ginaly Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 berkcan bi kızlı depresif topik aç da grafik çakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 ahah yeni gördüm bunu.du hemen bi fake acc açayım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 3000 günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 16-10 tansiyon gg günbük ajhfaskd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 günbük sensin! gittim cheesecake aldım kendime, akşam yemeği yerine cheeksecake yiom çay ilen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 sarımsaklı yoğurt, üstüne de şekersiz limonata @hako go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Sarımsak dişlerimi uzatıyor benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 ben keserim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Cok uyudum lan bugun. oyle boyle degil baya uyudum. onumu alamadilar.fdgdgsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 pazar gününü temizlik ve ütüyle geçirince one night standlere bi son verip adam gibi ilişkiye geçmem gerektiğini hissettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 yarın bu postu okuyup derse gidicem, gitmezsem top olayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 ginaly said: pazar gününü temizlik ve ütüyle geçirince one night standlere bi son verip adam gibi ilişkiye geçmem gerektiğini hissettim. Abi getirileriyle götürülerini karşılaştırırsan ons daha karlı diil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 tabi ki daha karlı. bugüne özel gaza geldim. yarın yine eski moduma dönerim sdfsd hayat cost/benefittir. ve bir kadını uzun süre elde tuttukça cost artarken benefit azalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 kadın tutmuyormusun abi eve? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 naber günlük bugün sarıyere süper turladık, börekleri yedik geldik. ama içime oturan bişe oldu. dönüşte bi çay bahcesine oturduk çay içmeye. yaşlıca bi adam geldi arkalarda bi masaya oturdu. kalkarken farkettim, adam 1 tane ekmek almış onu yiyor. ama sadece ekmek. yanında ne bi çayı var ne de bi katığı. bişeyler yapmak istedim ama yapamadım, ama neden yapamadığımı da anlamadım. belki yanlış anlar belki belki bişe der vs diye vazgeçtim. sonra da küfrettim kendi kendime. ne acımasız di mi hayat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 gümlükcüm uzun zamandır ayrıyız değişik şeyler oldu daha bi mutlucanayım evet aramız düzeldi ben çeşitli önemli kararlar aldım bu sırada laptopum bozuldu sanırım ekran kartı yandı mutsuzum o bakımdan iş yerinde de ciddi takılacam bunan sonra yeter çok yüz verdik millete höyt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 lan bu saatte iş mi olur lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 sevgili gunluk, izmiri hic ozlememisim. artik bir sey anlatmiyor bana. misafir gibiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 youtubeda video izliyordum ve kendimi köpek osuruğu videolarında buldum. hay ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 senko said: kadın tutmuyormusun abi eve? ne tutcam lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 temizlik&ütü için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Alkolik değil bi kerem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Kendi kendime konuşuyorum ne var çok mu garip? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 yok o kısma alışığım, alkol konusuna takıldım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar