen paranın sadece tostun malzemesine verilmediğini anlayamayacak kapasitede oldugunu gösterir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 abi total 20tl'yi oturduğun yerin kalitesine falan da veriyorsun tabii. denilmiş zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 20 tlye tost alırsam dükkanla beraber yerim onu ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 sırta bacağa polar battaniye falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 ya tosta bi kez 20 verirsin, bayılırsın da. Her gün dayanamıyorum tosta 20 lira bayılıyorum tripleri ne abi ? Lisede yapıyorduk onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 liseden zengin balon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 ben mesela dayanamıyorum recep ustaya gidiyorum tava + kaburga dolma yiyorum. 10 lira verip çıkıyorum. hesabı patron ödüyo ben otopark ücretini veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 tabi canım biz lisede çok şeydik.. heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Öyle bişey demedim ki, ataşehir karstan daha uzak bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Pasta said: meşru kılmaya ihtiyacım yok onu siz kendi aranızda tartışıp kimsenin umrunda olmayan bir sonuca varabilirsiniz. Ama verdiğim fiyat tost+meyvesuyu fiyatı ve içinde nar var meyvesuyunun evet. tartıştıgımız konu 'tost' yada herhangi sıradan bir olaya hatta suya bile 20 lira verilmeyecegi degil illa bir yer denk gelir hayatında bir kere hatta daha fazla etmeyecek bir parayı vermiş olmak zorunda kalabilirsin bu gayet dogal. Dogal olmayan tost+meyvesuyu heryerde 20 liraymış gibi davranıp rahatsız edici olman. Tost ' meyve suyu ve bu meyvusuyunda ever narda olur sana bir yer bulurum 4 lira olur. Aynı tat olmaz 20 ile 4 arasında çok yer var ama 4 liraya bulunur anlamında söylemek istedim. İlla 20 lira vermek zorunda degilsin ve veriyorsan bunun normalin üzerinde oldugunu inatla kabul etmemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar