Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

Pasta said:

Ulan bi insan nasıl 45 dakikalık temizlikle bütün elektronik aletleri devre dışı bırakıp sigortayı attırabilir lan?
Bi yerleri sildi EMP atılmışa dönmüş ev.

aynısındnan bizde de var. bi de bi gömlek ütüleyişi var ki... modeli kırışık gömleği bile jilet gibi çizgili falan yapmış ama çizgi bari düz olsa. her yaptığı iş ayrı delirtiyo beni artık benim odama girmicek, girerse en fazla yeri silecek başka hiçbişeye ellemiycek diye ultimatom godum sonunda. masada bi sürü disk vs. var elektronik kaynıyo, babamın çalıştığı bilmemkaç bin dolarlık serverı yerinden oynatmış ya delirecem bak aklıma geldikçe.

ha bi de bi gün giyip çok kirlenmediği için kenara attığım kıyafetlerle yeni yıkanmış kıyafetleri de toplayıp dolabıma tıkması var evet.

o günlerde akşam eve geldiğimde FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU nidaları yükseliyo benim odadan sürekli.
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim evde hem annem evhanımı oldugundan hem anneannem şekerinden arada fenalaştıgından falan bizde kaldıgından evde 2 tane hatun var hep. Eh 21 senede neye sinirlendigimi çözmüş olsalar gerek ki ben annemin dizi iniyor diye açık bilgisayarımın yanlışlıkla kapanması sonucu korkudan tekrar açıp tekrar indirmeye başlamış oldugunu bile bulmuştum eve geldigimde bir keresinde.
Sosyal ağlarda paylaş

abi böle şeyleri görünce "bizde niye yokmuş!!" diyorum. "bizde neden yapmamışlar!!" diyip ağlıyorum..

Salient The student magazine of Victoria University..
kuruluşu kaç abi 1938..
üniversitenin kuruluşu değil baba, öğrenci dergisinin..
okul 1897'de kurulmuş keza.

2009 tarihli üniversite var lan ülkede..

konserve gibi!
üretim tarihi 12.08.2009
son kullanma tarihi 2020

yok kaliteli ve teknolojiden nasibini almış olsa, ok diyeceğim. apartmandan bozma lise gibi yerler.

puuuuuuuuuuuuu
Sosyal ağlarda paylaş

buradaya yazıcam hımpfs. olm sezen aksuyla sarkı söyledik gerçek hayata dönemiyorum.kadından cok cihan okandan etkilenmemi de hala anlamadım.hocam bazı insanlar yetenekli doguyor ya böyle bi' gerçek var damn it.nurcan eren da ne tatlı kadınmış allahım hayat negzel şarkılar kuşlaæææær
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...