Seele Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 is yerine pizza ismarliyorum off cok heyecanli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 senko said: benim bucket listin ilk maddesinde tatil yapmak var neresi olursa olsun ne olursa olsun tatil yapıcam bu sene kararlıyım! 6yıldan sonra ayaklarım deniz suyuna değecek!!! Bende senin gibiydim tatile çıktım ama denize giremedim asfgasd tam fail gerçi magic mushroom kapattı denizin eksikliğini sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Dün kafama esti birinin iddaa tahmin kuponunun birebir aynısını yaptım 3 lira yatırdım 73 lira aldım şimd bugün yine aynı adam sistemli oynamış 22 lira minimum ile girip maksimum 1500 lira civarı bir paraya çıkılabiliyor veya en düşük 610 lira civarı bir paraya emin degilim kazandığım para nasıl olsa giderse gitsin diyerek biraz heyecana sürüklesem mi kendimi acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 22 lira ile mi heyecana sürüklüyosun? heheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 22 lira haybeye iddaa yatırmak oyle alışık olduğum bir olay degil ki :D kim bilir ne kadar zaman sonra iddaa oynadım ilk defa ki gerçekten nadir oynuyorum hatta direk kuponu arkadaşım doldurdu ben parayı verdim adama sadece o derece uzağım futbola :D bakalım napacağımı hala bilmiyorum maçlar saat 20:30da başlıyor o zamana kadar karar veririm heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Öff babam fazla iyi bi insan ya da saf ya bilemedim, bazen böyle bi sarsmak istiyorum kendine gel babaaa diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 pizza geldi cift kasarli mantarli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 evden calısmak güzel de cok sıkılıyorum be gunluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 evden calısmak guzel de cok sıkılıyorum be gunluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 copry said: Antalyada var ama onun dışıda nerde var bilmiyorum hiç :/ of antalyaya da gidilmez ki sırf onun için :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Oynadım günlük bakalım akşama 1.5 milyarım olabilir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Keşke bana danışsaydın oynamadan önce. Hep içime doğanın tersi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 hamile misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Evet dorduz bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 tomahawk <3 alıcam günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 bana da alsana bi tane. sonra veririm parasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 wastyrx said: Geleyim nereye? biraz geç yazmışsın ya yoksa seninle de 2 bira içerdik. bi dahakine artıkın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 copry said: Evet dorduz bekliyorum. Erkek olurlarsa birinin adı Hako olsun, ama Hako direk. Kız olursa da biliyorsun ne olacağını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Biliyorum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 gunaydin gunluk, bana akil, hakoya sabir, coprye prens, ekoya hersey. tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 banada para lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 cok da iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jakopy Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 mesaisi 6 da biten insalara çok özeniyorum ben ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Yılın ilk çileğini yedim günlük . Pek bir lezzetliydi hmmmmmphs ^______^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 2 hafta önce yedik biz geç kalmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar