Bella Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 abi patide 25 yaşında olup, yeditepe üniversitesini bırakıp açıköğretim okuyan moda'da oturan biri var mı sdklfj bugün bi teyzeye yardım ediyodum da gözleri görmeyen oğlu ders çalışmıyomuş sabaha kadar internetteymiş skdljfsld pati falan çıkabilir haha sülaleleri de sultanlara falan dayanıyomuş sdf tatlı kadındı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 gözü görmeyen kadın nerden biliyo çocuğun sabaha kadar internette olduğunu iyi keklemiş seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 odaya girince anlıyodur bilgisayar başında olduğunu sesten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 gözleri görmeyen oğlu değil miymiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 pati olacağı nerden aklna geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 çünkü , said: Abi çoğunuz no-lifersınız, buradan başka arkadaşlarınız yok derecek kadar az. Her aktiviteyi buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. Gezme kültürünüz yok. Türkiye'yi tanıma kültürünüz yok. İnsanını tanıma kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, insan çeşitliliğine hazır değilsiniz. Geziyorum diyeniz de tatava. Türkiye'nin her yerini gezdim diyo, ara sokakta bir esnaf lokantasına uğramamıştır mesela. Duyulmuş yerlerini görmüştür. çocuk da hep bilgisayar başındaymış sdf şakasına yazdım gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 bu alıntı kimden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 bit lan artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 günü özeti bu günlük.bi sınıfta tangled bi sınıfta up bi sınıfta caroline.arşiv yenilendi yarın yeniler geliyo=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 hocam eliniz titremiş çekerken ne şanslı çocuklar yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 bi yandan filmi kaçırmamaya çalışıyodum=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 o akdar kallavi küfürlerim oldu şu forumda ama sanırsam bir "ayı" lafı yüzünden uçacaım günlük AHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 463463463475675utyjghjbnmghjt6u567467rtyfghvbbnfgyut56757564532423swer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 hahah tangledd çok güzeldiii amaaa:) cerebralis said: günü özeti bu günlük.bi sınıfta tangled bi sınıfta up bi sınıfta caroline.arşiv yenilendi yarın yeniler geliyo=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 zeper ilkokullu çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 ben de eğlendim ama ya=/ ben de ilkokulluyum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 karı gibiydim bu gün eve geldim ve galiba 3 saat falan temizlikle uğraştım deterjanla falan böyle bezi aldım sıcak su ile heryeri falan sildim lan. sonra bi güzel duş aldım tabi üstüne keyif ama hala bişi yiyemiyorum sabah kahvaltısı ve sadece akşam yediğim gofret son günlerde adam akıllı bişi yiyemiyorum !!! yarın yeni bi ev bakmaya başlıyorum. kesin kararlıyım ayrılıcam bu evden. daha güzel daha rahat geniş bi yer evet. parası daha fazla olcak tabi ama halledicez bi şekilde. 1 sene olcak nerdeyse uzun bi süreden sonrada perşembe akşamı anamla babamla kavuşucam bok gibiyim beele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 ahaha ne alaka ya...animasyonlar sadece çocuklar için değildir cnm...shrek izlemedin mi sen hiç?ya da buz devrii..harbi izlemedin mi? küheylan said: zeper ilkokullu çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 tamam arkadaşlar sakin, o postun üstüne yazınca sanki sabah orda izlemiş gibi bi izlenim yaratmıştı bende. seviyorum sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 dostluk barış ve kardeşlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 uykuya doyuyorum bugun sanirsam 8 saattir uyuyorum simdi bi daha yaticam bi 6 saat daha uyuycam oh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 domatesler sana benzeseydi domatesi daha çok severdim nasıl bir iltifat ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 aazine ettigimin sivri sinegi!!! LAAAAAAAAAAAAANNNJNMN!;!;!!;!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 sevgili günlük. ve anasınınıınınınıı pencere köşesi. hastaneden şimdi geldim. pencere köşesinde 8-10 tel saçım ve bir miktar kanım hala duruyor. pansuman ve tetanoz iğnesinden sonra bomba gibiyim. hep kanlı peçeteyle böyle kavgadan çıkmış biri gibi olmak isterdim. kısmet bugüneymiş. sargılı sargılı oturuyorum şimdi. ne zamandır iğne de yemiyordum zaten özlemişim. bi de bayılsaydım böyle başını elleyip iki peçete kan gelmesinden sonra, ne atraksyon olurdu. nasıl bir kalın kafalıymışsam bir bokum da olmadı. 2 dakika şeker eksikliği ve koltuğa kanepeye oturtturacak kadar halsizlik dışında. yine ölemedim ve hayat çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 lan günlük ben yatıyorum, 10'da kalkıcam bir de sınava gidicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar