wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Olur olur gidelim ^_^ Porsiyonları küçültüver bir de spor yap, çocukları sırtına oturt şınav çek falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 muz yiyiyorum ama hic tadi tuzu yok. maymun olsam yemem yemin ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 günlük, paticiğe girmeyerek 3 kilo verdim. heaheaha pati diyeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Mr_Hand said: lol. Benim yine suşim geldi olm gelince burda yiyelim bu kez :P Süfer idea ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 İstanbulu sallayalım bi yea sdfags köylüler gibin denize de bakarız =D MİSTIR HENDZ KUTUN DOLMUŞ BOŞALT HEMEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Hiç de sevmem şu tabiri, köylü milletin efendisidir bi kere. Keşke herkes köylüler gibi saf ve temiz bakabilse. DAS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 şu konuda paso siz varsınız ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaşacak çok şey var çünkü ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Kıskandın mı bizi? O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 içten içe kıskanıyorum ben mesela. hiç arkadaşım yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 wastyrx said: MİSTIR HENDZ KUTUN DOLMUŞ BOŞALT HEMEN bomboş, tertemiz bi sayfa açtım senin için. sadfgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 selam günlük! bayadır yazmıyodum, özledin mi beni (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 copry said: Hiç de sevmem şu tabiri, köylü milletin efendisidir bi kere. Keşke herkes köylüler gibi saf ve temiz bakabilse. DAS! ankaralılar köylüyse, milletin efendisidir bu durumda. kavga etmenize gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 copry said: Paylaşacak çok şey var çünkü ... bırak allasen wastyrx said: Kıskandın mı bizi? O_o bırak allasen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 xaty said: selam günlük! bayadır yazmıyodum, özledin mi beni (:D Çok özlemiş , öyle söyledi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Theridone said: içten içe kıskanıyorum ben mesela. hiç arkadaşım yok :( Kop gel abi biz yeni patilere açığız çoğu zaman =P barbu said: mırmır copry said: Paylaşacak çok şey var çünkü ... bırak allasen wastyrx said: Kıskandın mı bizi? O_o bırak allasen Hadi hadi kıskanma gel seninle de gezip tozalım ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 valla olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 ağlama lan :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 kim eksikti diyorum ben de sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 3 tabak makarna yedim günlük, artık asıl yemeğe geçebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 ohannes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 acaba bugün ne yesem yemeksepetinde kendimi şanslı hissediyorum butonu olsa keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 harbi tutar öyle bişi. ben basardım en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 bu saatte veterinerden geliyoz püff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar