Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Bende bugün daha az göte gelmiş hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Mortis said: istanbula geldim hemen bi ana yemeği yedim nasıl özlemişim Hoşgeldinnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Her dolmuştan inen yolcuya ' gülegüleeeeeeee ' diyip günümü şenlendiren dolmuşçu amcaya saygılar sevgiler ^______^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 çok sıkıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 kahvalti cilek. mis gibi koktu valla. http://www.heiersbrot.de/images/kosakenroggenbroetchen002.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 uykum vardı üstüne sarımsaklı yogurt da gelince iyice çekilmez oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 ahahah ciglik atmak istiyorum. yeni araba almisim borca girdim nasil ödicem felan derken. patronum Geldi. Söyle pis pis siritti: Seele Bey maasiniza zam yaptim haberiniz olsun dedi ve gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 günlük 3-5 tatlı bişiler mi alsam,i şöyle 5 kilo dondurma yanına 12 tane cheesecake falan mmmhhgggH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 lan günlük, biri sevgilim, diğeri eski sevgilim, ikisine de buluşma sözü verdikten sonra onları ekip fox tvde su gibiyi izliyor olmam ruh hastalığına mı işaret? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Su saatlerde kafani yorcak bir sey istemedigine de isaret olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 tekini sen aradıysan ve gitmiyorsan cevabım evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Norak said: günlük 3-5 tatlı bişiler mi alsam,i şöyle 5 kilo dondurma yanına 12 tane cheesecake falan mmmhhgggH! Hahh cheesecake ^^ Sabahtan beri canım birşey istiyor ama ne diye düşünüyordum buldum. Çok yaşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 ginaly said: lan günlük, biri sevgilim, diğeri eski sevgilim, ikisine de buluşma sözü verdikten sonra onları ekip fox tvde su gibiyi izliyor olmam ruh hastalığına mı işaret? Senin yeni heyecanlara ihtiyacın var.Ara beni ;). Kusura bakma kardeş bu yazdığına en çok bu yakışırdı artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 eski sevgilimi seçtim, çıkıyorum evden, yengeniz sorarsa mesaiye kaldım falan sdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 ayıp ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 hayvansaaan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 bugün çok acayip haberler var günlük internette, çikolata yemek zayıflatıyormuş, patlamış mısır da meyveden daha sağlıklıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 onlar ister alınsın isterlerse satılsın ne efsane ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 abi ben felaket mutsuzum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 bugünlerde bende de bir saçmalık var ya hadi hayırlısı bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 3. senenin sonunda odamı salona taşımayı başardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 KUTLAYALIM BUNU !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 tipe bak, içmeye bahane arıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 senko said: KUTLAYALIM BUNU !!! gelsene sen buralara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 hatta çizgi film festivalinde gel gaara yapacam senden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar