Bone Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 dasaaa said: valla ben de nefret ediyorum ama olumlu yaklaşmaya çalıştım yoksa senaryo falan da berbat senaryo kötü de atmosfer çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 ABİLER ZATEN ADVENTURE OYUNU SORMAK İÇİN BROKEN SWORD MONKEY ISLAND FALAN HEPSİNİ YALADIK YUTTUK KÜÇÜKKEN. yenilerini de oynadım hep. bu önerilerinizi küfür sayıyorum :P heavy rain arkadaşta bitirdim sdfsdf amnesia yarısına kadar geldim kalp hastası olmamak için bıraktım penumbra'ları komple bitirdim, sevdim. penumbra da korku ama amnesia daha farklı, böyle tam klasik korku, yorgan altı korkusu fahrenheit'a elim gitti ama grafikler falan çok çamur geldi. indigo profesi başka kıtadaki ismi, güzel hatırlatmış arkadaş. bunu deneyeyim diyorum. lanet olsun la noire için başka arkadaşta yatıp kalkmak gerekiyor gene. parazit gibiyim konsol yok evde eheh. işte gray matter, lost horizon falan da bitti. şimdi ilk olarak still life bakacağım. sonra fahrenheit belki. la noire için mikrop arkadaş olmayı öne mi çekmeliyim peki? heavy rain kadar başarılı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 HeavyRain kadar başarılı dğeil ama muhtemelen şimdiye kadar yapılmış en iyi dedektiflik oyunu, en azından ben daha iyisini oynamadım. Bitmesin diye günde bir case çözerek gidiyorum sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Bone said: arkham asylum adventure değil action adventure Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Her oyun bir macera o bakış açısıyla sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 hayat dediğin bir macera değil mi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 bir de Run Away serisi vardı. fena değildi açıkçası broken sword tarzı bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 eğer ps3'ün varsa red johnson's chroniclesı şiddetle tavsiye ederim. US store'da 12 dolar bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 konsol yok abi işte, insanların evinde geceleri falan oynuyorum parazit gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 still life'ı kurdum iştahla. vistada çalışmıyor :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 fahrenheit direk buna bak bırak öbürünü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 still life'ı vista'da oynamıştım ben, o sıralar çıkmıştı bi de oyun. sen başka bir oyunu indirmiş olmayasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 the last express titanic adventure out of time bide dust a tale of wired west oyna nostalji yapasın varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 var mı bişeyler bayramda iyi edelim? korku morku sevmem ama yani mecbur kalacaksam boynumu bükebilirim. iyi şaka yapmak o kadar zor ki boktan korku yapıyo oyuncular, sinir oluyorum onlara, onu da belirteyim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 kesinlikle A New Beginning gayet güzel yapmışlar, sakin güzel bir adventure. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 yo dostum ben busuru oyun istiyom diyorsanız buyrunuz http://www.adventuregamers.com/reviews.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar