wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Olur olur gidelim ^_^ Porsiyonları küçültüver bir de spor yap, çocukları sırtına oturt şınav çek falan
Seele Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 muz yiyiyorum ama hic tadi tuzu yok. maymun olsam yemem yemin ederim.
patatespresi Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 günlük, paticiğe girmeyerek 3 kilo verdim. heaheaha pati diyeti.
copry Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Mr_Hand said: lol. Benim yine suşim geldi olm gelince burda yiyelim bu kez :P Süfer idea ^^
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 İstanbulu sallayalım bi yea sdfags köylüler gibin denize de bakarız =D MİSTIR HENDZ KUTUN DOLMUŞ BOŞALT HEMEN
copry Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Hiç de sevmem şu tabiri, köylü milletin efendisidir bi kere. Keşke herkes köylüler gibi saf ve temiz bakabilse. DAS!
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 içten içe kıskanıyorum ben mesela. hiç arkadaşım yok :(
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 wastyrx said: MİSTIR HENDZ KUTUN DOLMUŞ BOŞALT HEMEN bomboş, tertemiz bi sayfa açtım senin için. sadfgsdf
xaty Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 selam günlük! bayadır yazmıyodum, özledin mi beni (:D
xaty Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 copry said: Hiç de sevmem şu tabiri, köylü milletin efendisidir bi kere. Keşke herkes köylüler gibi saf ve temiz bakabilse. DAS! ankaralılar köylüyse, milletin efendisidir bu durumda. kavga etmenize gerek yok
barbu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 copry said: Paylaşacak çok şey var çünkü ... bırak allasen wastyrx said: Kıskandın mı bizi? O_o bırak allasen
copry Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 xaty said: selam günlük! bayadır yazmıyodum, özledin mi beni (:D Çok özlemiş , öyle söyledi ^^
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Theridone said: içten içe kıskanıyorum ben mesela. hiç arkadaşım yok :( Kop gel abi biz yeni patilere açığız çoğu zaman =P barbu said: mırmır copry said: Paylaşacak çok şey var çünkü ... bırak allasen wastyrx said: Kıskandın mı bizi? O_o bırak allasen Hadi hadi kıskanma gel seninle de gezip tozalım ^_^
Norak Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 3 tabak makarna yedim günlük, artık asıl yemeğe geçebilirim.
xaty Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 acaba bugün ne yesem yemeksepetinde kendimi şanslı hissediyorum butonu olsa keşke
barbu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 harbi tutar öyle bişi. ben basardım en azından.
Öne çıkan mesajlar