pogodi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 yaklaşık 12 saattir lomoyla ilgili bok püsür araştırıyorum az kaldı beynim ericek paramı da filmlere banyolara harcadım hep tumblr kızı olmaya adım adım yaklaşıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 yam yam kahvalti http://www.mampfban.de/pix/2009/09/Joghurt_ehrmann_almighurt_vanilla_crunchy.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 bu saate kadar açlıktan kıvrandım resmen sdf / dört günlük gülistanlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 boyoz + yumurta resmen iliğime işledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Dün abim yoluma taş koydu diye kızıyordum ama bugün dedi beeyle beeyle tamam dedim. Mantıklı =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 günlük yemeksepetinden ödül kazanmışım gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 çok mu yemişsin :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 yoq normal, dekorparktan 25tl indirim şeysi. kanvas tablo mu alsam sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elifg Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Günlük, bazen olur ya uyanmak istemezsin, ama uyumaya devam etmek de istemezsin çünkü rüyanda bile mutsuzsundur. Kafam feci karışık. Sanırım uzaklaşmam gerekiyor her anlamda,tüm insanlardan izole bir yaşantı iyi olurdu şu ara. Herkes bir şey söylüyor. O kadar çok konuşuyorlar ki. Evreni bir süreliğine sessize almak isterdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Norak said: yoq normal, dekorparktan 25tl indirim şeysi. kanvas tablo mu alsam sdf ahahhaa al al :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Sevgili Günlük, iş olarak yoğunluğu az bir hafta beni bekliyor sanırsam. aman kıçını kaşı, dilini ısır. nazar değer, geçen haftaya benzer pertimiz çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Hiçbir şey yapmazken bile istediğim şeyleri yapamamam çogzelharikamikemmel günbük. Bu aralar her baktığım yerde onu görüyorum birde. Bir kaç tahtam daha mı kırıldı ne oldu anlamadım ki O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 daha pazartesiden cılkım çıktı lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 ehehe bütün gün boş boş durdum. gazete okudum ,dizi izledim işimi seviyorum günlük , özellikle ay sonunda sdf ^__^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 2 paket http://www.perakende.org/images/runtime/haberon/1275/fritolayspot1_1275322521.JPG aldım günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Bende hamsi aldım kendime akşam yemeği güzel olcek ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Bugün ilk defa babamı ağlamaklı gördüm günlük. Looptayız diyordum ama daha da kötüye gidiyoruz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 =| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 :=(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 oha oha julia? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 üni, 9-5 ders, depresif geçecek bir gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 mutluluk luks be gunluk bazisina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Ben heralde fakirlikten kırılıncaya kadar çok zengin olamayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 ya hergece tam bu saatte bi hortluyorum günnük sigara içip sonra yatakta dön baba dönelim oynuyorum üfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar