Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 böyle iğrenç bi hafta olamaz günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Ukulelem geldi ama akort cihazımda c diye bişi yok ahbshgagj youtube yolları taştan ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 troll resmi ararken karşıma bu resim çıktı ve şuan inanılmaz derece bira istiyorum öle böle değil gidip benzicide içip geri geliceö o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Arkadaşım eşek çalabiliyorum hala heuaheua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 mail gelmeyen gün ne sıkıcı sıkıntıdan staj yapmak istiyorum maillerine bile cevap yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 su anda aldatıldıgımı öğrendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 ve aklına bunu paticige yazmalıyım mı geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 adam adnan ziyagil çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Mr_Hand said: böyle iğrenç bi hafta olamaz günlük. hey, daha kötü giden aylarım oldu! o değil de ne oldu lan? kavgaya adam lazımsa ilk uçakla uçarak gelir, havada atlar ve güzel bir earth shake ile olaya tepeden inebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 hiç ya. Uzun süredir üstünde uğraştığım bi iş saçma sapan bi sepeble sekteye uğruyo. üstüne abuk subuk alakasız haberler de alıyorum. neyse işte en azından haklı olduğumu düşünüyorum, pazartesi günü patronla bu işi çözecem. sçacam ağzına olmaz böyle saçmalık. herif inada bindirdi olmamış diyip duruyo yaptığım açıklamayı dinlemeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 =| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 of ne kadar pislik varsa yiyorum, yeter artık sağlıklı beslenicem lan. insan akşam yemeğinde patlamış mısır yer mi sağlıklı olmasa da en azından mantıklı besleneyim artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Öğlen yemeğini bira ve patates cipsi yapmışlığım var dert etme :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 seçimler seçimler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 rejime başladım günlük insan 1 ayda kaç kilo verebilirin deneyini yapıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Saeros said: insan akşam yemeğinde patlamış mısır yer mi cok coolsun kizlar sana teklif ediyodur kesin hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Pazartesi babayı hastaneye yatırabilirim günbük. Hayırlısı =| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Ardeth said: cok coolsun kizlar sana teklif ediyodur kesin hehe teklif eden kızlardan odama halı yaptım panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 teklif eden kizlar ayiydi galiba keh keh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 arkadaslarla gitar calmak mi yoksa ders calismak mi kararsizim günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 günlük bügun 4yıllık ilişkiyi bitirdim hem içim rahatladı hemde ölüyor gibiyim. böyle garip garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 sevgili 2012 ulan aralıktan beri senden nefret ediyorum piç. biliyorum henüz 3ay oldu ama defol git artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 dasaaa +1 günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 +1 de benden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Benzerini 2011 icin demistim, kolay gelsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar