Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
FFFFUUUUUUUUUUUUUuuuuuuuuuu

ulan 40 yılda bi haftasonu için bi yere gideyim dedim, sabah hava durumunda "cuma günü kar var, hatta fırtına var. önemli uçuşu olanları buradan uyaralım, aksamalar, rötarlar yaşayabilirler." dedi gitti ya. MÖRFİ ANANISK...
Mesaj tarihi:
sevgililer günü gecesinde
cambridge'in merkezindeki en büyük ve en çok iş yapan süpermarkette nightshift çalıştım , az önce geldim eve

çiftler geldi güzel güzel giyinmişler , alışverişlerini yaptılar şaraplarını aldılar

AY SEVGİLİM ŞUNDAN DA ALALIM HERP DERP diip marketin ortasında sarılıp öpüştüler falan

ben de o sırada sainsbury's uniformasıyla, raflara ürün yerleştirdim

suratım aynen bu şekildeydi

^______________________^
Mesaj tarihi:
cikolatli ekmegimi aldim caylan yiyecem. isten kostura kostura gidicem eve aksam tiyatro var. cok iyi gecmiyecek ama yine saka espiri felan yaparak kendimi eglendirmeyi düsünüyorum.
Mesaj tarihi:
sorunun ne olduğunu bilip hiçbirşey yapamamak daha kötüye gideceğini bilmek ve beklemek kadar kötü birşey yok.

iş yerine yansıtmıyım diyorum ama el kol haraketi yapıyor ağzına ettiklerimin elimin tersiyle oturtacam yakında birine.
Mesaj tarihi:
Mortis said:

sevgililer günü gecesinde
cambridge'in merkezindeki en büyük ve en çok iş yapan süpermarkette nightshift çalıştım , az önce geldim eve

çiftler geldi güzel güzel giyinmişler , alışverişlerini yaptılar şaraplarını aldılar

AY SEVGİLİM ŞUNDAN DA ALALIM HERP DERP diip marketin ortasında sarılıp öpüştüler falan

ben de o sırada sainsbury's uniformasıyla, raflara ürün yerleştirdim

suratım aynen bu şekildeydi

^______________________^

oo patetik
Mesaj tarihi:
Saeros said:

copry said:

poğaça midemi yaktı günlük :/
neyse geçer birazdan^^

su iç geçer ya ne o öyle hemen ilacı dayamışsın

su geçirmiyor ama benim gastritimi.
test edildi onaylandı mafeles :/
Mesaj tarihi:

teyzem aradı şimdi sağ gözü seyiriyomuş , kendimize dikkat edelimmiş.
geçen yıl sağ gözü seyirdiğinde kardeşimin apandisti patlamıştı
ondan önce annem rahatsızlanıştı
sıra bende ya da babamda sanırım :S
hadi hayırlısı .

hatta

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...