Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kel-Merhem Syndrome.

ginaly2

Öne çıkan mesajlar

Hayatım son 1 yıldır ne kadar hızlı geçmiş lan.
hayır kendim biliyorum zaten ama foruma da yazayım da milletle paylaşmış olayım, ne de olsa 99% of life is showing up*

Mayıs 2010
-Çok istediğim bi işe giremedim.

Haziran 2010
-Çok istediğim başka bi işe daha giremedim.
-Son umudum dediğim bi işe daha giremedim.
-Haziran sonunda depresyona girdim.

Temmuz 2010
-Benim için en ütopik olan işe girdim. Acaip mutlu oldum.
-Ailemle son kez uzun vakit geçirdim (Geçirmişim.)

Ağustos 2010
-İşe başladım. Viva la İstanbul, Göktürk.

Eylül 2010
-Hayatımın hatunuyla tanıştım. Çok sevdim. Hemen de sevgili olduk.

Ekim 2010
-Para içinde yüzdüm.

Kasım 2010
-Askerlik stresi bastı
-Parada kulaçlar attım. Gayrettepe Dedeman evim oldu.

Aralık 2010
-Askere gittim, Kütahya.
-Koğuşta fakir fakir yaşadım.

Mayıs 2011
-Askerden geldim, Viva la İstanbul, Maslak.
-Sevgilim beni terketti, kederimden Ankaraya gittim.

Haziran 2011
-Gaziantepe geldim.

Lan nası bi hayat bu, inişler çıkışlar, sürekli farklı vilayetler, farklı yaşam standartları. Bi de millete kişiselde o kadar scientific akıllar verdim ilişki konusunda; ama kendim çaresiz kaldım resmen.

Askerliğin bitişi + Single'lığa düşmek şu an hayattaki her şeyi önemsiz görmeme sebep oluyo. Metal dinleyip intihar mı etsem, alternatif zevklere mi meyletsem, napsam lan.

Dur konu açılmışken kız meselesini de yazayım da akıl verin bana. İşe yarayın allahsızlar.

Askere gitmeden önce belliydi: 5 ay askerdeyim, sonraki 5 ay İstanbul dışındayım. 10 ay ayrı kalıcaz yani. Bunu biliyordu ama atlatıcaz balım gülüm modunda takılıyordu kendisi. Askerdeyken de iyidi aramız, son haftalara kadar. Neyse askerden geldim, İstanbula yanına gittim, olmuyo etmiyo, ayrı kalınca seni sevgilim gibi hissetmiyorum falan zırvaladı. iyi dedim ben de sen bilin.

Sonra bi de iyice saçmaladı, belki sen istanbula gelince yeniden başlarız dedi. La dedim vob'da işlem mi yapıyon, option swap future gibi ilişki mi olur dedim.

Ben dayanamam seni hep ararım dedi. Arama dedim. Ama şimdi arıyor arada, ben de arıyorum arada. Haliyle gergin bi hava var konuşmalarımızda. en ufak şeyde ya ayar veriyormuş ya trip atıyormuş gibi oluyorum. Halbüsü yukarıda belirttiğim sebepten dolayı hakkaten boş geliyo hayat, sallamıyorum pek. Kasmıyorum yani aman şimdi ayar veriyim, aman şimdi trip atayım felan diye.

Neyse bunu da yazdım rahatladım.

Biraz alta post dolsun, sonra kendime de ayar vericem alın bu fakiri diye. hatta kendime grafikli bi açıklama bile yaparım belki^^

*Woody Allen.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla diyebilirim ki,hayat tamda böyle birşey, inişler çıkışlar hep böyle devam edecek. Başına gelen her halt yani iyi kötü emin ol sana özgü değil herkes aynı durumda, herkes şikayetçi ve herkes vs. vs. vs.

Zaten ölüp gideceğiz 50 sene sonra, burda hiçbirimiz olmayacak, o halde neyin kavgası değil mi a güzel dostlar, ama kazın ayağı öyle değil işte, canın yanıyor ve unutamıyorsun bazen, beklentiler, umutlar, hayalkırıklıkları, başına beklemediğin anda gelen kötü sürprizler yada güzel sürprizler. İşte gördüğün gibi yok birbirimizden farkımız.

"Bi de millete kişiselde o kadar scientific akıllar verdim" aynen bende akıl verirdim ama aynaı durumun içine girince sağduyu mağduyu kalmıyor, yamukuyorsun sonra düzeliyorsun ve devam ediyorsun, gördüğün gibi yine yok kimseden farkın aslında.
Sosyal ağlarda paylaş

ginaly şu mesajın bir genişletilmiş extended versiyonunu grafiklerle beraber yazsana.

imza bir hayranın

ginaly2 said:

Hayatım son 1 yıldır ne kadar hızlı geçmiş lan.
hayır kendim biliyorum zaten ama foruma da yazayım da milletle paylaşmış olayım, ne de olsa 99% of life is showing up*

Mayıs 2010
-Çok istediğim bi işe giremedim.

Haziran 2010
-Çok istediğim başka bi işe daha giremedim.
-Son umudum dediğim bi işe daha giremedim.
-Haziran sonunda depresyona girdim.

Temmuz 2010
-Benim için en ütopik olan işe girdim. Acaip mutlu oldum.
-Ailemle son kez uzun vakit geçirdim (Geçirmişim.)

Ağustos 2010
-İşe başladım. Viva la İstanbul, Göktürk.

Eylül 2010
-Hayatımın hatunuyla tanıştım. Çok sevdim. Hemen de sevgili olduk.

Ekim 2010
-Para içinde yüzdüm.

Kasım 2010
-Askerlik stresi bastı
-Parada kulaçlar attım. Gayrettepe Dedeman evim oldu.

Aralık 2010
-Askere gittim, Kütahya.
-Koğuşta fakir fakir yaşadım.

Mayıs 2011
-Askerden geldim, Viva la İstanbul, Maslak.
-Sevgilim beni terketti, kederimden Ankaraya gittim.

Haziran 2011
-Gaziantepe geldim.

Lan nası bi hayat bu, inişler çıkışlar, sürekli farklı vilayetler, farklı yaşam standartları. Bi de millete kişiselde o kadar scientific akıllar verdim ilişki konusunda; ama kendim çaresiz kaldım resmen.

Askerliğin bitişi + Single'lığa düşmek şu an hayattaki her şeyi önemsiz görmeme sebep oluyo. Metal dinleyip intihar mı etsem, alternatif zevklere mi meyletsem, napsam lan.

Dur konu açılmışken kız meselesini de yazayım da akıl verin bana. İşe yarayın allahsızlar.

Askere gitmeden önce belliydi: 5 ay askerdeyim, sonraki 5 ay İstanbul dışındayım. 10 ay ayrı kalıcaz yani. Bunu biliyordu ama atlatıcaz balım gülüm modunda takılıyordu kendisi. Askerdeyken de iyidi aramız, son haftalara kadar. Neyse askerden geldim, İstanbula yanına gittim, olmuyo etmiyo, ayrı kalınca seni sevgilim gibi hissetmiyorum falan zırvaladı. iyi dedim ben de sen bilin.

Sonra bi de iyice saçmaladı, belki sen istanbula gelince yeniden başlarız dedi. La dedim vob'da işlem mi yapıyon, option swap future gibi ilişki mi olur dedim.

Ben dayanamam seni hep ararım dedi. Arama dedim. Ama şimdi arıyor arada, ben de arıyorum arada. Haliyle gergin bi hava var konuşmalarımızda. en ufak şeyde ya ayar veriyormuş ya trip atıyormuş gibi oluyorum. Halbüsü yukarıda belirttiğim sebepten dolayı hakkaten boş geliyo hayat, sallamıyorum pek. Kasmıyorum yani aman şimdi ayar veriyim, aman şimdi trip atayım felan diye.

Neyse bunu da yazdım rahatladım.

Biraz alta post dolsun, sonra kendime de ayar vericem alın bu fakiri diye. hatta kendime grafikli bi açıklama bile yaparım belki^^

*Woody Allen.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...