tolga Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 geliyorum ben,baki gelemiyo yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 beyler barça formaları pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 fizban emir güney baki hill konn holy cavanagh hotdog wish fde screwy pha dreagloth spidee kaspar tolga 16 kişi böle oluyo şu durumda screwy ve kaspar kale oluyo sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 tolga said: baki gelemiyo yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 gelmek isteyip de yer bulamayan olursa yerimi salabilirim. maçtan sonra koştur koştur karşıya geçecem şehirdışından arkadaşımla görüşmeye, sıkıntı olmaz benim açımdan onun için. diğer türlü satış yok tabi her türlü oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Abi adımı yazmadığımı hatırladım, nasıl panik oldum, Seren yazdırmış allahtan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 kaleye geçerim o sorun olmaz da ufaktan kaprisim olsun: çarşamba ağırlıklı bi takım olsa ve onun kalesine geçsem sevinecem. dengeli olabilecekse tabi takımlar, yoksa önemli değil denge daha mühim. karşıda emrah cem ilhan sercan gibi adamlar olacağı için dengeleyebiliriz diye düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 ben önünde defans oynarım adam top hiçbişe geçmez np. baki yokmuş direk forvetim sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 tora gelmiyo mu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 tora yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 noyana msg attım gel diye cvp verince sölerim hemen edit: gelemiyo noyan, söledi şimdi buluruz yrn bi adam ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Yeto admin :D İlhan'ı Baki'nin yerindeymiş gibi Emir'e veririz, ben de Cem'i beslerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 ben kimi kırarım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 bulduk 16.yı, takımlar şöyle. screwy - spidee, tolga, hill,-emrah (emir+1),emir-pha, konn kaspar - hotdog,holy,dreagloth - cava, wish - fde, fizboz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 abş tam da "pazar geliyorum yağmur altında seks" demeye gelmiştimmaçın c.tesi olduğunu öğrendim AHAHAHA izlemeye gelebilirim son 10 dakka fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Son zamanların en hardcore 16'sı olmuş. İnanılmaz bir maç olabilir. Takımlar da denk gibi Edit: saygın pek top almayabilir, sıkılcak diye öngörüde bulunuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 şahane yağmur var. işte premier lig bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Wishmaster said: Yeto admin :D İlhan'ı Baki'nin yerindeymiş gibi Emir'e veririz, ben de Cem'i beslerim.Bu arada bu postun alt metni : Ben en az emir kadar iyiyim, önümdeki adamı beslerim. Emir ve İlhan'dan daha iyiyiz biz Cem ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 emir +1 olan emrahı karıştırmıyosam ve eskisi kadar iyiyse sıkıntı yaşarız. ama yine de iyi gibi kadrolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Holy said: Wishmaster said: Yeto admin :D İlhan'ı Baki'nin yerindeymiş gibi Emir'e veririz, ben de Cem'i beslerim.Bu arada bu postun alt metni : Ben en az emir kadar iyiyim, önümdeki adamı beslerim. Emir ve İlhan'dan daha iyiyiz biz Cem ile. Bundan 6-7 sene önce ilk defa Emir'e karşı oynamıştım ben lisedeyken, o zamandan beri saygım sonsuz adama. Onu izlerken pek çok şey de öğreniyorum. Daha iyiyim diye bir şey asla söylemem, zaten değilim. İstese benim yaptığım her şeyi zaten yapar ama adam zevk almak için hep zoru deniyor, ilginç olan yanı da zoru başarıyor genelde. Şu var ki, ben Cem ile, Emir'in İlhan ile anlaşacağından daha iyi anlaşırım. Ve günümüz şartlarına bakacak olursak ben Emir'den daha çok koşabilirim :D ve sanki biraz daha atiğim. Tabi fark yaratılan anlarda bunlar pek para etmiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 adam A2'den A takıma yeni çıkmış oyuncu açıklaması yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Kaspar said: emir +1 olan emrahı karıştırmıyosam ve eskisi kadar iyiyse sıkıntı yaşarız. ama yine de iyi gibi kadrolar.bayadır futbol oynamıyor. eskisi kadar iyi olup olmadığını kendisi dahil kimse bilmiyor lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Geçen sene pazarliginde beraber oynamıştık, fena değildi ama kondisyonu düşüktür tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 emrah her türlü oynar abi eski formu olmasa da iyi oynicak, ben öle düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar