Pasta Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 susuyorum ama aptal değilim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 /triple facepalm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 bugün şanslı günümdeyim sanırım günlor, sabah parasızlıktan açken arkadaş geldi evden aldı yemek yedirdi saolsun, şimdi de bi yürüyüş yapasım var diye düşünüyordum başka biri aradı yürüyelim az diye hehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 az önce bi taraftan foruma bakıp bi taraftan bi kodun 2011 commentary'sinin draftını 2008 ile karşılaştırmalı okuyup, satır satır neresi değiştiriliyor bakıp, hesapları güncelleyip, bi taraftan da dut yerken dutların neredeyse %35'ini sapı ile falan yuttuğumu farkettim.. illa iki üç iş bi arada yapıcam.. sonra bi tanesini yapamayacağım.. hep böle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 kjendini bişi zanneden insanlar çok komik lan nasıl anlatsam hani dünyayı onlar yaratmış samnki sıçtığım boktan fazla değerin yok gözümde beaaaaaa seni çöpe atacağım poşete yazık hoho vololooooo çok iyiyim ayrıca ben buraya niye girtdim ben birini arıyorum ama bulucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 hehehe aradığımı bulurum illaki yeaa allam sen bana içimdeki huzuru bırak ama sıkıntıyı al sadece huzur kısmı kalsın olurmu olmazsa adam depilsin bak adam değilsin demiyorum olımazsa diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 olm srni öldürürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 içtin mi sen yine typoya başlamışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 abi içtim ama ondan değil laptoptan oluyo göt kadar klavyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 aylar sonra ilk kez sakal trasi oldum boyle bi rahatlama olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 sigh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 dasaaa said: sighal benden de o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 o kadar denyoyum ki yine gec kaldim, hala oturup keyifle sigara iciyorum. pes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 ıyyy sigara içiyo, iğrenç insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 ben yiyorum o daha güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 it gibin köpek gibin calisiyorum. neyse aciktim 4 dane buruçin aldim arasina peynir koyup yiyicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Günlük lan özel hastane ile devlet hastanesinin arasındaki farkı yaşadım resmen 2gün önce.Acıdım... O değilde sınavlarımı napıcaz bilmiyorum çok kötü geçiyo lan 5tane falan bütünleme mi olur çüş ya sdsadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 sınavlar bitti bitmesine de, Isparta'da kimse kalmadı, cumartesiye kadar burdayım ne canım sıkıldı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 schlotzksy's i seviyorum lan yine kiyak gecmisler bana salata koymuslar sandwicin yanina ehue omrum boyunca burdan beslenebilirim ki ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 işin yoksa git havaalanında 2 saat bekle anasını satayım ya geçmez lan zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 havalanında ne işin var lan atatürkte misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Gelmeme iki saat değil 20 gün var Gökalp, senin kafan karışmış. asdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 çok tatlı çocuk ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 uu beybi virüs salgini yüzünden 2k kisi hastanede yatio. ben gidip disarda sandvic yiyom. icinde marul, dereotu falan vardi. adam gibi yikamadilarsa yattara. ve mal gibi bugün yedigim nektarini yikamayi unuttum =pPp 8 gün sonra anlasiliyomus. virüsü kapip kapmadigin. 8 gün soora gg olsam ne komik olur =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar