SenariouS Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 aquila'nın yan komşusu naciye teyze, çıtlattığı çekirdek kabuklarını tükürdükten sonra derki: "çok hoyrat sevişiyor bu çocuk bilemezsiniz..."
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Ya kadın tutayım sana sen bırak diyorum anneme daha o kadar yaşlanmadım diyor. BEN YAŞLANDIM ANNE! diyorum hadi hadi fazla konuşma şunları da tak diyor kadın ahahaha. Takmak hadi neyse spor yapmış oluyorum ama o temizlik malzemesi kokusu dokunuyor bana sayılır. Kötü oluyorum arada bir kaşınıyorum falan.. Yıkanmayan perde istiyorum :/
Wolas Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 sevgili günlük hala çok sıkılıyorum sıkıntıdan 41 post kasmışım sabah 8 den beri yarın daha fazla sıkılıp daha fazla atmayı dusunuyorum :D neyse 10 dk sonra servis gelecek eve gidicem bugunude bolelıkle atlattık
Wolas Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 wastyrx said: Ya kadın tutayım sana sen bırak diyorum anneme daha o kadar yaşlanmadım diyor. BEN YAŞLANDIM ANNE! diyorum hadi hadi fazla konuşma şunları da tak diyor kadın ahahaha. Takmak hadi neyse spor yapmış oluyorum ama o temizlik malzemesi kokusu dokunuyor bana sayılır. Kötü oluyorum arada bir kaşınıyorum falan.. Yıkanmayan perde istiyorum :/ sanki her hafta perde yıkanıyor taksan nolacak en fazla ayda bir yıkıyordur
küheylan Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Türk Kahvesi içilmeden geçiyor günler.
kozalak Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 facebok timeline denen gereksiz şeyde bütün eski postları herkesten gizlemeyi başardım lan sonunda. hell yeah! şimdi stalker lar düşünsün.
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Wolas said: wastyrx said: Ya kadın tutayım sana sen bırak diyorum anneme daha o kadar yaşlanmadım diyor. BEN YAŞLANDIM ANNE! diyorum hadi hadi fazla konuşma şunları da tak diyor kadın ahahaha. Takmak hadi neyse spor yapmış oluyorum ama o temizlik malzemesi kokusu dokunuyor bana sayılır. Kötü oluyorum arada bir kaşınıyorum falan.. Yıkanmayan perde istiyorum :/ sanki her hafta perde yıkanıyor taksan nolacak en fazla ayda bir yıkıyordur Ayda bir yıkasa evi terk ederim sanırım sonra benim dediğime gelmek zorunda kalırlar ^_^ Sen uğraşmıyorsun herhalde böyle konuştuğuna göre
kozalak Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 copry said: Gizlim saklım yok benim. Peh. sorun gizli saklıda değil. zamanında ergen ergen şeyler yazmışız etmişizdir. görünmesinler. sıfırladım valla pek güzel oldu :D
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 @wastyrx seni çok iyi anlıyorum
Theridone Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 oha benim de ogrenmem lazim. hic feysbuk bilmiyorum. cv me bilgisayar bilgisi bolumune facebook (orta) yazicam bu gidisle.
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Ben çok önemli olmayan her şeyi siliyorum duvardan valla ^_^
Lyv Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 bugunluk de odevler bitti sunu da loop edip sizma imkanim olsa
Mortis Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 öf nefret ettim ingilterenin musluk suyundan çok sert gidip şişe su almam lazım o da çok pahalı
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 http://www.womansday.com/food-recipes/8-bottled-water-brandsunscrewed-72193 bir post okudum nereye vardim gene
copry Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Matematik çalışmayali 8 yıl olmuş günlük , çocuklar gibi şenim^___^
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Lan aylar sonra 2.30 da yatabildim bu saatte kalktım.Fuuuuuuuuuu.
Wolas Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 @ wastyrx eskiden takardım denk gelirse gene takarım
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 gene kalkamadım, işe gec gitmekten bıktım artık
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Amerikalardan arkadaşım geldi yanına gidicem birazdan günbük. Sonra bir sürü koştur koştur işim var. Başım döneyor biraz öyle. Bana kurabiye, Hakoya sabır. Amin. =O
Seele Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 sinava saatler kala arkadasin telefonu ile irkildim. kopya kagidi hazirlamis. toplamda 7 kisi kopya cekicez. Ögle yemega icin iki dilim ekmegim var. neyse gogo.
copry Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 wastyrx said: Amerikalardan arkadaşım geldi yanına gidicem birazdan günbük. Sonra bir sürü koştur koştur işim var. Başım döneyor biraz öyle. Bana [b]kurabiye[/b], Hakoya sabır. Amin. =O Yapıcam dedim ya ayol. Duygu sömürüsüne gerek kalmadı .))
Öne çıkan mesajlar