0ne Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 O yaptiysa sende yapabilirsin. hadi raki aci yok raki aci yok. goriyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 ooo gazı da aldım tamamdır sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 "pardon" ne mükemmel bi film ya yüz kez izlesem yine sıkılmam. müdür : ne var ne yok ? 2. müdür : haberler kötü müdürüm. 5. koğuştan 4 kişi firar etmiş sayın müdürüm. müdür : yok yahu. rezalet. sabah yoklamasında mı anladınız ? 2. müdür : hayır gazete yazıyor. Müdür : Merhaba ibrahim. Muzaffer : Muzaffer. Müdür : Merhaba ibrahim. Aydın : Aydın Müdür : Merhaba ibrahim. ibrahim : ibrahim olan sakata mı geliyor ? -polis niye kovalıyor seni? +hiiiçç. polisin salaklığı işte. ben kaçıyorum diye kovalıyor. kovalanacak bişi yok. -sen niye kaçıyorsun? +hiiiç. kaçılacak bişi yok. fakat tabi polisa bana birden bire "hey sen!gel buraya gel buraya. sen niye burdur'dan siirte istanbul üzerinden gidiyorsun bakiyim? yoksa yoksa muzoylan oturup efendigene rakı falan mı içecen? -aaaaa!!!!! +yaaa. dicekmiş gibi bi pisikoz oldum. bi an polisle öyle gözgöze kaldık, ben koşmaya başlayınca, o salak da kovaladı tabi. asuman küçük değil ama ibrahim büyük. ayrıca ben kahvede herkese asuman benimki demişim artık, aüızdan çıkmış bi laf var ortada. oooof of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 selam günlük zuehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 AHAHAAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 bay ele teşekkürler gecemize neşe kattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Abiii ajgfasdfjakkf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 erken yattım erken uyandım çok şahane oldu, aslında yattım da denilmez dizi izlerken sızmışım ama o da süper olmuş dün space marine'i bitirdim, resmen böyle tam aha sardı lan derken oyun bitti böyle götlük olmaz. 2. oyun gelsin de rahatlayayım bi de benim gene eve online aşkım parladı ve biliyorum gene 2-3 haftada sıkılıcam o yüzden trial alıp hevesimi o şekilde geçiştirmeyi umuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 günlük whitney houston u altın kaplama tabut ve mücevherleriyle beraber gömmüşler lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 gunluk, erken kalktim.atladim bisiklete sahilden sahilden emirgana kadar.simdi de kahvaltimi yapiyorum denize karsi.ov yeahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 tembelligin beline beline vuruyoruz gunluk. cok uzun bi zamandir ilk kez 16 saat uyudum. cok garip hissediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 çok yorgunum günlük sabahın 10undan beri telefonum susmuyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 =| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 akşama kop kop var günlük , but still :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 bacon and egg yaptım kahvaltıda karabiber koyiim dedim yumurtaya yanlışlıkla hayvan gibi döktüm mahvoldu üzerinden alıp yedim ama yine fazla oldu karabiberi resmen cillpo gibi kahvaltıyı mahvettim , karabiber tadı da ağzımda kaldı felaket faking kids bi de dün gece kolumu bi yere sürttüm kafa ii ken hissetmemişim sabah bi kalktım dirseğim kan yorganıma falan bulaşmış cumartesi günüm pek parlak başlamadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 hapşuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 çok yaşa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 hep, beraber ,) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 hep beraber hapşırsak ve bu bir mass hysteria gibi sürekli yayılsa "hapşu/çok yaşa/hep beraber" şeklinde o zaman fringe bölümü gibi bişi olur yalnız. hatta hapşıra hapşıra ciğerlerimizi yırtar ve ağzımızdan kan gelerek ölürüz bile. ya da bir kısmımız çok sert hapşırırken, merdivenden düşer ve boynunu kırar ve öylece felç olur. o da olabilir. ama çok düşük bir ihtimal bence bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Mortis said: cumartesi günüm pek parlak başlamadı qq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 siyah beyaz baskıma magenta kartuşu olmadığı için basamam diyen plottera saygılarımı iletiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Allah beni siniyor.su an bundan o kadar eminim ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Kızlar matinesine gidiyorum günbük. Bana dayanma gücü Hakoya sabır. Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 otobüs biletimi aldım. geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 2 gün duraydun aqü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar