senko Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 yarın cumartesiymiş sonra pazar sonra pazartesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Çinliler tarafından devreleri yakılan S.Ç en son forumda çıldırırken görüldü. Tauriden stargate ile ayrılıp o'neil ile çok da uzak olmayan bir gezegende sake sofrası kurduğu tahmin ediliyor. copry out. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Goa'uld girdi içime kıpır kıpır oynaşıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Yarın senkonun aazına vuracam günlük -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Ya başlıcam kar yağıyor anasını satayım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 neden en olmayacak durumda ciddi seçimler yapmam gerekiyo günlük. bi kere de olmasın şu be. lan keşke aramasaydın be patron, benim aklıma da girmeseydi şu izmit ne vardı. off offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 ahah ben haftalardır yazılımcı olmak mı yoksa networkcu olmak mı sorusunun içinde cebelleşiyorum. welcome to my life. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 ates oldu 40 oluyom lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 sen bi doktora fln gitsene ya popona iğne yapsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 deldirdim zaten ne güzel tatil yapacam diyordum istifa edip adamların ahı tuttu 4gündür yataktan kalkamıyorum. Hayır işin fenası pazartesi yeni işe nasıl baslıyacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 domino's pizza here i come! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 doktordan geldim. adama spor yapıyorum dedim diye efor testine soktu it gibi terletti beni neyse sağlam mış kalp falan aynen devam dedi 194 kalp atışı imiş maksimum kalbimin potensiyeli yaparsan ölebilirsin dedi 170-180 arası gidiyordum ben iyi oldu öğrendiğim kaş alıcaz diye göz çıkarmayalım :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 senko said: ahah ben haftalardır yazılımcı olmak mı yoksa networkcu olmak mı sorusunun içinde cebelleşiyorum. welcome to my life. olm benim oyle net bi ayrımım olsa ya yazılımcı ya da şucu ol deseler seçerim de, öyle de değil. ne bok yediğim belli değil gibi bi durum sanki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Kahvaltıda 3 kişilik yemek yedim. El yapımı içli köfte <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 günlük, ev temizlemekten sıkıldım artık. dyson'ımı da eskisi kadar sevmiyorum galiba. gömlekleri yıkamam lazım. öfş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 wastyrx said: Kahvaltıda 3 kişilik yemek yedim. El yapımı içli köfte <3 lan bende de buzlukta duruyo annem göndermişti. bu hafta pişirim bi kaç tane de yiyeyim. canım çekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 ginaly said: günlük, ev temizlemekten sıkıldım artık. dyson'ımı da eskisi kadar sevmiyorum galiba. gömlekleri yıkamam lazım. öfş. dyson candır ya süpürge yapmayı sevdiriyor alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 düz duvara tutunuyo lan alet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Nothing sucks like an Electrolux. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 ev aletine neden sevgi duyuyosun abi sen bu kadar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Roomba'mız olsada kediyi üstüne bindirip gezdirsek :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 hayatimin en mutlu günlerinden birini yasiyorum. ama yinede cok sakin coolum ahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Seele said: hayatimin en mutlu günlerinden birini yasiyorum. ama yinede cok sakin coolum ahahaha. ooo bi milli daha. geç şöle şu tarafa bakiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 ahaha adam crit atti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Guunluk yine raki sofrasindayiz. Hadi bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar