patatespresi Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 aa video hiç aklıma gelmedi, ofis içinde o camdan cama koşturmaktan tabi. otoparkçılar var bizim burda, çete gibi olanlardan. bizim araçlar da orda hatta, onlardan kaynaklanan bişey. akşam gidip kayıcam azarı adam olun diye. gerçi polisler aldı götürdü çıkamazlar bu gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 ankamalldaki 8 adet çekiliş biletimden hiç birine bişi çıkmamış küstüm oynamıyorum hayallerim yıkıldı eve kapanıcam gelecek yüzyıla kadar çıkmıycam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 40 yılın başında aşka geldim yeni bi enstrüman alayım çalayım istedim hevesim kursağımda kaldı ya gidip keman falan alacam o olacak dayt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Vuvuzela ne evladım kafayı mı yedin. Konuya komşuya rezil mi edeceksin bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 ukulele anne, ukulele.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Gel benim gitarı veriyim sana. Yazlıkta akdeniz akşamları falan çalarsın komşulara nispet yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 wastyrx said: 40 yılın başında aşka geldim yeni bi enstrüman alayım çalayım istedim hevesim kursağımda kaldı ya gidip keman falan alacam o olacak dayt! bende keman alacaktim ögrenmesi baya zor e-gitar aldim takiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 sax alcam bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 de ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 benim için bileşik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Element değil en azından. çağırın fethi abiyi eline su dökücem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 hako, mızıka al. gitarla yapabileceğin herşeyi yapabilme ve mobil, kolay kullanım rahatlığına eriş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Mızıka alacaktım ciddi ciddi de aazımı yamultur şimdi o dedim. Evde zaten gitar, elektro gitar, kemençe, org falan var ben ukulele istiyorum :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 şimdi bişey dicektimde ban yerim diye demedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 bişiyi bulmuş o şeyin şeylisini istiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 25 dolar bişi lan ukulele gidip 689 liralık olandan almıyorum ama alabilirim de istersem. Bi engel yok yani senkoya yollarım faturasını olur biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 mızıka niye yamultsun ağzını. dilini yamultuyosun üflerken. 60 lira falan blues bender git al çok güzel alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 tükmüklü tükmüklü ıyy ahksgdjfgasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 yerine göre tükmük güzeldir sfddasdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 AHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Arp alın off arp çalmayı bilen sevgili istiyorum birde sushi yapsın hazır demişken :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 kanatlarıda olsun mu? ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 olsun plxx lordum plxs niye hayallerimi bozuyorsun çokmu şey istiyorum gidecek kursa ikisinide öğrenicek varsa onunda fantasizi bende öğreneyim hatta sende öğren :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 günlük selam, bayadır yazmıyodum, özledin mi beni? bugün çekimler vardı. saatlerce poz kestik. çekim olcak falan diolardı da 13-15 kişilik dizi seti ekibi gibi gelceklerini söylememişlerdi. ilginç bi gün oldu. onun dışında, haftaya amerikaya gidiyorum. 2 hafta yokum. kendinize iyi bakın. houston ve atlanta'da şunu yap diyeceğiniz bişi varsa beklerim hepsini. vaktim olmicak muhtemelen ama beklerim yine de. olur belki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 günlükçüğüm, hayvan gibi kısmetim açıldı, ama haftasonu ev akraba dolacak galiba, lanet olsun böyle işe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar