SenariouS Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 aquila'nın yan komşusu naciye teyze, çıtlattığı çekirdek kabuklarını tükürdükten sonra derki: "çok hoyrat sevişiyor bu çocuk bilemezsiniz..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Hunharca paticiğe yazıyore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Ya kadın tutayım sana sen bırak diyorum anneme daha o kadar yaşlanmadım diyor. BEN YAŞLANDIM ANNE! diyorum hadi hadi fazla konuşma şunları da tak diyor kadın ahahaha. Takmak hadi neyse spor yapmış oluyorum ama o temizlik malzemesi kokusu dokunuyor bana sayılır. Kötü oluyorum arada bir kaşınıyorum falan.. Yıkanmayan perde istiyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 sevgili günlük hala çok sıkılıyorum sıkıntıdan 41 post kasmışım sabah 8 den beri yarın daha fazla sıkılıp daha fazla atmayı dusunuyorum :D neyse 10 dk sonra servis gelecek eve gidicem bugunude bolelıkle atlattık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 wastyrx said: Ya kadın tutayım sana sen bırak diyorum anneme daha o kadar yaşlanmadım diyor. BEN YAŞLANDIM ANNE! diyorum hadi hadi fazla konuşma şunları da tak diyor kadın ahahaha. Takmak hadi neyse spor yapmış oluyorum ama o temizlik malzemesi kokusu dokunuyor bana sayılır. Kötü oluyorum arada bir kaşınıyorum falan.. Yıkanmayan perde istiyorum :/ sanki her hafta perde yıkanıyor taksan nolacak en fazla ayda bir yıkıyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Türk Kahvesi içilmeden geçiyor günler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 facebok timeline denen gereksiz şeyde bütün eski postları herkesten gizlemeyi başardım lan sonunda. hell yeah! şimdi stalker lar düşünsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Gizlim saklım yok benim. Peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Wolas said: wastyrx said: Ya kadın tutayım sana sen bırak diyorum anneme daha o kadar yaşlanmadım diyor. BEN YAŞLANDIM ANNE! diyorum hadi hadi fazla konuşma şunları da tak diyor kadın ahahaha. Takmak hadi neyse spor yapmış oluyorum ama o temizlik malzemesi kokusu dokunuyor bana sayılır. Kötü oluyorum arada bir kaşınıyorum falan.. Yıkanmayan perde istiyorum :/ sanki her hafta perde yıkanıyor taksan nolacak en fazla ayda bir yıkıyordur Ayda bir yıkasa evi terk ederim sanırım sonra benim dediğime gelmek zorunda kalırlar ^_^ Sen uğraşmıyorsun herhalde böyle konuştuğuna göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 copry said: Gizlim saklım yok benim. Peh. sorun gizli saklıda değil. zamanında ergen ergen şeyler yazmışız etmişizdir. görünmesinler. sıfırladım valla pek güzel oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 @wastyrx seni çok iyi anlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 oha benim de ogrenmem lazim. hic feysbuk bilmiyorum. cv me bilgisayar bilgisi bolumune facebook (orta) yazicam bu gidisle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Ben çok önemli olmayan her şeyi siliyorum duvardan valla ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 bugunluk de odevler bitti sunu da loop edip sizma imkanim olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 öf nefret ettim ingilterenin musluk suyundan çok sert gidip şişe su almam lazım o da çok pahalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 http://www.womansday.com/food-recipes/8-bottled-water-brandsunscrewed-72193 bir post okudum nereye vardim gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Matematik çalışmayali 8 yıl olmuş günlük , çocuklar gibi şenim^___^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 of taksi kime papyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Lan aylar sonra 2.30 da yatabildim bu saatte kalktım.Fuuuuuuuuuu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 @ wastyrx eskiden takardım denk gelirse gene takarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 gene kalkamadım, işe gec gitmekten bıktım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Amerikalardan arkadaşım geldi yanına gidicem birazdan günbük. Sonra bir sürü koştur koştur işim var. Başım döneyor biraz öyle. Bana kurabiye, Hakoya sabır. Amin. =O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 sinava saatler kala arkadasin telefonu ile irkildim. kopya kagidi hazirlamis. toplamda 7 kisi kopya cekicez. Ögle yemega icin iki dilim ekmegim var. neyse gogo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 şükrya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 wastyrx said: Amerikalardan arkadaşım geldi yanına gidicem birazdan günbük. Sonra bir sürü koştur koştur işim var. Başım döneyor biraz öyle. Bana [b]kurabiye[/b], Hakoya sabır. Amin. =O Yapıcam dedim ya ayol. Duygu sömürüsüne gerek kalmadı .)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar