senko Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 copry said: senko said: ben de sağlam koştum ya perşembe diyete başladım dediydim, dün mangal yaptım evin terasında oldu mu bu şimdi :/ çogk sevdiler bir de haftaya yine yapalım dediler. Sen kız tribi görmemişsin de görüyorsun şu an . Tıp küsüştüm. nan! küsersen küserim bak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Haklı sebeplerim var. Yok mu ? Var. Senin de varsa sen de küs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Darqainu said: Kostum diye heyecanlanabilsem ne guzel hayatim olurmus lan asdfsadf Bilgi işlem departmanıyım ben de şirkette tek başıma. :P Geçen haftayı ve yarını ne sen sor bana, ne de ben söliim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Ov, abi cok agir geldiniz hakli sebeplerle. tamam ben de heyecanlandim simdi yuruyuse cikicam hatta ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Adamı kebab yemeye götürüyoruz salata yiyor helecan yapsa ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 şanssızlık abi, toktum orda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Bırak ya, tok olsa yenilir o et peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 insan olmak lazım tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 hafta sonuna gelirken kendime cuma akşamı bide cumartesi full çalışırım işi halleder pazar yatarım dediydim. ne cuma çalıştım ne cumartesi, onu geçtim pazar da çalışmadım. lan öğrencilik piskolojisinden bu kadar mı çıkamaz bir insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Kovacağız seni o olacak selçuk.. @mr ben yedim insan değil miyim şimdi =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 bu saatten sonra kovulmam abi kafam rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Valla zürübündü beyin kartı var bende direk şutlatırım seni hagfdhj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 ahaha isim verme lan :d arda bey vakası yaşamak istemiyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Sıkıntı yok ya hallederim ben öyle bir şey olsa bile ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 hello günlük bebeğims. bugün the woman in black'e gitti, beğendim. bayadır sinemaya gitmiyodum en son paranormal activity 3'e gitmiştim sanırsam. daha çok gitmeye karar verdim. öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 ha bir de cumartesi günü Joe Bonamassa konserine gidicem heycanlıyım <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 yarın still image dersime gidiyorum dönem başından beri hiç gitmedim çok merak ediyorum sınıfı prim peşinde 24 yıl sabah gelen edit: AY GİTMESEM MİEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 İnternet bi gidip bi geliyor sürekli günlük, kulağını çınlatıyorum bazılarının ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Kendine iyi bak günlük, ben dünyanın öbür tarafına kaçıyorum. Dönerim 2 haftaya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 ups, tnt yi alıyormuş günlük o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 xaty said: Kendine iyi bak günlük, ben dünyanın öbür tarafına kaçıyorum. Dönerim 2 haftaya.. Özletme kendini diycem ama zor . İyi yolculuklar, almadan gelme ^____^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 yogurt var mor bögürtlenli onu yiycem. üstüne sallama cay. yillar oldu demleme türk cayi icmeyeli. özledim valla memleketi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Saeros said: yarın still image dersime gidiyorum dönem başından beri hiç gitmedim çok merak ediyorum sınıfı prim peşinde 24 yıl sabah gelen edit: AY GİTMESEM MİEEE adam alan yetkilisi tabi saatler sonra editleyebiliyo. yetkini kötüye kullanma lan!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Ben de iphonelu oldum günlük. Suçluluk hissediyordum ama geçti çabucak . Çok güzel ki bu ehehe ^__^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 canım sıkkın günlük aksama içelim mi fsmde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar