aquila Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 aksam simidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 ıpçıs ıpçıs durulu durulu vayzatgoçi niştasniy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 olm o kadar dubstep dinleme dedik sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Norak said: kim kardashi unlamışlar günlük, http://ll-media.tmz.com/2012/03/22/0322-kim-kardashian-powder-red-carpet-exs-splash-1.jpg Güzel umut sarıkaya karikatürü çıkar bundan bence hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Bu aralar çok mutsuzum ya.Çok fena göte geldim 5 ay.2 si gitti 3 ü kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 bugün pembe saçlı, marjinal görünümlü bir kafe çalışanın numarasını aldım. zaten kız acaip kesiyordu falan önceleri de. mesajlaşıyorduk az önce, ben alkollü ortamlara gitmem dedi. Nası ayar oldum. Pekmez mi içicez lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Ayak yapıyor işte ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 belki eski alkoliktir evine çağır ona küçük nesquikli sütler yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 tütsü yak bide sokaktan kedi bul ismide duman zeytin falan olsun bide aktardan biki çayı al marjinalim ayağına beybiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 pff arayıs ıcındekı kezbandır,pembe saclı da olsa ıcındekı beyaz atlı prens bekleyen kezbanı saklıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Iphone 4s <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 üşüdüm üşüyorum dondum bu ne soğuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 "nutella yerim" said: pff arayıs ıcındekı kezbandır,pembe saclı da olsa ıcındekı beyaz atlı prens bekleyen kezbanı saklıyor. abi tam bir makinacısın tebrik ediyorum. En son mesajına cevap vermedim zaten, uğraşmaya değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 bugünü,dönüp baktığımda işte o günden sonra böyle oldum diyebilceğim günlerden biri ilan ediyorum aynı hatayı yapmam yapmam dedim göz göre göre yaptım.teşekkürler hepsiburada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 küheylan said: bugün pembe saçlı, marjinal görünümlü bir kafe çalışanın numarasını aldım. zaten kız acaip kesiyordu falan önceleri de. mesajlaşıyorduk az önce, ben alkollü ortamlara gitmem dedi. Nası ayar oldum. Pekmez mi içicez lan? Maklube yemeye gidin olm ne alkolü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 GÜNLÜK HAVA MÜKEMBIL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 BU HAVADA BENİ ÇALIŞMAYA MECBUR EDEN HAYAT ŞARTLARINA LANET OLSUN :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 cok ciddi kararlar almam gerekecek gibi gunluk. hayatını etkileyecek kararlar cok sıkıntı yaratıyor.iki ucu boklu degnek uzerinde bi o tarafa bi bu tarafa gidip duruyorum.napıcam ben ya :/ ulan bi piyango miyango cıksa da kurtulsak be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 bu gönül işleri ne sıkıntıymış arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 copry said: küheylan said: bugün pembe saçlı, marjinal görünümlü bir kafe çalışanın numarasını aldım. zaten kız acaip kesiyordu falan önceleri de. mesajlaşıyorduk az önce, ben alkollü ortamlara gitmem dedi. Nası ayar oldum. Pekmez mi içicez lan? Maklube yemeye gidin olm ne alkolü. işin garibi ne biliyor msun, bu hatun zamanında bizim yanımızda ki bir kız arkadaşa geçen konseriniz varmış da kendimi davet ettirmek istemedim falan demiş -konser başka ilçede idi toplu gidildi- sonra bu arkadaş da kızı Antalya'ya çağırdı kız da kesin gelirim falan dedi. Antalya'da napıcağımızı zannediyor acaba bu. Sivaslı, Yozgatlı falan da değil kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 seks mi yapıcaksınız antalyada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Kız sana abayı yakmış evlenmek istiyor bence.' Alkol de almıyorum bakma saçım pembe falan ama iyi aile kızıyım' triplerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 fede said: seks mi yapıcaksınız antalyada bi barda alkol aldıktan sonra fena mı olurdu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 ne güzel olurdu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar