dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 senin gibi napae'ye mi yazaydım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 seks cemberi abov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 du soru sorayım bari bende; napae modellik mi yapıyorsun boş giysiyi mi çekiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 napae'ye mektup bile yazmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 deno kim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 bu devirde mektup yazan mı kaldı? ben de bilmiyorum deno kim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 cidden kim yani olayını çözemedim ben pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 senin kadar zengin olmayan biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 hehe hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 şimdi de msn'e çevirmiş olduk lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 günlük 5 gündür süperim, kendimle gurur duyuyorum. eylüle kadar böyle devam edersem baya iyi. yeeey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 dasaaa said: du soru sorayım bari bende; napae modellik mi yapıyorsun boş giysiyi mi çekiyorsun? Yok modellik yapsam bu kadar sıkılmam heralde. Koton'da staj yapıyorum da. Dekupe çekimleri var yani senin deyiminle boş kıyafetler. Biz çekmiyoruz stüdyoda fotoğrafçı çekiyo ben orda her çekilen kıyafetin kodunu ve fiyatını bilgisayara girmekle ve çekilen elbiseleri tekrar torbalamakla yükümlüyüm. Ha bu arada fotoğrafçı çok yavaş çalışan bi adam ve çok da salak bi herife benziyo. Ama geçen sefer gittiğimizde sırf benim için manavdan vişne aldırdı o yüzden biraz seviyorum sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 salak oldukları kesin. akıllı olsa modellik işini sana kitlerdi bedavaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 dasaaa boş geçmiyorsun bakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 abi beleş işçilik ama staj dediğin. adam biraz mantıklı yaklaşır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 günlük bazen gidişata toplu bi reset atayim diyorumda... zor bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 4dk 27sn http://forum.paticik.com/read.php?13,5776547,5776657#msg-5776657 bi bok olmasın. sonrasında devam edicek.... pfffttt bullshit işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 günlük, duvarda matkapla bi delik açmak istiyorum; pergelin başındaki yuvarlak tırtıklı silindiri oraya geçirmek istiyorum, biri arkadan kafamı ittirsin istiyorum, pergelin sivri ucu gözümün tam burun kemeri tarafındaki ucundan girsin ama arkadan çıkmasın istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 yapma oyle seyler yazik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eileithyia Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 çok sıkılıyorum günlük çook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 siki can iyidir cabuk cikmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 king crimson dinlenmesi gereken bir grup. dinleyin, gereken onemi verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eileithyia Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 dinlenmesi gereken bi grup varsa the dead weather ' dır günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 onlarda iyi cunku jack white cok cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 dead weather ne lan ne biçim tripsel isimler bunlar of bıktırdı bu ergen grupları beni müzikten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar