vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 sdfuhdsdf salak adam hattiniz yarim saate acilir didi acmamis, mecburen p.tesi beklicez. yarin da jamiroquai konseri akaaaaaar. heheh gerci üzülüyorum da, en önden yer kapmak zor. arkadan ziplicaz iste! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 sim'i bırakıp kızın yanına gitmelisin oh wait.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eileithyia Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 bilgisayarım ölüyo Local Disk (C:) 0 bytes free of 27,9 GB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 ece derken??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 bilgisayar isyanlarda, gayet normal 27gb hdd mi olur. ölür de intihar da eder. edit: ov yea, angrytestie yine devo oynuyo yarım saatim gitti şimdiden fak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eileithyia Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 D E F G J de full kıpkırmızı :D biri ece mi dedi la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 İncir reçeli güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 senko said: saatlerdir sims oynuyorum bi hatuna cakamadim hala Alluringde woohoo yapinca kabul etmiyo Extremely irresistible demeden woohoo yapmamak lazim Sinsice yaklasmak lazim stroke cheekler embracelar lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 en yakın arkadaşı da evlendirdik artık evlilik olaylarıda başladı hadi hayırlısı,ben daha mezun diilim lan adgdag ayakkabının altında ismim varmış silinmiş korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 6 saatliğine istanbula gidiyorum. Çok tatsız. Okby Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 abi sen tatile çıkmıyor muydun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Perşembe gidiyorum tatile. Bugün düğüne, yarında öküz gibi iş var :/ Ortağım evleniyor ama gidip İstanbul'da evleniyor andaval ya >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 dedeman ne biçim otelmiş ya. ankara'ya adımımı attım böyle irkildim resmen. izmir'e geri dönmek istiyorum hemen. otel önünde 1 saniye bekledim arkamdaki inip "bu akşam ilerliycen mi gardaş?" dedi. o ne lan hahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 abi kadın mail atmış ms demiş bana.. ne diyeyim bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 pogodi said: Sesu eger beni duyuyosan ve siyami su an deniz otobusunde bandirmaya dogru yol aliyorsa bil ki pusuyu siyaminin yanina koydum. Cunku once pusuyu bi siyamin yanina yerlestirdim sonra anneni gordum. Parcalari birlestirince heyecanlandim. Xoxo, C. Ağbiii, hahahahahaha. Evet Siyami yazlığa gitti geçen gün. Çok iyi. Tesadüfe gel^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Bayağı ağır bi "ya bu işi yapmayacaksanız bırah gardeşim!" meyılı attım. İçine taş koydum öyle attım. bana miss diyen kadına daha mail atmadım ama. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 hayda havaya bak. 16 derece ilerleyen saatlerde 12. yuh. yagmur da yagiyo konser cokzel geccek yaaaay! -.- rasmon, beddua mi ettin jamiro bi daha düser de ayagini kirar insss ffss diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 AAAAAAAAAAAAAAAAA KİKİKİKİKİKİKİKİKİKKİKİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 dasaaa said: Bayağı ağır bi "ya bu işi yapmayacaksanız bırah gardeşim!" meyılı attım. İçine taş koydum öyle attım. bana miss diyen kadına daha mail atmadım ama. :( abi "miss gibi çocuksun kütür kütürsün" anlamında yazmıştır onu bence o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 bugün 12:30da kalktım lan günün yarısı gitmiş gibi hissediyorum dfgsdfg gerçi dün de 1.5 günlük takıldım evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 AHAHAHAHAH TEMBEL!!!! AHAHAHAHHA UYKUCU!!!!! (bu fırsat 6ayda bi falan ele geçer.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 gece yatarken minecraft'taki madenimin girişi için süper fikir gelmişti aklıma şimdi unuttum napıcağımı çok üzüntülüyüm. ama sur yapıyorum çok güzel oluyo lan. bi de 1.8 gelse şahane olucak ama :< ayrıca bişeyler download etmek zorunda hissediyorum kendimi ama aklıma bişey gelmiyor, boş boş duruyor internet zoruma gidiyor lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 ismail turut gibi terliyorum sabah aksam. bu sicakta oturup bir de calculus kasmak :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 pogodi said: senko said: saatlerdir sims oynuyorum bi hatuna cakamadim hala Alluringde woohoo yapinca kabul etmiyo Extremely irresistible demeden woohoo yapmamak lazim Sinsice yaklasmak lazim stroke cheekler embracelar lazim hmm benimki bi garip ya celebrity tribi fln yapiyor sanirsam, dun opturmedi bile kendini, ama arkadaslik bari en sonda, sonra geldi beraber yasayalim dedi hayir dedim bende, ondan beridir bi soguk sdfsdf 3yildizli celebrity oldum bende, fotografimi cekiyorlar yolda giderken eheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Tanrıya açık mektup; BU NE SICAK LAN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar