NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 yeteri kadar beyin hücresi öldürünce bırakıcam söz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 çözümü alkolde aradığına göre geçmişsin o sınırı nolax. straight up!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Hea ben öleyim diyordum bizimkiler izin vermedi, gidipte kendimi alkole vermedim ama ezik misin abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 napae said: Şu ana kadarki hiç bir erkek arkadaşımla da arkadaş ortamında tanışmadım ama sdfg nerde tanisalim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Karışmayın la adama.Alkol bazen ilaç niyetine de kullanılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Biri sevabina yazi tura atip sonucu buraya yazsa ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 FFFFUUUUUUUUUUUUUuuuuuuuuuu ulan 40 yılda bi haftasonu için bi yere gideyim dedim, sabah hava durumunda "cuma günü kar var, hatta fırtına var. önemli uçuşu olanları buradan uyaralım, aksamalar, rötarlar yaşayabilirler." dedi gitti ya. MÖRFİ ANANISK... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 sevgililer günü gecesinde cambridge'in merkezindeki en büyük ve en çok iş yapan süpermarkette nightshift çalıştım , az önce geldim eve çiftler geldi güzel güzel giyinmişler , alışverişlerini yaptılar şaraplarını aldılar AY SEVGİLİM ŞUNDAN DA ALALIM HERP DERP diip marketin ortasında sarılıp öpüştüler falan ben de o sırada sainsbury's uniformasıyla, raflara ürün yerleştirdim suratım aynen bu şekildeydi ^______________________^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Darqainu said: Biri sevabina yazi tura atip sonucu buraya yazsa ya tura Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 cikolatli ekmegimi aldim caylan yiyecem. isten kostura kostura gidicem eve aksam tiyatro var. cok iyi gecmiyecek ama yine saka espiri felan yaparak kendimi eglendirmeyi düsünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 copry said: Darqainu said: Biri sevabina yazi tura atip sonucu buraya yazsa ya tura Iyi bari dogru karar vermisim disari cikmayarak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Darqainu said: Biri sevabina yazi tura atip sonucu buraya yazsa ya Yazı geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 poğaça midemi yaktı günlük :/ neyse geçer birazdan^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 copry said: poğaça midemi yaktı günlük :/ neyse geçer birazdan^^ biraz ara ver, mayalı şeyler her gün yiyince hassas olan mideyi yakar. ya da talcid =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 yok hergün yemem aslında ama çok tazeydi, sıcaktı ondan oldu sanırım. renee attım bir tane geçer birazdan . ty ^__^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 sorunun ne olduğunu bilip hiçbirşey yapamamak daha kötüye gideceğini bilmek ve beklemek kadar kötü birşey yok. iş yerine yansıtmıyım diyorum ama el kol haraketi yapıyor ağzına ettiklerimin elimin tersiyle oturtacam yakında birine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 copry said: poğaça midemi yaktı günlük :/ neyse geçer birazdan^^ su iç geçer ya ne o öyle hemen ilacı dayamışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Mortis said: sevgililer günü gecesinde cambridge'in merkezindeki en büyük ve en çok iş yapan süpermarkette nightshift çalıştım , az önce geldim eve çiftler geldi güzel güzel giyinmişler , alışverişlerini yaptılar şaraplarını aldılar AY SEVGİLİM ŞUNDAN DA ALALIM HERP DERP diip marketin ortasında sarılıp öpüştüler falan ben de o sırada sainsbury's uniformasıyla, raflara ürün yerleştirdim suratım aynen bu şekildeydi ^______________________^ oo patetik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Saeros said: copry said: poğaça midemi yaktı günlük :/ neyse geçer birazdan^^ su iç geçer ya ne o öyle hemen ilacı dayamışsın su geçirmiyor ama benim gastritimi. test edildi onaylandı mafeles :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Söyle gastritine akıllı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 söyledim =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 teyzem aradı şimdi sağ gözü seyiriyomuş , kendimize dikkat edelimmiş. geçen yıl sağ gözü seyirdiğinde kardeşimin apandisti patlamıştı ondan önce annem rahatsızlanıştı sıra bende ya da babamda sanırım :S hadi hayırlısı . hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Bana araba çarpar belki heycanlanma sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 copry said: teyzem aradı şimdi sağ gözü seyiriyomuş , kendimize dikkat edelimmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 wastyrx said: Bana araba çarpar belki heycanlanma sen -___- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar