dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 niye lan laikçiler mi geliyor yoksa? beyler bu yaz laikçiler gelecekmiş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 kışın da kominizmi bekliyoruz o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 winter is coming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 yaz demek laikçiler kış demek hocacılar demek olm zaten, hayat tarzım öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 vaniLLe said: naabiyim aliskanlik oldu =( kendimi daha iyi hissediyorum dikkat edince -.- kadin olmak kolay degil, SU ICSÖM YOROYO YOOOO! O süt kutularının üstündeki şeker değerlerine de baktın mı hiç? Özellikle yağsız sütünkilere. Çok üzüleceksin; ben de çok üzülmüştüm. asdsafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Aman ya, şu oyun da bir inmek bilmedi. İyi ki bir canım çekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 naber lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Tam sana öm attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 aynen alıcam onlardanda HAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 BORIS READY ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Akhlaur said: BORIS READY ! http://www.youtube.com/watch?v=badeJjd5Log Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 ALDIM LAAAAAAAAAAAAAAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 dasaaa said: abi ne gün be.. saçma rahatsızlık abet saçmalığı günün gittikçe daha boka sarması. daha öğlen olmadı. paso kötü haber gün bitmesine daha saatler varken 8kötü haber ile şu ana kadar geldik... 65milyonu da çöpe atmış oldum sanırım.. benim almam gereken anladığım kadarı ile bu değilmiş. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 sesu said: vaniLLe said: naabiyim aliskanlik oldu =( kendimi daha iyi hissediyorum dikkat edince -.- kadin olmak kolay degil, SU ICSÖM YOROYO YOOOO! O süt kutularının üstündeki şeker değerlerine de baktın mı hiç? Özellikle yağsız sütünkilere. Çok üzüleceksin; ben de çok üzülmüştüm. asdsafa baktim =P incelemedigim yeri kalmadi! ben o sifir yaglilardan icmiyorum zaten, yarim yaglilar iyi. 1,5 yag oranli. o kadarcik kalsiyuma da ihtiyacimiz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 brennwertten bahsediyo kaç kalori var biliyo musun sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 e annadik brennwert kalori degeri demek hiyar agasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 uzatma istersen sana o kadar iyi şey yazdım alamancı reklamı topicinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 =) o sekerden bahsetmis balim. kalori degerini biliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 sütteki disakkaritler monosakkaritlere parçalanıyo onlar da oksijenli solunumla enerjiye yani kaloriye dönüşüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 dogrudur. amacimiz zaten hic kalori almamak degil, günlük ihtiyacimiz olan kaloriyi almak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 tamam ama harcadıgından fazla miktarda besin girdiği zaman vücuduna yağ olarak depolanıyo sonra göt göbek basen baldır selülit meme büyüyo sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 konuyu noktaladıgımıza göre hadi dağılalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 abi iki haftada 1 normal gün gibi bi ortalamam var sanırım. kalanı berbat, boktan, aşmış kötü gibi bi skalada gidiyor. iki ayda falan 1 gün de iyi geçiyor. yaşasın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar