nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 vaniLLe said: nomsaR said: vaniLLe said: oyoyoyoy ben seni yerim jay kay <333 o ne asalet o ne seker bi ses. o nasi güzel bi tarz. yanagimdan öpse ölürüm. PFFFFF :D e eylülde gelcekmis, git. yok gitmem artık. izmir'e gelirse giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Ben dalga geçmek için yardımcı bir tonla söylemiştim onu öküz :D Ne yaşıyo olabilirsin ke lae diye degil. Yani hastalık saglık ölüm kalım ekonomik vs gibi çok ciddi konulardan olabilir diye dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Ben de saa demedim zaten kendime dedim onu =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 FML. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 bazen daha ders caliscam yaaa offf diyorum kendi kendime sonra, bi silkelenip ''ne dersi lan salak!'' diyorum geciyo. sinav maratonu cok travmatik bi etki birakmis bende. o 5 sn.de bi de stres oldum gercekten dersim var sanip sdfh akil fikir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 başım ağrıyo yine yeaa. ağrıkesici manyaa oldum of. :/ editfail. sfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 midem ağrıyo benim de değişek mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 beynimi çıkartayım. beraber dövelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 okuldan geldim sims oyniyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 dasaaa said: beynimi çıkartayım. beraber dövelim. benim olsun mu? bi kedi bisküvisi, bi külçe altın, birazda kola versem? http://i51.tinypic.com/2l8dwrr.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 OLMMAAAASSSSSSSS!!! aslında altın külçesi gerçekse verebilirim.. abi bu arada guatemala'da yapılan bi okulun projesini ben yapıcam lan sdf. tamamen charity işi. 1400m2 taban alanı varmış, yeşil bi bina. tepesinde solar paneli, 1kat çatısında yeşil/ ağaçlı çimenli çatısı vs var. deliler gibi çözerim ben bunu bu önümüzdeki iki haftada. iki hafta da performans analizini yaparım falan çok kasmadan, kendi işimden geri kalmadan. sonrasında guatemala'da bi okulun procesini yapmış olmanın haklı gururunu yaşarım vallahi. Guatemala nerede diye baktım da, orta amerikadaymış.. hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 LEED muhabbetidir o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 cıks allahın dağında okulu bırak evleri olmayan adamlara ev yapıyorlar. ama çok çok ucuz tuğla evler. her neyse, tek kat olduğu için üst üste tuğlaup, koy pencere deliği bırakıp çatıyı kapatıyorsun diye bi hesap falan yok onlarda. concrete bişi yapıcaklar şimdi, agua yanardağı mı ne var yakınında. şu anda aktif bi volkan değilmiş ama deprem oluyormuş. işte elektrik falan yok adamların olduğu yerde. orada kendi kendine yeter bi okul yapıcaklar herifler. ben de çocukların tepesine çökmesin diye hesabını yapıcam sdfsdf. orada yapılan çeriti işi olduğundan ve çalışacak adam da olmadığından çizimi mimar yapmış "ben kolon boyutlarından anlyırum aslında yaaa" falan dedi.. dedim arkadaş local site class nedir orada, ona göre analizi yapalım. cevab veremedi. şimdi zemin durumunu sormaya çalışıyorum işte. olmadı uzaktan iki üç lame ass deney yaptırtırım uzmana gerek kalmasın diye taşdevrinden kalma bi boklar bulmam gerekir tabii. sonrasında çizer yollarım donatıları vs sini. hatta adam olurlarsa work breakdown strucutre vs bile çizer yollarım. gelen gönüllü sayısına göre işleri daha kolay ve ucuza bitirirler. -yao ming gülen suratı- http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_earthquakes_in_Guatemala#Recent_earthquakes bayağı deprem oluyormuş yahu! 7.9 falan var arada bi gidip keyif kahvesi içeyim şimdi lan. yan çizip aptallık etmezlerse yaptığım proceyi kandillide kontrol bile ettiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 eheuhe yolun yarısından geri döndüm kafami beynimi sıöayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 statistics for dummies diye kitap indirdim. öküze anlatır gibi anlatmış çok güzel gidiyo şimdilik ama. hocalar görse mühendislikten atarlar beni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 birisi cabuk nutellayi ve mouse u elimden alsin, kafayi yedim! sikintidan onlineshoppinge sarmis miss dunkin donut gibi hissediyorum. fu. alip alip sonra vazgeccem bence zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Günlük araba hararet falan yapmamış ahaha Gittim, bi gecedir yatıyor araba, marşa bastım, hararet ÇOTANK diye 130'u gösterdi ahahahaha Hayır termodinamik okumasam şüphe duyucam :P Hararet uyarı müşürü arızalanmış, resmen "troll müşür" sfadfa. Müşürü çıkarınca normal göstermeye başladı, 40 lira sıkışmış müşürün arasına =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 2 mouse 1 klavye aldım laf olsun diye. g me sokarım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 2 maus niye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 biri sığmazsa diğeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 eved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 adam biliyo i,şi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 mezun oldum. kurtuldum. aşırı sıcak. çok fena hırs yaptım 2 gündür emin adımlarla ilerliyorum. sevimlilik iyidir. bella gildenlow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 SeaGle said: Günlük araba hararet falan yapmamış ahaha Gittim, bi gecedir yatıyor araba, marşa bastım, hararet ÇOTANK diye 130'u gösterdi ahahahaha Hayır termodinamik okumasam şüphe duyucam :P Hararet uyarı müşürü arızalanmış, resmen "troll müşür" sfadfa. Müşürü çıkarınca normal göstermeye başladı, 40 lira sıkışmış müşürün arasına =/ lan dua et bölesi olmuş. arkadaşın ki bozulduğunda düşük sıcaklık gösteriyordu. neredeyse motor bloğu çatlayacakmış falan demiş servis. bu dumanlar çıkmaya başladığında ne oluyor lan diye açmış falan filan. araçlarla çok haşır neşir olmamama rağmen müşür olayını öğrendiydim o zaman. fuck you müşür! adından meymenet yok gay! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 O çok kötüymüş ahahaha Bizimkinde de fanlar deli gibi çalışıyordu hararet var sandığı için, dedim yataklarından fırlayacaklar şimdi sfafa Bu arada az önce babamın arabayla geldim, abiminkinin yanından geçerken baktım altından bişey akmış. Gece vakti anlaşılmıyor da. Yağ desem değil gibi, su desem hiç değil. Yağda da suda da bi eksilme yok zaten dikkat çekecek kadar. Şanzımanın altında bi damla vardı bi de karter korumasında bi damla vardı, ama yere bayaaa akmış orası kesin. Tanımadığım arabada arıza tespiti yapmak da nefret uyandırıyor be. Bide alçak araba, ne el giriyor ne kafan giriyor. Lifte çekmeden bakmak imkansıza yakın bişey. Babamın arabada önden yat arkadan çık tabanına değmezsin sdasfa. Neyse çektim temiz bi yere, sabah yine iz varsa bi sıkıntı var demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar