dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 1saat 1sf çok çok yavaş. aklıma hiçbişi gelmiyor gerçekten.:( tam olarak 58:43 imiş. sdfsdf time tracking sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 bisletimde beyzbol sopasi tasimayi düsünüyorum. bazi yayalarin ve araba sürücülerinin* agzini kirmak istiyorum. invisible beyzbol sopasi tabi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Isparta'da öyle bir uyku havası var ki, geldiğimden beri uyukluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 e yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 bugün double rainbow gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 glastonbury'de beyonce ne yapmış merak ettim şimdi. sanırım bi saç saldırısı + leotard olayı var.. gerçi glastonbury vs beyonce.. 0'a bölmek gibi bişi değil mi? uykum var.. garner gps, spatial systemsa bile gamer diye yazdım.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 öküzler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 vicdansizlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 ZALIMLAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 kitaplesslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Mr_Hand said: dasaaa said: Mr_Hand said: günnük. di ile birlikteyiz, cafedeyiz. çok romantik müzikler çalıyo. izdivacımızı helm bozmasın vallahe. ya adam haber veriri.. alacaaanız olsun. kütüphanedeyim, yemek yiycem kuru kuru.. işle ilgiliydi bu olm. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 kamyooon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 viyadüüük düt düt ;( of yok o deil de 3 gün cok ya... 72 saatte neler yapilir oooo ooo diye kendimi kandiriyorum ben cok güzel. aferin bana. belki de yapilir ama... evet bence yapilir. lalalaaaa neese ben yatiyim erken kalkcam ;( bu yukardakiler sizlayan vicdanimin eseriydi.... lanet ossun dostum!!! [i]*2 dk falan soora* yok lan. simdi de kararimi deistirdim mesela, daha relax'im. anananan.genis takiliyorum an itibariyle. dengesiz oldum ciktim bu stres yüzünden.[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 ahaha banyo sinek gibi bişeye vurmaya çalışırken ayağım kaydı yeri öptüm ağzım yüzüm kırıldı gibi oldu geçti : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Kolonya alın fıs fıs ondan sıkın sineklere.Hem güzel kokuyor hemde hemen ölüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Sonrasında yakabiliyorsunuz da üstelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 one lovein öğrenci kombinesi tükenmişühürühü. 2. günü de tükenmişhühürü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Abi bana ameliyatla yeni beyin nakletsinler, şöyle kuştan hallice falan olsun alınan obje.(benden akıllı bi tane yani) ALLAH BENİM BELAMI VERMESİN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 yapacak çok işim var. ama kendi işlerime dönmem için acilen arazi olmam lazım. duş bile alamadım. çok sinirli smiley. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 yapacak çok işi olanın alacak duşu yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 olm boyle boslukta olmka ne guzel lan sabahtan beri huzur dolu sekilde kipat okudum bol bol simdi actim led zeppelin dinliyorum sakin sakin adam bulursam aksama da sinemaya giderim miss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 ehehe hehe ehehhehhehe ehehhe heheheh ehehehehehehehehehe heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 ühüühühühühü ya selçuk ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 önlenemez düşüşüm sürüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar