Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

"pardon" ne mükemmel bi film ya

yüz kez izlesem yine sıkılmam.

müdür : ne var ne yok ?
2. müdür : haberler kötü müdürüm. 5. koğuştan 4 kişi firar etmiş sayın müdürüm.
müdür : yok yahu. rezalet. sabah yoklamasında mı anladınız ?
2. müdür : hayır gazete yazıyor.

Müdür : Merhaba ibrahim.
Muzaffer : Muzaffer.
Aydın : Aydın
ibrahim : ibrahim olan sakata mı geliyor ?

-polis niye kovalıyor seni?
+hiiiçç. polisin salaklığı işte. ben kaçıyorum diye kovalıyor. kovalanacak bişi yok.
-sen niye kaçıyorsun?
+hiiiç. kaçılacak bişi yok. fakat tabi polisa bana birden bire "hey sen!gel buraya gel buraya. sen niye burdur'dan siirte istanbul üzerinden gidiyorsun bakiyim? yoksa yoksa muzoylan oturup efendigene rakı falan mı içecen?
-aaaaa!!!!!
+yaaa. dicekmiş gibi bi pisikoz oldum. bi an polisle öyle gözgöze kaldık, ben koşmaya başlayınca, o salak da kovaladı tabi.

asuman küçük değil ama ibrahim büyük.

ayrıca ben kahvede herkese asuman benimki demişim artık, aüızdan çıkmış bi laf var ortada.

oooof of
Sosyal ağlarda paylaş

erken yattım erken uyandım çok şahane oldu, aslında yattım da denilmez dizi izlerken sızmışım ama o da süper olmuş

dün space marine'i bitirdim, resmen böyle tam aha sardı lan derken oyun bitti böyle götlük olmaz. 2. oyun gelsin de rahatlayayım

bi de benim gene eve online aşkım parladı ve biliyorum gene 2-3 haftada sıkılıcam o yüzden trial alıp hevesimi o şekilde geçiştirmeyi umuyorum
Sosyal ağlarda paylaş

bacon and egg yaptım kahvaltıda
karabiber koyiim dedim yumurtaya yanlışlıkla hayvan gibi döktüm mahvoldu üzerinden alıp yedim ama yine fazla oldu karabiberi
resmen cillpo gibi kahvaltıyı mahvettim , karabiber tadı da ağzımda kaldı felaket

faking kids

bi de dün gece kolumu bi yere sürttüm kafa ii ken hissetmemişim sabah bi kalktım dirseğim kan yorganıma falan bulaşmış

cumartesi günüm pek parlak başlamadı
Sosyal ağlarda paylaş

hep beraber hapşırsak ve bu bir mass hysteria gibi sürekli yayılsa "hapşu/çok yaşa/hep beraber" şeklinde o zaman fringe bölümü gibi bişi olur yalnız.

hatta hapşıra hapşıra ciğerlerimizi yırtar ve ağzımızdan kan gelerek ölürüz bile. ya da bir kısmımız çok sert hapşırırken, merdivenden düşer ve boynunu kırar ve öylece felç olur. o da olabilir. ama çok düşük bir ihtimal bence bu.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...