küheylan Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 ya aslında ne gerek var ta Antalya'ya gitmeye, ben ona burda da ısmarlardım bira. @copry gidip istesem mi acaba aşsjbfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Evlenip napıcan yaaa hayatını yaşa ,)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 annemin gazıyla hayvan gibi burgerdan sipariş verdim pişmanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 nası bi anne lan o? O.o Günnük. bi daha spor sonrası içmeye gidersem bira içmicem. içmek de içmek olsa gam yemicem 2 50likle başım ağrıyo halen yea. büyük deviren ve devrilmeyen bi adam olarak bu yapılır mı bana lan?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Günlük dün akşam ne yediysem fena zehirlenmişim bütün gece sabaha kadar kustum işe gitmedim . Katkılarından dolayı coprye teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Ahahhahahahahaha millet de ben zehirledim sanıcak wolas .)) Ama o taktik çok başarılı gerçekten yaa ben daha yeni kullandım uzun bir süre kullanamıycam :/ Bugün spartacusu bana izlettirmeyen hasta potansiyeline saygılar(!) Çok yoruldum çok ve hala yorulmaktayım . Hasta olsam bu saatte hiçbir doktora kanal tedavisine gitmem ben mesela hem doktora acırım, hem de yorgun ve sinirli bir doktorun gazabından korkarım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Eğer onuda alırsan benden, yıkarım o cenneti başına. Yakarım oraları haberin olsun. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 oh ev boşaldı best birthday EVAR hocaya proje hakkında mail atma işini de sabah hallettim ulan ne güzel yaptım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Bu ne yea herkes kopmuş XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Teyzemlerin papağanı holde kafeste napıyon? diyor ben de ' dizi izliyorum' diye cevap veriyorum. sonra yine ' napıyon ' diyor. ' dizi izliyorum enişte' diyorum. 3. de artık dayanamadım çıktım odadan papağanla göz göze geldim. 'NAPIYON' dedi yine dalga geçer gibi. AHAHAUHAUH :D Yalnız enişteöin sesini birebir kopya etmiş konuştuğunu biliyordum ama ilk kez duydum lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 bu bahara girişte hep mi acaip bi şekilde duygusallaşır insan. yemin ederim bütün gün kalbim pıt pıt garip bir heyecan.hüzün.sabahtan beri dışardaydım.arkadaşımı eve bıraktıktan sonra ağlıcaktım lan ara ara böyle kalp çarpıntısı geliyor falan leyla gibi geziyorum kaç gündür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Wolas said: Günlük dün akşam ne yediysem fena zehirlenmişim bütün gece sabaha kadar kustum işe gitmedim . Katkılarından dolayı coprye teşekkürler :) geçmiş olsun hocam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 ha günlük eğitim bitti bide sonunda yarım saat önce. saat sabah 8de başladık 21.30da bitirdik. İş hayatımın ilk eğitimini vermiş bulundum böylece, 2aylıkçık telekominikasyon deneyimimle. Çıkarken herkesler kutladı, içlerinde keşke daha uzun olsaydı diyenler bile oldu O_o götüm fena kalkık şu anda, mümkünse biri gelsin indirisn ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Ooooo senko örtmen yaptın mı pop quiz falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 yok ya acıdım adamlara bir de koca koca insanlar... memnuniyet anketi verdim, sonra onlara da bakmayı unutup direk koydum masama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 copry said: Teyzemlerin papağanı holde kafeste napıyon? diyor ben de ' dizi izliyorum' diye cevap veriyorum. sonra yine ' napıyon ' diyor. ' dizi izliyorum enişte' diyorum. 3. de artık dayanamadım çıktım odadan papağanla göz göze geldim. 'NAPIYON' dedi yine dalga geçer gibi. AHAHAUHAUH :D Yalnız enişteöin sesini birebir kopya etmiş konuştuğunu biliyordum ama ilk kez duydum lol. sdf troll papağan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 ehueh trt avaz'da tatarca program vardı lan negzel! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 bir doğumgünüme daha yalnız ve bok gibi giriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 GÜNDE 2 LİTRE KOLA İÇİYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Ahmet Şerif İZGÖREN semineri vardı bu akşam, ona gittik, baya eğlendik. Stand-up havasında geçti,öyle böyle değil. Sooora, biriyle tanıştım ama bana zaten işi düştü, pazartesi veya salı hem problemini halleder, hemde önce o bi kahve sonra ben bi kahve falan derken bişeyler yaparız işte sdfsf.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 pazar pazar sabahın köründe hortladım ne işim var len burda günlük yatıp uyusam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 günlük şükür serverlar otomatik almış saatleri ileriye bitarafım uçukladıydı dün bişi olacak diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 şimdi de spora mı gidiyim yoksa routerlarla mı oynayayım ikimelindeyim ama mühendis olduğumdan ikincisi daha ağır basıyor. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Gönül, öyle yol geçen hanı değil, dergâhtır. Paldır küldür girilip çıkılmaz, günahtır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 copry said: Teyzemlerin papağanı holde kafeste napıyon? diyor ben de ' dizi izliyorum' diye cevap veriyorum. sonra yine ' napıyon ' diyor. ' dizi izliyorum enişte' diyorum. 3. de artık dayanamadım çıktım odadan papağanla göz göze geldim. 'NAPIYON' dedi yine dalga geçer gibi. AHAHAUHAUH :D Yalnız enişteöin sesini birebir kopya etmiş konuştuğunu biliyordum ama ilk kez duydum lol. Paint terk çalışmamla yaklaşık şöyle birşey sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar