Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

Ahahhahahahahaha millet de ben zehirledim sanıcak wolas .))

Ama o taktik çok başarılı gerçekten yaa ben daha yeni kullandım uzun bir süre kullanamıycam :/

Bugün spartacusu bana izlettirmeyen hasta potansiyeline saygılar(!)

Çok yoruldum çok ve hala yorulmaktayım . Hasta olsam bu saatte hiçbir doktora kanal tedavisine gitmem ben mesela hem doktora acırım, hem de yorgun ve sinirli bir doktorun gazabından korkarım yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Teyzemlerin papağanı holde kafeste napıyon? diyor ben de ' dizi izliyorum' diye cevap veriyorum.
sonra yine ' napıyon ' diyor. ' dizi izliyorum enişte' diyorum. 3. de artık dayanamadım çıktım odadan papağanla göz göze geldim. 'NAPIYON' dedi yine dalga geçer gibi. AHAHAUHAUH :D

Yalnız enişteöin sesini birebir kopya etmiş konuştuğunu biliyordum ama ilk kez duydum lol.
Sosyal ağlarda paylaş

bu bahara girişte hep mi acaip bi şekilde duygusallaşır insan.

yemin ederim bütün gün kalbim pıt pıt garip bir heyecan.hüzün.sabahtan beri dışardaydım.arkadaşımı eve bıraktıktan sonra ağlıcaktım lan

ara ara böyle kalp çarpıntısı geliyor falan

leyla gibi geziyorum kaç gündür
Sosyal ağlarda paylaş

ha günlük
eğitim bitti bide sonunda yarım saat önce.
saat sabah 8de başladık 21.30da bitirdik.

İş hayatımın ilk eğitimini vermiş bulundum böylece, 2aylıkçık telekominikasyon deneyimimle. Çıkarken herkesler kutladı, içlerinde keşke daha uzun olsaydı diyenler bile oldu O_o

götüm fena kalkık şu anda, mümkünse biri gelsin indirisn ^^
Sosyal ağlarda paylaş

copry said:

Teyzemlerin papağanı holde kafeste napıyon? diyor ben de ' dizi izliyorum' diye cevap veriyorum.
sonra yine ' napıyon ' diyor. ' dizi izliyorum enişte' diyorum. 3. de artık dayanamadım çıktım odadan papağanla göz göze geldim. 'NAPIYON' dedi yine dalga geçer gibi. AHAHAUHAUH :D

Yalnız enişteöin sesini birebir kopya etmiş konuştuğunu biliyordum ama ilk kez duydum lol.

sdf troll papağan
Sosyal ağlarda paylaş

Ahmet Şerif İZGÖREN semineri vardı bu akşam, ona gittik, baya eğlendik. Stand-up havasında geçti,öyle böyle değil. Sooora, biriyle tanıştım ama bana zaten işi düştü, pazartesi veya salı hem problemini halleder, hemde önce o bi kahve sonra ben bi kahve falan derken bişeyler yaparız işte sdfsf..
Sosyal ağlarda paylaş

copry said:

Paint terk çalışmamla yaklaşık şöyle birşey sdf

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...