Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 vazgeçtiydi ya en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 hakkini bana devretsin o zaman ben gideyim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 printer kartuşu suratımı boyamış savaşa hazırlanan pokemon gibiyim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 eheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 ekmekten pokemon mu olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 günlük madalyayaı takcaktım ama takmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 ya resmen ultimada yeni chara skiill kasar gibi post atıyorum, ne iğrenç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Bittus said: ekmekten pokemon mu olur naber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 iyilik senden naber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 hamdolsun sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 uzun süre sonra 10 sayfa okunmamış var. ders çalışıyordum ne oldu lan hatun falan mı yazdı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Ben gidiyorum günbük görüşürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 bugün dünyanın en güzel kızını falan gördüm sanırım, otobüste staja gelirken karşı koltukta oturuyordu. kız arkadaşa da ayıp ettim ama napıyım lan çok güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Hahahaha sen kız arkadaşın KISKANIYO diye beni facebooktan sil sonra otobüste kızları kes. Yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 lan bi gözüm açılmıyor uykusuzluktan açtım excel falan bakıyorum sonra kapadım hehe gideyimde biraz üretim falan gezeyim aslında kitapta okuyabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Abi saçmalamayın kız arkadaşın var diye başka kızlara güzel demicen mi? Kızla yatıp kalk demiyoruz güzelligini kabul edebilirsin bunda pek bir sorun yok ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Abi galiba ezik gibi tezimi teslim ettikten sonra yine DAoC oynamaya başlayacağım ben, 2 ss e baktım inanılmaaz canım çekti lan. Template lerimin listesi bile hala duruyor bilgisayarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 napae said: Hahahaha sen kız arkadaşın KISKANIYO diye beni facebooktan sil sonra otobüste kızları kes. Yazık. ve sen aylarca farketme. sen daha suçlusun. hem ne güzel kıskanılacak kızmışsın demek ki awwwwyea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 geç kaldım ya.. çıkmam lazım halim yok hiç. pfffffffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 abi geç kaldım diyince hatırladım. bu sabah spora gidicem diye erken kalktım güya. ama kalkmak istediğim zaatten 15 dk geç uyandım. dedim "geç uyandım artık yetişmez, biraz daha uyu normal saatinde kalkıp işe gidersin." sonra yattım bi daha. bi uyandım saat 07:15. o saatte çoktan evden çıkmış oluyodum normal şartlarda lan asdfg boş yere daha da çok geç kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Ah o 15 dakikalar.. Ben de aslında alarmım çaldığında snooze a bastığım an kalkar kalkmaz yazmaya başlamayacağımı o kadar iyi biliyordum ki. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 -Deno- said: napae said: Hahahaha sen kız arkadaşın KISKANIYO diye beni facebooktan sil sonra otobüste kızları kes. Yazık. ve sen aylarca farketme. sen daha suçlusun. hem ne güzel kıskanılacak kızmışsın demek ki awwwwyea. Heralde kıskanılacak kızım da hala affetmedim seni sdfsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 okula gideyim bari bugun ibraniligi isleyecektik ne heycanli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar