senko Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 barbu said: harbi tutar öyle bişi. ben basardım en azından. o zaman da istediğin şey gelene kadar basar basar dururdun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Tarih çalışıyorum ben günlük O_o Sesli söyleyince falan bi garip oluyor ahahfasgdj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 sevgili günlük az önce haytanın biri bi topic açıp yardırmış game of thrones spoilerlarını ben de şikayet okuyacam diye kütür kütür yedim hepsini moralim bozuldu modluğa da atom bilimine de lanet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Zehahah geçmiş olsun yavuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 baskı altında calısabilir misiniz hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 yok lan 4 ay önce ben de hayır derdim de insanoğlu öğreniyor. şimdi lan bu mu problem diyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 patronun gelen her emaili okuyup sana firca atiyor mu. sen onu bana söyle bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 birden çok patronum var benim gören fırçalıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Arada bir telefonla aranıp nedir lan bu netin hali diye extradan fırça bilenem yiyor senko =D Bu arada gidiyorsun diye parti verecektik ki gene ertelenmiş gidişin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 2 yillık çalışmadan sonra her ay 1 cumartesi izin kopardim , pazarlik kabiliyetim keske biraz daha gelismis olsaydi , ama yine de coooook mutluyum gunluk ^___~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Saeros said: sevgili günlük az önce haytanın biri bi topic açıp yardırmış game of thrones spoilerlarını ben de şikayet okuyacam diye kütür kütür yedim hepsini moralim bozuldu modluğa da atom bilimine de lanet olsun Ahahaha lan çok üzüldüm senin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 wastyrx said: Arada bir telefonla aranıp nedir lan bu netin hali diye extradan fırça bilenem yiyor senko =D Bu arada gidiyorsun diye parti verecektik ki gene ertelenmiş gidişin ahah abi yılan hikayesine döndü ya kesin olmamakla birlikte muhtemelen ertelendi gidişim. 2 ay daha 1 ay daha derken 6 aydır ankaradayım sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 copry said: 2 yillık çalışmadan sonra her ay 1 cumartesi izin kopardim , pazarlik kabiliyetim keske biraz daha gelismis olsaydi , ama yine de coooook mutluyum gunluk ^___~ nan öyle mi konuştuk vuracaktın elini patronun masasına, gardaşş bundan sonra cmts'leri çalışmıyorum diyecektin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Yaaa çıkardım vurdum masaya da yemedi mafeles sdfdsf Bu da yeter şimdilik , zaten yaz geliyor 15 gün iznim var sonra şeker bayramı falan. Ondan sonra da ver elini İstanbul ^^ Biraz daha katlanıcam malumunuz. Ama yanımda Hako veya sen olsaydınız en azından ayda 2 cumartesi koparabilirdik bence. Çok yufka yürekliyim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 hakoyla combo yapıp gelsek hafta 3 gün çalışıp %50 zam alırdın bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Beraber mi geleceksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Üstüne her gün bi solucan bile alırdın bence afhasgjd Ders çalışıyorum ben gelmem bi yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 tıtıtıtıtıtı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 copry said: 2 yillık çalışmadan sonra her ay 1 cumartesi izin kopardim , pazarlik kabiliyetim keske biraz daha gelismis olsaydi , ama yine de coooook mutluyum gunluk ^___~ senin kendi yerin yok mu? nasil discilik bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 alternatif dişçilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Bipolarim kendimden zor izin kopardim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 hea boks yaparak disleri cekiyor. bildigin organik bio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 gerçek dişçilik bu değil!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 keskiyi dayıyor dişe sonra çekiçle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Kotasi dolan sirkette calisan yazilim muhendisi seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar