Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

OLMMAAAASSSSSSSS!!!

aslında altın külçesi gerçekse verebilirim..

abi bu arada guatemala'da yapılan bi okulun projesini ben yapıcam lan sdf.

tamamen charity işi. 1400m2 taban alanı varmış, yeşil bi bina. tepesinde solar paneli, 1kat çatısında yeşil/ ağaçlı çimenli çatısı vs var.

deliler gibi çözerim ben bunu bu önümüzdeki iki haftada. iki hafta da performans analizini yaparım falan çok kasmadan, kendi işimden geri kalmadan. sonrasında guatemala'da bi okulun procesini yapmış olmanın haklı gururunu yaşarım vallahi.

Guatemala nerede diye baktım da, orta amerikadaymış.. hmm
Sosyal ağlarda paylaş

cıks allahın dağında okulu bırak evleri olmayan adamlara ev yapıyorlar. ama çok çok ucuz tuğla evler.

her neyse, tek kat olduğu için üst üste tuğlaup, koy pencere deliği bırakıp çatıyı kapatıyorsun diye bi hesap falan yok onlarda.

concrete bişi yapıcaklar şimdi, agua yanardağı mı ne var yakınında. şu anda aktif bi volkan değilmiş ama deprem oluyormuş.

işte elektrik falan yok adamların olduğu yerde. orada kendi kendine yeter bi okul yapıcaklar herifler. ben de çocukların tepesine çökmesin diye hesabını yapıcam sdfsdf. orada yapılan çeriti işi olduğundan ve çalışacak adam da olmadığından çizimi mimar yapmış "ben kolon boyutlarından anlyırum aslında yaaa" falan dedi.. dedim arkadaş local site class nedir orada, ona göre analizi yapalım. cevab veremedi.

şimdi zemin durumunu sormaya çalışıyorum işte. olmadı uzaktan iki üç lame ass deney yaptırtırım uzmana gerek kalmasın diye taşdevrinden kalma bi boklar bulmam gerekir tabii. sonrasında çizer yollarım donatıları vs sini. hatta adam olurlarsa work breakdown strucutre vs bile çizer yollarım. gelen gönüllü sayısına göre işleri daha kolay ve ucuza bitirirler.

-yao ming gülen suratı-
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_earthquakes_in_Guatemala#Recent_earthquakes
bayağı deprem oluyormuş yahu! 7.9 falan var arada

bi gidip keyif kahvesi içeyim şimdi lan. yan çizip aptallık etmezlerse yaptığım proceyi kandillide kontrol bile ettiririm.
Sosyal ağlarda paylaş

Günlük araba hararet falan yapmamış ahaha

Gittim, bi gecedir yatıyor araba, marşa bastım, hararet ÇOTANK diye 130'u gösterdi ahahahaha

Hayır termodinamik okumasam şüphe duyucam :P

Hararet uyarı müşürü arızalanmış, resmen "troll müşür" sfadfa. Müşürü çıkarınca normal göstermeye başladı, 40 lira sıkışmış müşürün arasına =/
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

Günlük araba hararet falan yapmamış ahaha

Gittim, bi gecedir yatıyor araba, marşa bastım, hararet ÇOTANK diye 130'u gösterdi ahahahaha

Hayır termodinamik okumasam şüphe duyucam :P

Hararet uyarı müşürü arızalanmış, resmen "troll müşür" sfadfa. Müşürü çıkarınca normal göstermeye başladı, 40 lira sıkışmış müşürün arasına =/

lan dua et bölesi olmuş. arkadaşın ki bozulduğunda düşük sıcaklık gösteriyordu. neredeyse motor bloğu çatlayacakmış falan demiş servis. bu dumanlar çıkmaya başladığında ne oluyor lan diye açmış falan filan.

araçlarla çok haşır neşir olmamama rağmen müşür olayını öğrendiydim o zaman.

fuck you müşür! adından meymenet yok gay!
Sosyal ağlarda paylaş

O çok kötüymüş ahahaha

Bizimkinde de fanlar deli gibi çalışıyordu hararet var sandığı için, dedim yataklarından fırlayacaklar şimdi sfafa

Bu arada az önce babamın arabayla geldim, abiminkinin yanından geçerken baktım altından bişey akmış. Gece vakti anlaşılmıyor da. Yağ desem değil gibi, su desem hiç değil. Yağda da suda da bi eksilme yok zaten dikkat çekecek kadar. Şanzımanın altında bi damla vardı bi de karter korumasında bi damla vardı, ama yere bayaaa akmış orası kesin.

Tanımadığım arabada arıza tespiti yapmak da nefret uyandırıyor be. Bide alçak araba, ne el giriyor ne kafan giriyor. Lifte çekmeden bakmak imkansıza yakın bişey. Babamın arabada önden yat arkadan çık tabanına değmezsin sdasfa.

Neyse çektim temiz bi yere, sabah yine iz varsa bi sıkıntı var demek ki.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...