Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

"muhtemelen sabaha boğazım şişmiş bi şekilde uyanıcam" diye uyudum gece ama şişmemiş çok mutluyum. gerçi baya baya fena bi halde az kaldı şişecek gibi, şişmesin

akşamüstü 5'e kadar sinopsis yazmam lazım, baya baya yao_ming.jpg takılıyorum hiç içimden gelmiyor zaten. şu kadar dakika uzunlukta olucak konusu bu olucak şurda geçicek diye kısıtlamalar olunca baya şiştim

sanırım bi şişeye su doldurup radyatörün üzerinde tutucam bundan sonra, ilaç içeyim diye su içtim dün resmen bıçak gibi battı boğazıma buz gibi su

bi de lütfen bahar gelsin artık, her seferinde kol gibi doğalgaz faturasını elimize alıyoruz yeter. hatta yaz gelsin izmir'e döneyim keyif çatayım havuza gireyim mmmh. gerçi karda yürümenin zevki hala sürüyor benim için, ne zaman sokağa çıksam "ehelehe kar" gibi şeyler geçiyor kafamdan
Sosyal ağlarda paylaş

Lyv said:

ayrıca bahar gelmesin lan o zaman önümü görmüyorum polen molen uğraşamam.

geçen sene bahar geldiğinde baya yan basmıştım ben de. o aralar otrivine yüzünden devamlı müşterisi olduğum bi eczane vardı, gittim dedim bana alerji ilacı verin öleyazıyorum. adam aerius diye bi ilaç verdi, "zaten tüm alerji ilaçları birbirine benzer" dedi, yani belki aerius'tan başka ilaçlar da işe yarardı ama o günden beri ne zaman bi bokluk olsa aerius çakıyorum bi tane tertemiz oluyorum. yani çok yan etkisi falan olan bi ilaç değil sanırım eczaneci pat diye verebildiğine göre, dene istersen

zyrtec ne ya loooool, aerius daha karizmatik aerius iç sen en iyisi
Sosyal ağlarda paylaş

xaty said:

abbas yine yolcu günlük

:)

ayrıca günaydınlar günlük efendi
nasılsınız? ben süperim . işe geldim çayımı içtim henüz kahvaltımı yapmadım ama yaparım onu da bi ara.
biraz gazete okuyayım dizi mizi ne var bakiyim .
^_^

edik. zıplayan smiley gözümü aldı
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...