Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 fransız kankam geliyor. bikaç gün buralardayız sonra tatil inşallah lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 benim yerime de dinlen olm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 sen de gel lan. all work and no play makes dasaaa a dull boy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 çok iş var. sanki çok iş yok gibi bi de üstüne de iş koydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 kendi düşen ağlamaz dasaaa'cığım. kariyer diye diye kafayı yiyeceksin kıyamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 sıkıntıdan bogulcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Uyudum uyuyacam ha. Burda bütün gün yemek yiyip götümün üstünde oturmaktan başka bişey yapmıyorum. Her işim bilgisayarla nerdeyse. Gözlerim bozulucak bit kadar yazıları okumaktan. Muhtemelen 1 kilo falan aldım 3 buçuk haftada. Stajım bitmeden de verebilicekmişim gibi gözükmüyo bu kiloları sfsd. Stajdan sonra kimse beni tutamaz ama incecik olcam eskisi gibim :/ 1 saat 20 dakka var daha ya öf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 ğaaaaaaaaa öldüm yorgunluktan, öldüm. ayaklarim, belim, sirtimin agrisi pfft. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 amelelik kolay değil cnm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 evet cnm, hic kolay diil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 ben de bıktım amelelikten ama napcan ekmek parası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 justin bieberin parfümü 3 milyon$ kazandırmış 1 ayda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 off evde biyerlerden hafif hafif cop kokusu geliyor kaynagini bulamadim, heryeri temizledim sildim ovaladim aceledim, camasir suladim. yok anasini satiyim benden mi gelio lan yoksa?!? curudum mu olm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 selcuk cok sıkıldım ondan aradım seni bugun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Gidiyorum ya lan O_o Valla gidiyorum bak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 olm çok konuştum galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Günlük tek ders sınavıma 12saatten az kalmışken acayip moralim bozuldu sırf sınav var diye geçiştiriyorum iime atıp olay çıkarmıyorum ama birilerinin ağzına edecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 of dertliyim müdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 o kadar sıkıldım ki anlatamam yani gidip köprüden atlıyasım var ama intihar için değil eğlenirim belki diye hem düşerken eserde biraz o derece sıkıldım lan yapıcak hiç bişey mi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 mutfağa gidip soğuk bi tatlı yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 nomsaR said: of dertliyim müdür dışarı çık kızlara yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 NolaxThensbane said: Günlük tek ders sınavıma 12saatten az kalmışken acayip moralim bozuldu sırf sınav var diye geçiştiriyorum iime atıp olay çıkarmıyorum ama birilerinin ağzına edecem önce sınav!! sınavın canına oku önce. sonra onların canına okursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 kermit said: olm çok konuştum galiba hayır. sadece kendini ifade ettin ve bu güzel bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 başka derdi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar