Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

Ya kadın tutayım sana sen bırak diyorum anneme daha o kadar yaşlanmadım diyor. BEN YAŞLANDIM ANNE! diyorum hadi hadi fazla konuşma şunları da tak diyor kadın ahahaha. Takmak hadi neyse spor yapmış oluyorum ama o temizlik malzemesi kokusu dokunuyor bana sayılır. Kötü oluyorum arada bir kaşınıyorum falan.. Yıkanmayan perde istiyorum :/
Sosyal ağlarda paylaş

wastyrx said:

Ya kadın tutayım sana sen bırak diyorum anneme daha o kadar yaşlanmadım diyor. BEN YAŞLANDIM ANNE! diyorum hadi hadi fazla konuşma şunları da tak diyor kadın ahahaha. Takmak hadi neyse spor yapmış oluyorum ama o temizlik malzemesi kokusu dokunuyor bana sayılır. Kötü oluyorum arada bir kaşınıyorum falan.. Yıkanmayan perde istiyorum :/

sanki her hafta perde yıkanıyor taksan nolacak en fazla ayda bir yıkıyordur
Sosyal ağlarda paylaş

Wolas said:

wastyrx said:

sanki her hafta perde yıkanıyor taksan nolacak en fazla ayda bir yıkıyordur

Ayda bir yıkasa evi terk ederim sanırım sonra benim dediğime gelmek zorunda kalırlar ^_^ Sen uğraşmıyorsun herhalde böyle konuştuğuna göre
Sosyal ağlarda paylaş

wastyrx said:

Amerikalardan arkadaşım geldi yanına gidicem birazdan günbük. Sonra bir sürü koştur koştur işim var. Başım döneyor biraz öyle. Bana [b]kurabiye[/b], Hakoya sabır. Amin. =O

Yapıcam dedim ya ayol. Duygu sömürüsüne gerek kalmadı .))
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...