vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 12'de işbaşı, 8-8:45 paydos... Şimdi gidip yatacam birazdan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 utopia said: şükrüm <3 çok stresliyim lan yalnız, kahvaltı edeyim zekam açılsın, en çok ihtiyacım olan şey zeka bugün sdfg Strese gerek yok aslan gaplansın sen.. Gidip artık tokatlıcam pis yalancı fosili günbük. Ben haziran ayının paralarını alacağım bu cuma falan. Kadın hala martta ki işlerin yatmadığını söylüyor. Hayır yalan söylediğini hepimiz biliyoruz ama efendiliğimi bozmayım dedim, düzgün düzgün konuştum hep ama insanda azıcık utanma olur yani. Daha da tanıdıkla iş yapmam demiştim zaten de tekrar diyim işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 acayip yorgunum gece yarisina kadar sohbet ve SC2 ayrica @tunca ve @Tyrannus evimin anahtarini almasi daha sonra kaybolmalari evin önünde 1,5 saat beklememe neden oldu asdasdfaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 hey iğrenç bir gün daha. ne muhteşem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 inanılmaz içmek istiyorum ya... ama öyle böyle değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 izmir'e gitmek istiyorum artık bitsin şu stajj :|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 ne uyumuşum beaaögh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 günlük kafam böyle :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Çok stresliyim yiea. Bugün Can'la buluşucam çok tatsız bi akşam olucak. Büyük kavga edicez. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 bazuka götür bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 pfffffffffff adeta kanser gibi staj xD geldi gerizekalı tip niye yabancı müzik dinliyorsun dedi cevap vermeden bakıyorum monitöre hiç ahmet kaya dinledin mi dedi SDFSDFDSFSFSDFDSFSDFSDFDSFSDFSDF neyse cevap vermeyince gidiyor en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 ne stajı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 üretim stajı end müh 19günü kaldı :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mailleri, msjları falan siliyorum da üzüldüm lan bi. Geçmişi silmek gibi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 tour de france seyrederken bira yudumlamak <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Godoş konsoloslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 bugün dead space 2 kurdum oyuna girdim ilerledim sonra ışıklar söndü oyundan çıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 ahahhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 sdf bi de amnesia oyna o zaman. dead space2de ilerledikçe azalıyor korkma miktarın ama amnesiada yok öyle bişey dead space oynama süren şöyle gidiyor (birinci oynayıştan sona doğru) 20dk, 30dk, 45dk, 60dk, 90dk, 150dk, 180dk ... Amnesia için ise 20 dk, 15dk, 15dk, 10dk, 10dk, 5dk, 5dk, 5dk, 5dk, 10dk, 15dk, 15dk.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 yok abi zaten korkulu öcülü oyun oynayabilen bi insan değilim normalde, ama ilk dead space'i çok rahat bitirmiştim ikinci oyunu da öyle bişey zannediyodum çok fena koydu ahah yemekteyiz falan mı açsam bi yandan, dengelesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 micro USB yerine mini USB almışım yanıma. ah be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 mutsuzum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 replik çalma!!! kendine yeni bi catchphrase bul dostum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 bedbahtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 bak ne güzel işte. patent infrigement davası açıcıııyiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar