Fin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 duvara 5şerli paralel çizgi atıp çentikliyorum stajı jailbreak tadında yaşamak istedim ama farkettimki daha 8.gündeyim kaldı 12 = sonra bi 30 basliyor agustosta abv zorunlu stajın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 5şerli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Ulan bi insan nasıl 45 dakikalık temizlikle bütün elektronik aletleri devre dışı bırakıp sigortayı attırabilir lan? Bi yerleri sildi EMP atılmışa dönmüş ev. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 kafam çok kafa oldu güle güle kulannamamaıayaoam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Pasta said: Ulan bi insan nasıl 45 dakikalık temizlikle bütün elektronik aletleri devre dışı bırakıp sigortayı attırabilir lan? Bi yerleri sildi EMP atılmışa dönmüş ev. aynısındnan bizde de var. bi de bi gömlek ütüleyişi var ki... modeli kırışık gömleği bile jilet gibi çizgili falan yapmış ama çizgi bari düz olsa. her yaptığı iş ayrı delirtiyo beni artık benim odama girmicek, girerse en fazla yeri silecek başka hiçbişeye ellemiycek diye ultimatom godum sonunda. masada bi sürü disk vs. var elektronik kaynıyo, babamın çalıştığı bilmemkaç bin dolarlık serverı yerinden oynatmış ya delirecem bak aklıma geldikçe. ha bi de bi gün giyip çok kirlenmediği için kenara attığım kıyafetlerle yeni yıkanmış kıyafetleri de toplayıp dolabıma tıkması var evet. o günlerde akşam eve geldiğimde FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU nidaları yükseliyo benim odadan sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Bizim evde hem annem evhanımı oldugundan hem anneannem şekerinden arada fenalaştıgından falan bizde kaldıgından evde 2 tane hatun var hep. Eh 21 senede neye sinirlendigimi çözmüş olsalar gerek ki ben annemin dizi iniyor diye açık bilgisayarımın yanlışlıkla kapanması sonucu korkudan tekrar açıp tekrar indirmeye başlamış oldugunu bile bulmuştum eve geldigimde bir keresinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 ya onlar aman aman vahim işler değil, dizi iner tekrar nolcak. müşteriye gidecek hayvan gibi serverdan bahsediyorum ben. sadfgdsfg zaten tabletin kaleminin ucunu da kaybetmiş BAK YA YİNE HATIRLADIM LAAAAAAAAAAANN!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Pasta said: Ulan bi insan nasıl 45 dakikalık temizlikle bütün elektronik aletleri devre dışı bırakıp sigortayı attırabilir lan? Bi yerleri sildi EMP atılmışa dönmüş ev. son cümle iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Bugün profil resmimden tatmin olup bana yağ çeken birisiyle tanıstım evet oldu bu ve moralim bozuk :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 bugün interneti hızlandırmış bizimkiler, ne kadar yükseldi bilmiyorum ama baya baya hızlanmış iyi oldu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 abi böle şeyleri görünce "bizde niye yokmuş!!" diyorum. "bizde neden yapmamışlar!!" diyip ağlıyorum.. Salient The student magazine of Victoria University.. kuruluşu kaç abi 1938.. üniversitenin kuruluşu değil baba, öğrenci dergisinin.. okul 1897'de kurulmuş keza. 2009 tarihli üniversite var lan ülkede.. konserve gibi! üretim tarihi 12.08.2009 son kullanma tarihi 2020 yok kaliteli ve teknolojiden nasibini almış olsa, ok diyeceğim. apartmandan bozma lise gibi yerler. puuuuuuuuuuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 buradaya yazıcam hımpfs. olm sezen aksuyla sarkı söyledik gerçek hayata dönemiyorum.kadından cok cihan okandan etkilenmemi de hala anlamadım.hocam bazı insanlar yetenekli doguyor ya böyle bi' gerçek var damn it.nurcan eren da ne tatlı kadınmış allahım hayat negzel şarkılar kuşlaæææær Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 http://i51.tinypic.com/11axxk1.jpg Bunun aynısından mı Dasaaa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 öyle abi, değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 gece uyumadan havuza mavuza girdim it gibi yüzdüm, az daha geberiyordum sevgili günlük sonra 5 saat uyudum uyandım falan hala uyumamış gibiyim düzene gireyim biraz bu kadar çılgın olmak yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 En azından outletlere yakın bunlar, interneti de vardır muhtemelen. Edirneye 5 km olan internetsizleri de var galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 ne var lan, 1897de kurulan uniyede 1898 yilinda, bu ne ya daha 1 senelik uni diyolardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Raincloud said: http://i51.tinypic.com/11axxk1.jpg Bunun aynısından mı Dasaaa? ya şu puam outlet in yerine lotto bişey yok muydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 hiç bir şey düzgün gitmeye devam edemez tabi. hemen pıt diycek bozulucak günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 aquila said: ne var lan, 1897de kurulan uniyede 1898 yilinda, bu ne ya daha 1 senelik uni diyolardi. o zamanlar üni'ye "bu ne be!!" diyorlardı abi. teyzem anlattıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 neferte ediyorum hayatımdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 gel benimkini yaşa, değişelim lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 yasusallasen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 kaderde homo saphienslerin neden yerlesik duzene gectigini arastirmakta varmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 daha rahat sevişebilmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar